reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Byłam rano u mamy na kawie ,była tam też kolezanka mamy która pali ,śmierdzę teraz tak dymem ,ze mi niedobrze ,ludzie jak fajki śmierdzą okrutnie to nikt dopóki pali nie ma tej świadomości,aż mi nie dobrze.
Ksawier mój znowu kataru dostał,ja zwariuje ,będę musiała go chyba w domu przytrzymać ,juz sama nie wiem dziś puściłam go do szkoły jeszcze,masakra jakaś ,szykuje sie, trzecia infekcja:szok:
Dziewcyny robię prxzymiarki do porządków światecznych ,to już tylko 3 tygodnie ,a nie chce mi sie ...wymyśliłam że zaxczne od poniedziałku:zawstydzona/y::tak:

wez Ty idz lepiej z nim do alergologa.a nie masz wilgoci w domu?

Mi też się nie chce za okna brać a brudne jak diabli:tak::tak::tak::tak:

moja tez brudne ale ja jeszcze z tym poczekam bo do swiat mi sie ubrudza a lubie miec na swieta czysto i pachnaco:tak::tak::tak::tak::-)
ale zrobie na pewno porzadki w szafkachi zalicze prasownaie niedlugo:tak::tak::tak::-)
dobra teraz juz mykam
pappa

Makunga ja miałam działalność ,ale jednocześnie pracowałam i płaciłam tylko skaładjke zdrowotną 224.24 złmiesiecznie.,więc nie było tragicznie:tak:
Anabuba ,ja czytałam o tym jak twój P przesiadywał przed kompem ,a ty na niego nie krzyczałaś ,jak ci dnia zabrakło na bb,co krzak znaczy,a ile wazżył wózek ....no moze 40 kilo?????????:-)

No dobrze by było jakby ( najprawdopodobniej Synuś ;-)) został jeszcze do Nowego Roku w brzuszku. Leżeć nie musimy, ale musimy duuuuużo odpoczywać...:tak:

Dziewczynki, a co Was tak wszystkie na odchudzanie wzięło :eek::eek::eek::szok::szok::szok:

Ja przy wzroście 170 ważyłam 53 kg. i wszyscy mówili, że wyglądam jak szkieletor, żebym się wzięła za siebie i przytyła ...:tak: Tak więc posłuchałam hehehhehehe i teraz mam piękny brzusio przed sobą hihiiihhiihiihihihih:tak::-D:-D:-D

będę musiała uderzyć do alergologa jakiegoś ,ale on jest na zirtecu wiec niby nie powinien mieć alergoicznego kartaru ,a wilgoć ,w sumie nie ma choć na jednej ścianie w przy podłodze coś wychodzi zimą m mówi że to przemarzanie bo coś tam żle zrobili ,no nie wiem w zeszłym roku aż tak nie chorował:no:

reklama
Do góry