reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

i nadrobilam ufff

Ja pobudka o 7 moj mnie obudzil:-p
Laura obudzila sie przed 9:-)
Zjedlismy sniadanko po czym moj wyszedl do pracy
Ja posprzatalam i szybko zupke ugotowalam
Wlasnie zaraz bedziemy jedli zupke ogorkowa.Zakupow nie robilam to trzeba bylo zrobic obiad z tego co w domu:happy2:
Laura zakatarzona na maxa.Dzis mam jechac do Agnieszki i jade sama bo nie chce zeby Emily sie zarazila.Kaszel ma taki jakby chciala wypluc pluca:baffled:NO coz mama daje leki wiec musi byc lepiej:sorry2:
Spadam na zupke

reklama
Poczytalam was tylko troche bo Oli mi nie daje
Przyjechala do mnei kolezanka z mezem co u nich ammyw iedziele mikolaja robic I pojechalam z nimi na zalupy w zwiazku z ta niedziela
Oliwka jeszcze nie zaliczyla drzemki A normlnie juz powinna byc po :szok:
Ide cos wszamac I Oliwce cos zrobic na obiad

ANKA zanim ja znajde kogos takiego co bede chciala z nim spac to Oli juz chyba sama bedzie spala hihihi
Tzn ona jeszcze ogolnie w wiekszosci spi u siebie ale jestem ciekawa jaka noc bedzie jak od poczatku spala by ze mna na lozku
MH i jak tam robienie ozdowb wyszlo?
Moja ma ponad 13 miesiecy i ja nie wiem do dzis co to jest PRZESPANA NOC :no:TAKZE mamuska nie przejmuj sie bo sa mamuski ktore dluzej nie spia :-p

Ja tes sie uzaleznilam od BB jak tylko wchodze do domu to najchetniej bym odrau do kompa siadala I bardzo czesto tak robie Ja to bym mogla cale 24 h na bb siedziec:-D

Robienei ozdób skończyło sie tak, że ja robiłam a Helenka patrzyła. Jak przestawałam to ona nademna jak kat, krzyczała : MAMA RÓB :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2: Połowę Helenka zdezelowała, ale zbawa była przednia :tak:

Z z nocami to wydumałam, że będę jej na wieczór podawać mleko z kaszą ryżową :tak: W ciągu dnia zawsze mi się udaje trochę odciągnąć więc jak się bardziej postaram to może mi się udać :tak: Zobaczymy, może lepeij pośpi :sorry:

A moje Helnka to zaczęła noce przesypiać dopiero kolo 2 roku zycia :eek:

Poczytalam was tylko troche bo Oli mi nie daje
Przyjechala do mnei kolezanka z mezem co u nich ammyw iedziele mikolaja robic I pojechalam z nimi na zalupy w zwiazku z ta niedziela
Oliwka jeszcze nie zaliczyla drzemki A normlnie juz powinna byc po :szok:
Ide cos wszamac I Oliwce cos zrobic na obiad

ANKA zanim ja znajde kogos takiego co bede chciala z nim spac to Oli juz chyba sama bedzie spala hihihi
Tzn ona jeszcze ogolnie w wiekszosci spi u siebie ale jestem ciekawa jaka noc bedzie jak od poczatku spala by ze mna na lozku
MH i jak tam robienie ozdowb wyszlo?
Moja ma ponad 13 miesiecy i ja nie wiem do dzis co to jest PRZESPANA NOC :no:TAKZE mamuska nie przejmuj sie bo sa mamuski ktore dluzej nie spia :-p

Ja tes sie uzaleznilam od BB jak tylko wchodze do domu to najchetniej bym odrau do kompa siadala I bardzo czesto tak robie Ja to bym mogla cale 24 h na bb siedziec:-D
no to OLiwka dzis szaleje :szok:
A moze spotkasz kogos jutro i Ci zawroci w glowie:sorry: milosc przychodzi z nienacka:cool2: Napewno dacie rade;-)
A z tym BB to wiekszosc tak ma:-D
Robienei ozdób skończyło sie tak, że ja robiłam a Helenka patrzyła. Jak przestawałam to ona nademna jak kat, krzyczała : MAMA RÓB :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2: Połowę Helenka zdezelowała, ale zbawa była przednia :tak:

Z z nocami to wydumałam, że będę jej na wieczór podawać mleko z kaszą ryżową :tak: W ciągu dnia zawsze mi się udaje trochę odciągnąć więc jak się bardziej postaram to może mi się udać :tak: Zobaczymy, może lepeij pośpi :sorry:

musze zaciagnac Laure do zabawy moze da sie skusic na jakies lepienie albo cos w tym stylu bo teraz zawolala sobnie bajki a ja nielubie jak ona w tv patrzy:crazy: hmmm jakby wiedziala co pisze poszla na samochod -pojezdzic musi:cool2:

dziewczyny:eek::szok::szok::szok::szok: co ja tu czytam:szok::szok::szok: 2 lata???
mi teraz Maks budzie casem o 3 czasem o 4 a disiaj nawet o 6 sie obudził pierwszy raz więc coraz lepiej.. myśke że do pół roku spokojnie będzie mi spał całe noce:szok: a Wy tu takie historie:szok::szok::szok:

moja kolezanka ma 2,5 miecsieczną córe która jej śpi całe noce od 2 tyg:eek::eek:

Jadłam sobie drugie śniadonko i na 4 fun tv puścili "last christmas"WHAM zawsze mnie ta piosenka wzrusza ,i kręci mi łże w oiku,normalnie poczułam świeta:tak:

Mnie też ta piosenka rozczula:tak::tak::tak:

dziewczyny:eek::szok::szok::szok::szok: co ja tu czytam:szok::szok::szok: 2 lata???
mi teraz Maks budzie casem o 3 czasem o 4 a disiaj nawet o 6 sie obudził pierwszy raz więc coraz lepiej.. myśke że do pół roku spokojnie będzie mi spał całe noce:szok: a Wy tu takie historie:szok::szok::szok:

moja kolezanka ma 2,5 miecsieczną córe która jej śpi całe noce od 2 tyg:eek::eek:

Przeważnie malutkie dzieci ładnie śpią ale tak jak pisała MH później się to zmienia więc przygotuj się:tak::tak:
Ja po Maję zmykam więc do usłyszenia wieczorkiem:tak::tak::tak:

Medeuska ,ty szczęściaro ,oczywiście zdarzają sie dzieci które sypiają ładnie w tak qczesnym wieku,ale bywa teź ,ze im sie odechciewa spać tak.
Nie mniej jednak trzymam kciui za wszystkie dzieci żeby dobrze wam mamuski w nocy sypiały:tak:
Mh,czyli córka cie wykorzystała:-D
Dorora jestem pewna ze jakbys sie postarała to byś nauczya swoje dziecie spać solo,choć łatwo pewnie nie będzie ,a mówie ci z własnego doświadczenia,tym bardziej,ze im dziecko starsze tym trudnierj:tak:

Asiu tak jak pisza dziewczyny:tak: jak dziecko malutkie to spi non stop -czutaj L:aura do 3mc spala non stop budzila sie na pampersa i butelke.
Niektore dzieci budza sie w nocy z glodu i tu mamy zaczynaja dziecko oszukiwac woda dla dobra zebow.Inne znowu budza sie bo chca pic.Potem dzieci sie budza w nocy bo chca siku:rofl2: W kazdym etapie cos.Przygotuj sie
No chyba ze Max bedzie cudownym dzieciatkiem i bedziesz miala spokojnie.Ja nie wiem co to nieprzespana noc ale wiem ze jak 1 jest spokojne to 2 jak diabel wiec zaczne sie przygotowywac:-D:-D
Pozatym dzieci butelkowe sa dluzej syte niz te na piersi a MH karmi wiec dlatego czesciej sie jej mala budzi.Ehhh co dzieciaczek to inaczej

reklama
Anika tez na początku ładnie spała :tak: A teraz lepeij nie mówić :eek:

Mnie też ta piosenka rozczula:tak::tak::tak:

Przeważnie malutkie dzieci ładnie śpią ale tak jak pisała MH później się to zmienia więc przygotuj się:tak::tak:
Ja po Maję zmykam więc do usłyszenia wieczorkiem:tak::tak::tak:

nie straszcie dziewczyny:eek:

sprzedaje ciuszki na dziewczynkę jakby któras chciała:sorry: na swięta trzeba zarobić:rofl2: jak Wy to ja też:rofl2:
https://www.babyboom.pl/forum/sprze...iewczynki-0-24-mce-gratisy-34311/#post4603661

Do góry