reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja właśnie czekam na zakończenie aukcji na allegro,licytuje nowe rajtuski frote z woli,na razie jest tylko moja kwota 8zł a do końca licytacji 14min.mam nadzieję ze wygram i nikt nie zalicytuje bo by mi sie taniutko udało kupić.

u mnie w sklepie koło mnie takie rajstopy frote kosztuja 23zł :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: normalnie zdebiaąłm jak usłyszałam tą cenę więc bardzoz alezymi aby wygrac tą aukcję,kurczę 8zł a 23Ł:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

ta noga to po tatusiu.Weronika ma 93cm wzrostu,17,2kg wazy i taka duza ma stope niesttey.kapcie jej co 3mieiscae musze mziniac,no gora 4,wiec buty zawsze sporo za duze kupuje.chyba ze mam po Paulinie to jeden wyadtek mniej

nie napisalas ze to ja ale bylo zaraz pod moim poistem i niezaadresowane:cool2:
To Oliwka ma wzrostu 94cm a wazy 14kg :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ja nie mogę kupować zaduzych za bardzo butów czy kapci :no::no::no::no::no::no: bo Oliwka od razu sie wywala i podpbija sobie oko zawsze zachaczy czubkiem i wywali się na cos więc wolę nieryzykować :tak::tak::tak::tak::tak:.kapcie mogę kupować o 0,5cm większe tylko a buty o 1cm :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

hurrrraaaaa jupiiiiiiii udało sięeeeee :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

wygrałam tą aukcję,mam nowe rajstopki wola frote grube za 8zł :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ale się cieszę :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

no i zostałm sama ,nawet anabuba uciekła ode mnie no to tym miłym akcentem konczę mój monolog :-D:-D:-D:-D:-D

dobranoc

wpadne jutro po pracy :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

Agnes jestem ale z doskoku bo ogladam nowego housa;))
gartuluje udanej aukcji.ja takich nie kupuje bo nie wieadomo jak z ta zima bedzie.nowki cipluchne kozaczki leza w pudelku.....

Weronika naraz potrafi zejsc pol litra zupy;))))))tyle co ja.ona od ponad pol roku je sama;)tzn zupe je na dwie lyzki-jedna ona jedna ja,a widelcem sama wszytsko je;)czasami szybcije niz Paulina;))))

Wiki a Ciebie nie zawialo?

reklama
Witam! Przepraszam ale wpadam zameldować tylko że z Mama lepiej,a Bratu powiedzieli rano że na 100% ma cukrzyce a wieczorem zrobili krzywa curowa i powiedzieli ze tp nie cukrzyca. W każdym razie jest dobrze z czego sie ciesze. Poza tym byłam z Zuza na ostatnim szczepieniu.

Do góry