HOU HOU HOU laseczki był mikołaj u was?????????????????????????
Był był, mała dostała od E-cioci Anabuby misia i pieska a od nas kolejkę na baterie-ale frajda.
Lumpik masz pierwsza klasa, u nas to albo badziewie, albo ceny jak za nówki, więc odpuszczam, a i tak nie mam kiedy chodzić.
Kochana jesteś, że pamiętasz tych frankach, tak myśląłłam na święta jej powiesić, ale chyba nie da rady, nic to , będą ine, hihi
Poza tym Maja z rana znowu kaszlała i zaraz biorę się za krojenie cebuli i robienie syropu

No, u mnie też chorubsko zawitało , nmnie rozłożyło wczoraj po południu, momentalnie jak w pysk strzelił, senna-osłabiona, z nosa ciurkiem, kich za kichem, w kościach kłucie, no masakra, a i gardło opuchnięte.
Mała obudziła się z katarem, kichaniem i brzydką chrypą. Coc przywlekłam z tych sobotnich zakupów, fuck.
I dobrze, że mi przypomniałaś, mała przysypia, bo tez osłabiona, to jaj zaraz tez syropu naszykuję.
Luna to zycze udanych zakupo z tesciowa
A no nie byo zakupów, mój spał do 14 prawie, czekałam z prysznicem aż łaskawie wstanie:-) i ię małą zajmie, no i w miedzyczasie o 11 dzwonie do tesciowej czy i o kórej, a ta ze jest już na miejscu i za ile będę, no sorrrrrrrrrry.
A i zapomniałam się pochwalić M zabiera mnie na Sylwestra

,dzwonił rano szwagier(od tej szwagierki sprzątającej) i pytał się czy byśmy z nimi nie poszli - 130zł od pary.W tamtym roku byli i super zabawa była

.
Zobacz załącznik 186167
No to pozostaje życzyć udanej zabawy

. Fajnie, i cena niezbyt wysoka
Byl

:-) ja doastalam perfumy a dzieciaki Gabi lalkę żelki i rózgę

Zuzia zegarek żelki i rózgę i Wojtek grę żelki i rózgę

ale te rózgi tak na przestrogę

skromny Mikolaj ale sąsiadka byla i przyniosla dzieciakom po czekoladzie i taką fajną ozdobna bombkę
Fajna sąsiadka, a ile rózg

. U nas też skromnie, mała to już mówiłam, a P dostał maszynkę i zapasowe ostrza, ja dostałam super tusz do żęs i klczyki i naszyjnik ( no chyba najmniej skromnie to ja dostałam )
No kochana, bo ona nie iwe, jak ciężko taki soczek schodzi
POlecam, co prawda zaczęłiśmy wczoraj, obejrzeliśmy połowę, mała zapłakała, poleciałam do niej, wracam a Mężulo śpi. No to druga połowa dziś-ale juz mogę polecić!
witam poniedziałkowo

u mnie tez szro buro i ponuro ale ja mam okna już pomyte

agnes julka do 3 czy nawet 4 lat rysowała tylko na czarno ciemno niebiesko lub brązowo i psycholog w przedszkolu powiedziała że to dlatego że te kolory są poprostyu wyraźne i dziecko widzi od razu efekt kjak dziecko ma 5-6 lub więcej lat i nadal rysuje tylko na czarno wtedy należy z tym iść do psychologa
Dokładnie to samo chciałam powiedzieć
mój antośko zrobił nam wczoraj wieczorem jazde wył tak nie tak nie i piotr chciał go lulać nosić bujać a ja się wkurzyłam i pwiedziałam basta łóżeczko jest od spania a nie nasze ręce położyłam go do łóżeczka wył dobre 20 minut podchodziłam do niego do pokoju nachylałam się nad nim i go głaskałam i wychodziłam zasnął sam i spał jednym ciągiem do 7.20 od 20.40

i pietruszka stierdził że on tez go tak bedzie odkładał bo mi się przyznał że on to go lulka zawsze

dziś znów z julką i antkiem do pani doktor na 11.15 bo o ile adam zdrów to julka z antkiem kaszlą jak wariaci

julka juz miesiąc nie była w szkole:-(
Nooooo, moja tak mi robi już kilka dni, masakra, albo budzi sie w nocy i chce zeby ja po plecach drapac-

-kto ma na to sily

- ja nie.
Aguś przecież wiesz, ze nie o zawartość butów chodzi -przynajmniej u nas było zawsze tak, że Mikołaj to drobiazg zawsze, a przecież i tak Twoja miłość jest najważniejsza!
Któraś chętna na fiołki,bo 2 razy na pocztę nie będę chodzić

.
Mam o takie
Ten ostatnio to biskupi kolor.
Marta to Ty sprzedajesz Fikusie-a po ile???
Pisałam z dobre 2 h ( razem z czytaniem ), musze cos zjesc