Mama Helenki
i Aniki :D
Witam,
gangrena mniejsza nie śpi już od 6
znowu wstawała milin razy w nocy
Abyła takim rozkosznym dzieckiem
Nic, jakos to przetrwam
No to super wieści
Kulki z mlekiem na kolacje
Moja by po takiej kolacji nie spała jeszcze przez 3 godziny, za duzo węglowodanów
Biegała by jak nakręcona 
No mi też się widzi, że to bedzie lipa.
To będziesz miała kupę szczęścia ;-)
gangrena mniejsza nie śpi już od 6

Aż M przyleciał z sypialni pytać się dlaczego się śmieję na cały blok.
Laseczki dzięki;-);-).
Ja tylko daję znać że żyję.W poniedziałek mówię im że mam inna pracę załatwioną i im dziękuję.Jutro siorka M(chrzestna Jula) przyjeżdża posiedzieć z nim;-).
No to super wieści

i tak Ci wczesnie usneła,Oliwka dopiero je kolację-kulki z mleczkiem i zaraz mycie zabków i lulu ale pewnie przed 21.30 to nie usnie.
a ty Anka co tak wczesnie się żegnasz????/ co będziesz robić?![]()
Kulki z mlekiem na kolacje

MALINKA fajnie to napisalas Wyszlo ZE ZNAJOMA W POJEMNIKACH NA SIUSKI MROZILA MOCZ
GRATULUJE ze tak sie fajnie uwinelas z tymi oknami
I ze wizyta lekarza udana i zdrowka dla dzieciaczkow
MARTA nie wiem o co chodzi Ty sie opiekujesz innym dzieckiem?Moge sie tylko domyslec o co chodzi A to chcesz zrezygnowac?Masz cos juz innego na oku?Czy jak co to zostaniesz bez pracy?
MADZIULA gratki dla Ksewka
Nie udalo mi sie wczesniejz ajzec Bylam u kolezanki Jak wrocilam to Oliwce dalam drugie danie bo zupke jadla wczesniej Ja tez zjadlam obiad I zaczelam dzwonic Udalo mi sie tylko jednego faceta NIBY UMOWIC bo amm do niego dzwonic dzien wczesniej potwierdzic spotkanie i wtedy poda mi adres Jakos wydaje mi sie ze to bedzie Lipa
Ciezko w tym grudniuz tymi spotkaniami :-(
Pozniej zabawa z Oli Karmienie I staralismy sie ja uspac juz od 20 a zasnela kolo 22![]()
No mi też się widzi, że to bedzie lipa.

Byliśmy na hipoterapii i wdepnełam w końskie łajnoTo juz drugi raz. Jakoś zawsze mnie sie to przydarzy.
Potem gosci mielismy i jestem wyczerpana padam na twarz. Podczytałam Was ale wybaczcie nie odpisze bo A. marudzi ....
To będziesz miała kupę szczęścia ;-)