Hej laski ,ja mam 176 wzrostu a waże

a nie powiem

odchudzam sie

Anabuba ,ale sie kobieto rozpisałaś ,normalnie post za postem
Makunga wspólczuje przezyć i trzymam kciuki za zdrowie mamy

Dorotka ,będzie dobrze

Wiecie aki wczoraj numer odwaliłam

wjeżdżał mój m na podwórko ja stałam i mu bramę przytrzymywałam ,kiedy przejezdżał obok mnie zobaczyłam ,ze coś sie ciągnie z tyłu,nadepłam na to i sie urwało,jak samochód zatrzymał i chciał odpalic to nie szło,zdechł,po cvhwili sie skapnał ,ze cała prawa strona nie świeci (ten kabelco go urwałam to musiał byc jakiś przewód)ale sie nie przyznałam,K w pól godziny naprawił i podłaczył akumulator pod prostownik,a to będzie moja tajemnica ,po prost zapewniłam mu rozrywke .
\Dowody sie juz wyrabiają ,złożyliśmy wczoraj dokumenty!!

Spotkałam bardzo miłą panią w zusie,otóz w wakacje miałam załozoną działalność i musiałam płacić składke ,płaciłam w lipcu za lipiec i w sierpniu za sierpień ,a zusowski system zaksie gował mi lipiec za czerwiec(kiedy działalności nie miałam) a za sirpień za lipiec i przyszło mi wezwanie w listopadzxie do zapłaty skałdki

To ,ze uważam ,ze syf mają to jedno ,bo jakim cudem wciagać komuś składjke na miesiac kiedy działalności NIE MA.
a dwa samemu to potem trzeba odkr ecioć .ale trafiłam na pania która mi wszystko przez telefon wyjaśniła ,wydrukowałam sobie formularz ,wypełniłam i wysłałam ,dostałam wczoraj odpowiedz,ze coś tam było zle ,ale ona wypełniła to za mnie i dostałam podbitą kopię,że złożone,proszę jak fajna urzędniczka