reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam
Wreszcie i mi udało się usiąść na chwilkę do kompa, dzień typowo rodzinnie spędziliśmy dlatego czasu nie było na bb, potem pojechaliśmy do tesco - nawet nie wiecie co się w marketach dzieje:szok::szok::szok: jakby za darmo coś rozdawali, nie znoszę takich tłumów i od jutra do świąt do marketów nie pojadę:no::no::no:
Zaraz będę szykować Mai paczkę pod poduszkę, a wy szykujecie?:sorry::sorry::sorry:

OD DZIS JUZ MOZNA UZNAC ZE OLIWKA CHODZI :tak::tak::tak::tak:

Gratulacje dla Oliwki a ciebie tulam na męczący dzień, oby jutro był lepszy i nocka przespana:tak::tak::tak:

Oliwka juz 2 razy plakala przez sen Ja nie wiem czy te dziecko nie moze spokojnie spac?????????????
Dziewczyny tak jak wczesniej pisalam z tym jej nie spaniem To normalnie czlowiek czasem niewyrabia Ilez mozna nie spac w nocy?I dlatego ja pozniej ide jej na reke i robie w nocy to co ona chce Dla wlasnego spokoju Bo spac cos musze:tak:

Oj tak to jest że jak człowiek niewyspany to już na każde ustępstwo pójdzie oby się wyspać:tak::tak::tak:

Witam! Ja dzis odebrałam Mame i Brata ze szpitala. Zostali u Siostry na weekend. Byłam w sklepie z zabawkami i obłed:szok::szok::szok:Kupiłam bratankom motory świecące jakieś i Zuzi drewnianą układanke i puzzle piankowe. Chrześnicy książezke piszczaca i czapke z miskiem.

Super że mama z bratem już w domku i ty prezenty masz z głowy:tak::tak::tak:

nie pochwalilam sie moj szwagier chrzestny czarka kupił mu prezent na mikołajki :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
konia na biegunach za 193 zł :szok::szok::szok::szok::szok:
ja samam miałam zamiar czarkowi kupic konia na biegunach ale pod choinkę, no i co ja mu teraz kupię :sorry2::sorry2::sorry2:
dobranoc dzieczynki

To ty kup jakiś drobiazg a resztę kasy zatrzymaj na czarną godzinę;-);-);-)

Witam Dziewczynki. U mnie coś się przypałętało i z mamą leżymy. Kaszel, gorączka i na szczęście nic więcej :no: oby tylko na Kubka nie przeszło :sorry: M do niedzieli robi więc nie ma kto nas obciążyć chociaż trochę :no: ale za to w poniedziałek jedzie podpisać umowę do wku i pójdzie do roboty może 9 grudnia :tak::tak: nie nadrobię zaległości od razu przepraszam :-( mam pytanko która kiedyś pisała o syropie z miodu i cytryny idt? I tam któraś napisała że ma jak dobrze pamiętam malinowy miód. Która to była? Przyznać się bez bicia :-D:-D:-D jakby co to dajcie mi znać na gg ok. Buziaki dla Was i trzymajcie się ciepło :tak: a to nr gg 9522879 z góry dziękuję :tak:

Zdrówka dla was :tak::tak::tak:
Dobrze że M z pracą do przodu poszedł:tak::tak:

Mi wczoraj całą kuchnię szwagierka ogarnęła:zawstydzona/y::tak:,nawet na szafkach powycierała i okno umyła:szok::tak: a Olek jej dzielnie pomagał:tak::cool2:.

A gdzie można taką szwagierkę znaleźć?:-D:-D:-D

Witam was kochane
Choroba i nas niestety dopadla Emily zakatarzona non stop kicha i stan podgoraczkowy ma tzn 38C m tez jakis oslabiony a ja dzis wstalam z katarem bolem gardla :wściekła/y::wściekła/y:
Jesli Emily dostanie wyzszej goraczki to ide z nia dzis do lekarza bo nie bede czekac nie wiadomo na co :no::no: u nas w regionie tyle ludzi lata z H1N1 ze nie bede ryzykowac zdrowia dziecka :no::no: Od mojej kumpeli 4 znajome maja tez juz ta grype:no::no: jedna przechodzi slabiutko bo ma tylko katar bol gardla i kaszel ale wykryli jej ze tez ma swinska grype:no::no::no:

Dla was też dużo zdrówka:-):-):tak::tak:

Witam
Mam juz swojego laptopika i dziala:tak::tak::tak:HURRA:tak::tak::tak:
Teraz sobie wszystko instaluje ale z doskoku bede oczywiscie na BB:tak::tak::tak:

Witaj z powrotem:tak::tak::tak:

Od jakis dwoch tygodni chyba:-)A dlaczego pytasz?

To kto wkoncu wygral"Mam talent"???
A ytak pytam, bo wczesniej nie zauważyłam-widać dopiero dzis sie obudziłam:-D:-D:-D
Wygrał akordeonista Marcin Wyrostek

Ale była radocha :tak::tak::tak::tak:
Dostała aparat fotograficzny,zestaw lekarza,2 książeczki Kubusia Puchatka,puzzle I dużego lumpka.
Nie mogła się nacieszyć :-):-):-):-):-)

i tak nie dostała wszystkiego bo by zgupiała:-D:-D:-D dostała jeszzce kaske od dziadków jednych i drugich więc musze jej dopiero cos kupić.a zamierzam kasę fiskalną bo lubi bawić się w sklep i cały zduży zestaw warzyw i owoców aby miała co kupować :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no n no, u nas bedzie skromniej, ale jak dostala od babci wczoraj 3 prezenty to nie wiedziala czym sie bawic, hihi

skleroza nie boli...

macie pozdrowienia i calusy od Pati:tak::tak::tak:
nadal w dwupaku na szczesie,remnty ku koncowi.spia dzis w nowym mieszkaniu na materacach:-)szalona kobieta!
Szalona, ale ważne ze daje rade

Moja ostatnio słowotoku dostała, każde słowo chce powtórzyć, no każde!
I kurde nada spać jej sie nie chce, wląsnie wzięła swojego mopa i myje podłogi-myć myc myć:shocked2:

No nic, trza sie nią bardziej zająć, może ją zmęczę...
Jutro pewnie mnie P nie wpuści, więc do poniedzialku rano babencje...

kurcze to już prawie tradycja że ja ostatnia uciekam???
:-D:-D:-D:-D:-D

zacznę od tego że spotkałam pewnego pana :
mikolaj.jpg
popytał mnie czy znam jakichś grzecznych ludzi ;-);-);-);-)
więc powiedziałam że nasze mamuśki są zawsze grzeczne :tak::tak::tak::tak:
można by rzec że same
5777E.jpg

a ich dzieciątka jeszcze większe
angel_wings_2.jpg

ich mężowie troszkę takie jakby im różki czasem rosły, ale także
aniolek.jpg

tak więc powiedział mi tak:
skoro wiesz które to są te najgrzeczniejsze rozdaj wśród nich prezenty ode mnie :tak::tak::tak:
a że ja także jestem grzeczna i posłuszna zwłaszcza św. Mikołajowi tak więc proszę:
P1080157.JPG
skarpety_swiateczne_d.jpg
%5BUNSET%5D.jpg
prezenty.gif
prezenty_jup_550.jpeg

św. Mikołaju dziękujemy!!!!

A ytak pytam, bo wczesniej nie zauważyłam-widać dopiero dzis sie obudziłam:-D:-D:-D
Wygrał akordeonista Marcin Wyrostek

powiem wam szczerze że nie jestem zadowolona że to on wygrał.w ogóle nie podobał mi sie skład scisłego finału :no::no::no::no::no::no: ludzie jakoś beznadziejnie głosowali :tak::tak::tak::tak:

Moją faworytką była Ania Gogola która odleciała w półfinale,ona to miała głos zajebisty,jury też byli zachwyceni,a ludzie nie wiem gdzie maja oczy :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: dobra juz bez komentarza :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

my pospalismy sobie dziś do 7.30 fajnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

na dworze zimno mroźno brrrrrrr :tak::tak::tak::tak:

po śniadanku juz jestesmy ,Oliwka ogląda bajki i w ogóle wszyscy siedzimy jeszcze w szlafrokach :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Hej Oli poszla spac wczoraj o 18,35 Pierwszy raz obudzila sie ale tylko na smoka cos kolo 22 A po 24 to juz byla pobutka na calego Na szczescie udalo mi sie ja uspac zpowrotem :tak:
Wstala o 4 zjadla mleczko i uznala ze sie wyspala Normalnie jakby rano bylo Wiec wzielam ja do nas i kolo 6 zasnela I przed 8 wstala i szaleje
Zaniedlugo ma przyjsc jej chrzestna z prezentem na mikolaja A o 14,30 jedziemy do znajomych na mikolaja :tak:
NAtalineczka I jak sie podobal Mikolaj Czarusiowi?
Nasze dzieciaczki sa w podobnym wieku I u nas tez dzis u tych znajomych G sie przebierze za mikolaja Ciekawe jak Oliwka zareaguje :tak:Porobie zdjecia wiec jak mi sie komp zaladuje to wam pokaze
DOwikla dobrze ze juz z nami jestes:tak:

Ja chcialam aby Kaczorex wygral lub ten Martinez:tak:co spiewal

Natalineczka Masz racje u nas na bb to kazda i kazdy grzeczny :tak::-D:-D:-D

Anabuba Gratulacje dla malej za nowe slownictwo :tak:

Agnes no to Oliwka sie obkupila tymi prezentami Zaszaleliscie mamuska :tak:

Milego dnia wam zyczeA naszym dzieciaczkom duzo prezentow

Do góry