Marta1981
Rodzyneczka
Wierzcie ale mi jak nigdy do pracy nie chce się jutro iść
:-(.
:-(.Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
:-(.A As jak zwykle. Ja nie wiem, ta kobita ma tu szpiega jakiegos, temat leczenia, choroby lub cos koło tego i już jestMój też pije jak smok a zdrowy jak BYK
Duża ilośc picia to tylko jeden z objawów.
Zanim zaczniesz panikować i zawracać lekarzowi tyłek to poczytaj w necie na ten temat.
Wszystko tam znajdziesz.
Miałam cukrzycę ciązową,więc te stronki są mi oswojone.
Cukrzyca u dzieci - Jak ją rozpoznać i jak z nią żyć - Ciąża, Poród, Dziecko w Tik-tak.pl
Uciekam kochani ,bo mam troszkę roboty![]()

. Szacun, hihi
ale dobrze miec taka na forum zawsze podpowie

czarek tez juz spi sobie zsnal z butla w dziubkuNatalineczka napewno to nie cukrzyca niektore dzieci poprostu wiele spijaja a moja nalezy do dzieci raczej malutko pijacych ale ma to po mnie bo ja sama malo pije
Marta glowa do gory
Anaconda bo to juz tak jest z tymi mezulkami
Makunga pisz do Malinki na priv
Laura juz spi ja mam wszystko porobione wiec totalny luzikkkk![]()

mam pytanie czy mozna sprawdzic takiemu malemu dziecku cukier w krwi za pomocą glukometru???Mój też pije jak smok a zdrowy jak BYK
Duża ilośc picia to tylko jeden z objawów.
Zanim zaczniesz panikować i zawracać lekarzowi tyłek to poczytaj w necie na ten temat.
Wszystko tam znajdziesz.
Miałam cukrzycę ciązową,więc te stronki są mi oswojone.
Cukrzyca u dzieci - Jak ją rozpoznać i jak z nią żyć - Ciąża, Poród, Dziecko w Tik-tak.pl
Uciekam kochani ,bo mam troszkę roboty![]()