Ja jestem ale ide sie juz polozyc bo jestem mega zmeczonajak mi sie udalo doczytac i podpisac do zadnej nie ma![]()
Gratulujenowe slowka Weroniki "tulam" albo "tulimy"-od teletubiusoiw:-):-):-)
jak powiem tulimy to leci sie tulic:-):-):-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem ale ide sie juz polozyc bo jestem mega zmeczonajak mi sie udalo doczytac i podpisac do zadnej nie ma![]()
Gratulujenowe slowka Weroniki "tulam" albo "tulimy"-od teletubiusoiw:-):-):-)
OD DZIS JUZ MOZNA UZNAC ZE OLIWKA CHODZI![]()
Oliwka juz 2 razy plakala przez sen Ja nie wiem czy te dziecko nie moze spokojnie spac?????????????
Dziewczyny tak jak wczesniej pisalam z tym jej nie spaniem To normalnie czlowiek czasem niewyrabia Ilez mozna nie spac w nocy?I dlatego ja pozniej ide jej na reke i robie w nocy to co ona chce Dla wlasnego spokoju Bo spac cos musze![]()
Witam! Ja dzis odebrałam Mame i Brata ze szpitala. Zostali u Siostry na weekend. Byłam w sklepie z zabawkami i obłedKupiłam bratankom motory świecące jakieś i Zuzi drewnianą układanke i puzzle piankowe. Chrześnicy książezke piszczaca i czapke z miskiem.
nie pochwalilam sie moj szwagier chrzestny czarka kupił mu prezent na mikołajki
konia na biegunach za 193 zł
ja samam miałam zamiar czarkowi kupic konia na biegunach ale pod choinkę, no i co ja mu teraz kupię
dobranoc dzieczynki
Witam Dziewczynki. U mnie coś się przypałętało i z mamą leżymy. Kaszel, gorączka i na szczęście nic więcejoby tylko na Kubka nie przeszło
M do niedzieli robi więc nie ma kto nas obciążyć chociaż trochę
ale za to w poniedziałek jedzie podpisać umowę do wku i pójdzie do roboty może 9 grudnia
nie nadrobię zaległości od razu przepraszam :-( mam pytanko która kiedyś pisała o syropie z miodu i cytryny idt? I tam któraś napisała że ma jak dobrze pamiętam malinowy miód. Która to była? Przyznać się bez bicia
jakby co to dajcie mi znać na gg ok. Buziaki dla Was i trzymajcie się ciepło
a to nr gg 9522879 z góry dziękuję
![]()
Mi wczoraj całą kuchnię szwagierka ogarnęła,nawet na szafkach powycierała i okno umyła
a Olek jej dzielnie pomagał
.
Witam was kochane
Choroba i nas niestety dopadla Emily zakatarzona non stop kicha i stan podgoraczkowy ma tzn 38C m tez jakis oslabiony a ja dzis wstalam z katarem bolem gardla
Jesli Emily dostanie wyzszej goraczki to ide z nia dzis do lekarza bo nie bede czekac nie wiadomo na cou nas w regionie tyle ludzi lata z H1N1 ze nie bede ryzykowac zdrowia dziecka
Od mojej kumpeli 4 znajome maja tez juz ta grype
jedna przechodzi slabiutko bo ma tylko katar bol gardla i kaszel ale wykryli jej ze tez ma swinska grype
![]()
Witam
Mam juz swojego laptopika i dzialaHURRA
Teraz sobie wszystko instaluje ale z doskoku bede oczywiscie na BB![]()
A ytak pytam, bo wczesniej nie zauważyłam-widać dopiero dzis sie obudziłamOd jakis dwoch tygodni chyba:-)A dlaczego pytasz?
To kto wkoncu wygral"Mam talent"???
no n no, u nas bedzie skromniej, ale jak dostala od babci wczoraj 3 prezenty to nie wiedziala czym sie bawic, hihiAle była radocha
Dostała aparat fotograficzny,zestaw lekarza,2 książeczki Kubusia Puchatka,puzzle I dużego lumpka.
Nie mogła się nacieszyć :-):-):-):-):-)
i tak nie dostała wszystkiego bo by zgupiaładostała jeszzce kaske od dziadków jednych i drugich więc musze jej dopiero cos kupić.a zamierzam kasę fiskalną bo lubi bawić się w sklep i cały zduży zestaw warzyw i owoców aby miała co kupować
![]()
Szalona, ale ważne ze daje radeskleroza nie boli...
macie pozdrowienia i calusy od Pati
nadal w dwupaku na szczesie,remnty ku koncowi.spia dzis w nowym mieszkaniu na materacach:-)szalona kobieta!
moj to mowi jese (czyt jeszcze)nowe slowka Weroniki "tulam" albo "tulimy"-od teletubiusoiw:-):-):-)
A ytak pytam, bo wczesniej nie zauważyłam-widać dopiero dzis sie obudziłam
Wygrał akordeonista Marcin Wyrostek