reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

HELOŁ
Ksawek odebrany,Klaudia po godzinie??!!wróciła ze szkoły (1,5 km zajęło jej 55 minut)a mnie senność morzy ,to przez tą@@@@@paskudną

Malinka i Anka zdrowia kobietki Wam i waszym rodzinom życzę:tak:

Luna ,widziśz jakiego fajnego masz tego mena swojego:tak:

Agunia już blisko coraz blizej i będzie spokój swiety na nowej chacie:tak:

Mi jak bankomat zatrzymał kartę to na drugi dzień pojechałam do banku i mi ja oddali, nie musiałam wymieniać:szok:

reklama
madziula adam potrafi poonywać droge do domu w czasie od 25 minut do ...........3 godzin:sorry::sorry::sorry::sorry:
mi tez bankomat jak wciągnoł kartę to była do odebrrania w banku a pietruszki nie bo u niego po 3 próbach wbicia pinu karta jest do wyrzucenia bo jest przez system komputerowy unieważniana:eek::eek::eek:

to ,az nadmiar ostroznośći:tak: dobrze ze właściciele mieszkania byli wyrozumiali:tak:
niezły jest Adam ,Klaudia zawsze w ciągu pól godziny docierała do domu ,dziś juz do mamy zdążyłam zadzwonić ,czy przypadkiem u niej klaudii nie ma (mama mieszka w połowie drogi)

Anabuab alez Ci zazdroszczę tej ciszy, moja spała od 17 do 20 i ani myśłi iść spowrotem spać, hihi. Ponieważ jestem sama a w nocy miałą mtakie koszmary , że strach zasypiać spowrotem jakoś mi jej nie śpieszno wyganiać, a niech ma. Zaraz pójdziemy bucie na Mikołaja czyścić, żby się na ięcie nie odwróćił jak już przyjdzie, hihi.
moja wczoraj tak miala zasnela o 18:30 i obudzila sie po 2h wyspana Chyba czula pizze ale o 22:30 zasnela:-p
Od jakis dwoch tygodni chyba:-)A dlaczego pytasz?

To kto wkoncu wygral"Mam talent"???
i nic nie pisalas:cool2:
cześć wszystkim ,jestem :-D:-D:-D:-D:-D:-D

jak zwykle nałóg zwycięzył i jusiałam zajrzeć choć na chwilke :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

M z Oliwką pojechali rano do dziadków a ja dojechałam po pracy.wróciliśmy do domu po 20.00.

a potem przyszedł do Oliwki Mikołaj,no dzis bo jutro M do pracy więc zrobiliśmy to dzień wcześniej :tak::tak::tak:

Ale była radocha :tak::tak::tak::tak:
Dostała aparat fotograficzny,zestaw lekarza,2 książeczki Kubusia Puchatka,puzzle I dużego lumpka.
Nie mogła się nacieszyć :-):-):-):-):-)

i tak nie dostała wszystkiego bo by zgupiała:-D:-D:-D dostała jeszzce kaske od dziadków jednych i drugich więc musze jej dopiero cos kupić.a zamierzam kasę fiskalną bo lubi bawić się w sklep i cały zduży zestaw warzyw i owoców aby miała co kupować :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Laura tez ma zestaw lekarza i lubi sie nim bawic codziennie kazre sie badac.Moze Twoja tez pokocha zabawe w lwkarza:rofl2:
skleroza nie boli...

macie pozdrowienia i calusy od Pati:tak::tak::tak:
nadal w dwupaku na szczesie,remnty ku koncowi.spia dzis w nowym mieszkaniu na materacach:-)szalona kobieta!
dzieki:rofl2:
Moja ostatnio słowotoku dostała, każde słowo chce powtórzyć, no każde!
I kurde nada spać jej sie nie chce, wląsnie wzięła swojego mopa i myje podłogi-myć myc myć:shocked2:
bo kolo 2 roku zycia dzieci sie rozkrecaja z gadka Sama teraz to zauwazylas:tak:
Hej dziewczyny, mój skacowany niemiłosiernie leży i dogorywa, mała poszła wczoraj spać o północy!, obudziła sie przed chwilą, ale mma nadzieję, że z butla zaśnie jeszcze.
Ja mam zaplanowany wypad z teściową na giełdę, ma sobie dywanik do sypialni kupić, taki jak my tylko mniejszy, ciekawe czy w ta pogode bedzie jej sie chcialo...

Mi wystarczy taki prezent:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i tez:-p
ja też bym się nie obraziła gdybym dostała taki prezent :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a kaczoreks i martinez też byli zajefajni,więc tyle fajnych osób odpadło a wygrał ten co wygrał no właśnie :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
widze ze kazdej sie podoba:-D
Martinez tez mi sie podobal ale ten co wygral heheh jak piszesz byl moim fawirytem
Nie sztuka opanowac taki sprzet wiem bo moj dziadek gral na akordeonie
HOU HOU HOU laseczki był mikołaj u was?????????????????????????
witam niedzielnie w domku:-D:-D:-D:-Djupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moje dzieci mikołajem zachwycone adam lekturę dostał opowieści z narni właśnie czyta:tak:
julka grę memo pamęić po obiadku zagramy:tak:
antonio kierownicę z dzwiękami które mnie wykańczają wsoim natężeniem:szok:
ja z ietruszką nic no ale my to grzesznicy a prezenty daje święty:rofl2:
nawet nie wiecie jak się cieszę z wolnego weekendu:-):-):-):-):-):-)
wczoraj byłam sobie sama na zakupach w lumpku świetnym zresztą kupiłam sobie spodnie sztruksy nowiutkie czarne idelnie pasujące na mój zadek za całe 10 zł spodnie domowe dresowe popielate nowiutkie z metką za 12 zł 2 bluzy z kapturem obie szare jedna ze snupim druga z kubusiem puchatkiem :rofl2:obie kosztwały 20 zł i adamowi super ciepłą bluze z kapturem za 8zł i julce piekną bluzkę koszulową czerwoną w białe groszki za 7.50zł:tak::tak:a wróciłam zadowolona jak diabli :tak:jeden lumpik wypatrzyłam z fajnymi ubraniami dla dzieci wszystko rczej firmowe h&m,next,nike,adidas,wójcik,fixoni a ceny fajne bo w poniedziałek 10 zł za kilogram:tak:czekam niech mi się tylko dzieci wykurują i niech będzie ciepło to mam mete na zakupy ubraniowe:rofl2:
lunka firaneczek narazie nie wystawiają ale pamiętam o tobie:tak:
dowikluś w piątek pytałam o ten pasek dla dziewczynek ale był ciołek na dekoracjach i on nic nie wie jk jutro będzie kaśka albo aga to się dopytam:tak:pamiętam:tak:
bogaty mikolaj, super!
Witam i ja Mikołajowo;-):tak:
1794.gif
261.gif
3a.jpg

M obiadek szykuje,rosołek już zjedzony a kurczak z rożna z jabłkiem w środku dochodzi.Chlebek nastawiony do wyrośnięcia:tak:.

Ja na szybkiego serek robiłam;-):tak:.
A Dowikla jest na Wcześniakach:tak:.
A i zapomniałam się pochwalić M zabiera mnie na Sylwestra:tak::szok:,dzwonił rano szwagier(od tej szwagierki sprzątającej) i pytał się czy byśmy z nimi nie poszli - 130zł od pary.W tamtym roku byli i super zabawa była:tak:.
Można się śmiać;-):tak: Zobacz załącznik 186167
woow Fajnie i jakos tanio ten sylwester:szok:
Byl :tak::-) ja doastalam perfumy a dzieciaki Gabi lalkę żelki i rózgę:tak: Zuzia zegarek żelki i rózgę i Wojtek grę żelki i rózgę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale te rózgi tak na przestrogę :tak:skromny Mikolaj ale sąsiadka byla i przyniosla dzieciakom po czekoladzie i taką fajną ozdobna bombkę
wazne ze Mikolaj sie pojawil i na przestroge rozgi zostawil:sorry:
Witam,

Ja tylko melduję, żę żyje :tak:

Wczoraj cały dzień u mamy, a dzisaj miałam w gościach babcię i teściową :tak: A to nie koniec bo jeszcze lecę do garów na ju=teo sie naszykować bo będę miała następnych gości :szok: No ale Helenaka szczęśliwa bo ciągle cos dostaje :-D
jak ja uwielbiam gosci
Mała Pani doktor :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-) super
Agnes,do takiej to nawet na zastrzyki bym poszła;-):tak:.
A ja wiem co u większości jutro na obiad będzie:-p;-):tak::-D:-D

i tak trochę anty świątecznie:sorry:;-)
woow extra to mi sie podoba
moja Oliwka nier jest wcale lepsza dzis mi wylała cały sok marchwiowy na dywan :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i jeszcze sie głupio patrzy i sie pyta co się stało :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jakby nie wiedziała :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
lali mi robi to samo.Jak nawylewa to jeszcze powie mam nic sie nie stalo:-D
1664.gif

To i ja z okazji Mikołajek zostawiam cosik.:-D:-D:-D:-D

1601.gif
:laugh2::laugh2::laugh2:
Witam porannie:-):-):-)
Za oknem szaro buro i ponuro, do tego deszcz kapie, no i znowu mam wymówkę żeby okien nie myć:-p:-p:-p
Maja do przedszkola odwieziona, oczywiście z nową lalą muszkieterką musiała iść coby koleżankom pokazać:tak::tak:
A ja dziś pomysłu na dzisiejszy dzień nie mam, chyba tylko odkurzę i koniec:cool::cool::cool:

nie ma sie co przemeczac:-D
a mnie nie pokoi jedna rzecz.Oliwka jak koloruje,rysuje to bierze tylko czarną kredkę:sorry: i jak chce jej ja zabrac to sie awanturuje że chce własnie czarna i nie chce sie wymienić na inną :no::no::no::no::no:

a jak jej czarna schowałam to wybrała ciemną niebieską jakieś takie ciemne kolory wybiera.coś to chyba jest źle:sorry::sorry::sorry:

co Wy myslicie??????
w tym wieku nie ma sie co zamartwiac;-)
melduję, ze jeszcze żyję:tak::tak::tak:choć jest coraz gorzej:-:)-:)-:)-(

przeczytałam tak pobieżnie, ze dzieci z prezentów zadowolone, to fajnie
a ja miałam z tego powodu doła w weekend bo u Misi Mikołaj był strasznie ubogi w tym roku:-:)-:)-:)-(( popłakałam sobie już w piatek:-:)-:)-() dobrze, ze wspomogły go babcie, przedszkole i jeszcze chrzestna matka wpadnie jutro:sorry:bo chrzestny ojciec to nie ma najmniejszego zamiaru:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:sknerus cholerny, ani na dzień dziecka, ani na gwiazdkę nigdy nic, na urodzinach był trzy razy (a było ich już 5), ot rodzina:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zdrówka dla malinkowej Juleczki i Antosia:tak::tak::tak:
to ja tyle, sorry, ze tak szybko i nie na temat ale muszę trochę popracować bo mi Misia kaszle i chyba długo do prezedszkola nie pochodzi to sobie trochę nadrobie robotę i może pójdę na zwolnienie:sorry:

miłego dnia

medeuska odpisałam Ci na priva;-)

kochana nie ma sie co zamartwiac Mikolajem wazne ze byl :))
Oby kaszel szybko sie odwalil od Misi a wolne kazdemu sie nalezy;-)

.............no i teraz A nia przepadnie nam na 2 godziny:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
:-D:-D:-D nie ma az tak zle:-D
Masz racje ANKA -idzcie na spacerek jak nie macie goraczki:tak::tak::tak::tak:
Ja siedzialam z moimi w sobote i niedziele w domu bo caly czas padalo a poza tym Wiktoria miala goraczke:no:Dzisiaj obudzila sie juz bez goraczki wiec spacerek juz zaliczony:-);-)

MALINUS
Konsekwencja,konsekwencja i jeszcze raz konsekwencja:-):-):-):-)
Zobaczysz P sobie poradzi:tak::tak::tak::tak:MUSI hehe
Mysle ze to pomoze chociaz wilgotniejszego powietrza sie nawdychamy:sorry:U nas tez pogoda byla do niczego:confused2:
HELOŁ
Ksawek odebrany,Klaudia po godzinie??!!wróciła ze szkoły (1,5 km zajęło jej 55 minut)a mnie senność morzy ,to przez tą@@@@@paskudną

Malinka i Anka zdrowia kobietki Wam i waszym rodzinom życzę:tak:

Luna ,widziśz jakiego fajnego masz tego mena swojego:tak:

Agunia już blisko coraz blizej i będzie spokój swiety na nowej chacie:tak:

Mi jak bankomat zatrzymał kartę to na drugi dzień pojechałam do banku i mi ja oddali, nie musiałam wymieniać:szok:
dziekuje przyda sie:tak: Mojemu tez wciagnelo Poszedl do nich i tez mu oddali:tak:
madziula adam potrafi poonywać droge do domu w czasie od 25 minut do ...........3 godzin:sorry::sorry::sorry::sorry:
mi tez bankomat jak wciągnoł kartę to była do odebrrania w banku a pietruszki nie bo u niego po 3 próbach wbicia pinu karta jest do wyrzucenia bo jest przez system komputerowy unieważniana:eek::eek::eek:

niezly czas:szok:

Hej dziewczyny moje
melduję sie po weekendzie
dzieci z mikołaja zadowolone ,w sobotę byliśmy po paczki na imprezce na powietrzu ,przytargali torby pełne słodyczy ,wczoraj pozwoliliśmy im na duuuzo słodkości ,byli przeszczęśliwi:tak:,ja dostałam rajstopy,takie grube i batonika musli a m czekoladę i batonika ,a co? my też byliśmy grzeczni:tak:
Wczoraj non top sie z m ścinaliśmy od popołudnia ,bo samochód nam sie zaczał psuc ,a własciwie regularnie co dzień lub 2 rzuca palenie i non top trzeba go podłączać i jak nam wysiadł pod lidlem wczoraj to sie zaczeła nerwówka ,a dwa @ dziś dostałam:tak:
nie mogłam netu dziś odpalić ,komp nie widział modemu ,dopiero jak wszystko odsunęłam ,powycierałam kabelki z kurzu podociskałam -taram.....po prostu domagał sie odkurzenia:rofl2:
m w pracy dzwonił zeby mu jakliś gripex dowieżć ,juzw sobote przemarzł ,wczoraj go cały dzień głowa bolała teraz też go coś,rozbiera i głowa boli,tak właśnie teraz mi potrzeba jeszcze jego choroby:szok:
na razie sie odmeldowuje
a wszystkim chorym osóbkom dużo zdrówka zyczę:tak:
ale slodkosci fiuuu fiuuu My za to ze bylismy grzeczni dostalismy siebie w prezencie:-D
Mam nadzieje ze chorbosko Was nie dopadnie ma maxa:confused2:
A to wycieranie to faktycznie raz w roku wskazane:-D
a ja zamiast pilnie pracować to co chwila zerkam co na bb:-D:-D:-Dczy ktoś coś pisze;-);-);-);-)
lenia mam jakiegoś znów:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a co do okien to nie wiem czy je umyję bo jak wracam do domu to jest już zwykle ciemno a w sobotę albo pada albo mam coś innego do zrobienia:confused2::confused2::confused2:więc okna czekają cierpliwie, chociaż myłam je jakoś dwa miesiące temu ale u mnie strasznie się brudzą, ze po tygodniu już nie widać że były myte:no::no::no:
nie martw sie ja jak mam cos do zrobienia to robie to samo co Ty dzisiaj.A okna chyba sobie daruje bo w zeszlym roku jak umylam po swoim powrocie znow musialam je myc wiec nie widze sensu A swieta spedzamy w PL wiec rolety zaciagne i nie bedzie widac:-D
Wpadam na chwilkę powiedzieć że żyję jeszcze :tak:
Powoli już wychodzimy z tego bajzlu...
Teraz pralka tylko po 4razy dziennie chodzi-musimy wszystkie ciuchy i zabawki prać,bo dosłownie wszystko cuchnęło tym grzybem...
ehh Idę trochę posprzątać u małej,zajrzę później :-)
Wstawiłam fotki Ani z Mikołajem na nk :-D
chyba nie mam cie na nk
Kurcze nie umiem sie zebrac Oliwka pojedzona sie bawi Ja w szlafroku i glodna Mieszkanie jak po wojnie wyglada A ja siedze to na bb to na allegro hihihih

Nie wiem kiedy mam wyjsc na dwor Bo chcilabym aby Oliwka usnela w domu a nie w wozku na dworze bo wtedy nic nie odpoczne ani nic w domu nie zrobie Np na bb nie usiade :-p

Oliwka niegrzeczna wiec nic nie odpisze

Taki prezent chce jej pod choinke kupic z G

Tylko nie wiem czy caly zestaw czy tylko wozek

i aukcja sie konczy mam nadzieje ze zas ja dadza :tak:

828291664
kochana a co kopniaka z energia wyslac:laugh2:
Jak szalec to szalec bierz caly zestaw;-)
Piękne te fiołki ,ale ja mam wąskie parapety i wkurzającego kota który wszystko z parapetów zwala-najlepiej w nocy:rofl2:
Dobra jestem:-)popłaciłam rachunki z listopada które juz mi kieszeń paliły,nie wiem jak to siestało ,ze znowu mamy takie tyły , święta za pasem,a 2 tura czeka:szok:,no ale nic,dobrze,ze w tym roku wigilia u mamy,w domu będzie skoromnie i tak najważniejsze zeby na prezenty starczyło:tak:
wczoraj dzwonili znajomi ,ze chcą na sylwetra przyjechać ,no fajnie ,ale znowu wydatki:szok:
o kurcze na szczescie rachunkami zjmuje sie moj mezulek bo ja pewnie bym nosila jak Ty:sorry:
Natalka:sorry:;-):-D:-D:-D:-D:-D!
Ja zaplanowałam na obiad placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym:tak:.M po tym kursie i żywieniu to wygląda jak w 5-tym m-cu:-p;-):tak::-D:-D,tak go spęczyło,że spodnie się nie dopinają:tak::szok:
mniammm placki:rofl2:
Oj dziewczyny nie nadążam dzisaj za wami :szok:
niezle tempo wrzucily
kochana raz jest lepiej raz gorzej grunt że jesteście zdrowi i jest miłość:tak:
pewnie że człowiek chciałby dać dzieciom to co najlepsze więc dajmy im to na święta wspólny spędzony czas zabawy gry może spacer....myślę że tego im brakuje a prezenty cieszą ........ale często tylko chwilę:-:)-:)-:)-(
tulam cię mocno :-**********88

to jest znak po co myć okna jak się zaraz wybrudzą :-p:-p:-psłuchaj podpowiedzi nie myj nie myj nie myj................:rofl2:

fotki obejrzane i skomentowane a teraz czekamy na fotki nowego mieszkanka:tak:

widziałam te wózeczki na allegro to wiklinowe tak????
są śliczne:tak:

o ja śliczne:tak::tak::tak:
ps u mnie o kwiaty dba pietruszka bo ja to ewentualnie kaktusy bo mało im wody trzeba:rofl2:

my po wizycie u pani doktor
julka do końca tygodnia w domu dostała antybiotyk w piątek do kontroli....ma ceclor osłonę i pyrosal
antoni bez antybiotyku osłuchowo czysto dostał wapno ,pyrosal i nasivin do tego dokupiłam neo angin i zostawiłam w aptece 100 zł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:by to szlag jasny trafił:wściekła/y::wściekła/y:
pani doktor wypisała julce zwolnienie do szkoły i tak od 9 listopada do 7 grudnia i od 7 grudnia do 12 grudnia:szok:a jeszcze wcześniej 2 tygodnie też była chora:szok::szok::szok::szok:moje dziecko więcej w domu jak w szkole:-:)-:)-(no nic najwyżej pochodzi 2 lata do zerówki ma czas ma w końcu dopiero 5 lat:confused2:
oj zdrowka mnostwo!!!a apteka to faktycznie zrzera kase:crazy:
Hej mamuski

Oliwka spala 1,40:tak:Teraz juz szaleje :tak:
Ja pojadlam i posprzatalam
Zaraz dam Oliwce obiadek I zaczne sie pomalu sykowac na szkolenie

Mama moja pojdzie z Oliwka po 16 do laryngologa :tak:

Malinka No to wspolczuje chorobska Oj to nieciekawei ze mala wiecej chora niz do przedszkola :-(Zdrowka dla was wszystkich :tak:

Pozniej jak mi sie uda to wkleje wieksze fotki A wozek to z wikliny Takie chyba 52 cm Cos kolo tego wiec bedzie malutki Wsam raz dla Oliwki jak zakuma do czego wozeczek taki sluzy
To co wam pokazalam to jest wozek z kolyska dla lalek
I nie wiem czy sam wozeczek z wikliny kupic cz z kolyska Choc ja mam chec na ta kolyske :tak:

Agunia-In Malinka juz wsio napisla Dolanczam sie do jej slow :tak:
A co do okien to ja tez jeszcze nie myje :-p
Agunia i co fajnie na nowym mieszkaniu ?Czekamy tu na ciebie :tak:
dawaj fotki a Oliwka napewno bedzie wiedziala jak sobie poradzic z wozkiem:tak:
Bylam z mlodymi w bankomacie ,w aptece,sklepie i po Dominika:tak::tak::tak::tak::tak:Wcale nie jest tak cieplo na dworze jak myslalam:no::no::no::no:Jak przyszlysmy do domu to mlode wypily herbatke z cytrynka i teraz juz spia:-)Dominik u siebie i nawet nie wiem co robi hehe.Grunt ze jest cicho i nie przylazi do mnei co chwile:-);-)
Mam trzy karty do bankomatu i tylko jeden pin:szok::szok::szok::szok::szok:Masakra:wściekła/y:A pin jest akurat od tej z ktorej moge najmniej wyplacac:no::wściekła/y:

MALINUS
Oby dzieciaczkom szybciutko przeszlo:no::no::no:No a leki niestety tyle kosztuja:no:A zdrowie jest najwazniejsze

Przelozylam dzisija wizyte u alergologa dziewczynek bo bylam pewna ze maja ja jutro a spojrzalam na kartke i okazalo sie ze byla dzisiaj na 10;45 i 11;30:no:Ale wstyd:no:No ale zadzwonilam i powiedzialam ze male sa chore i nastepna mam 18 stycznia:tak:
Musze sobie kartke powiesic na lodowce zebym nie zapomniala
ja juz kiedys tez przegapilam termin u lekarza.Nie ma jak miazdzyca w tym wieku:-D:-D
Ja tez musze sobei zrobic bigerska liste zakupow:tak::tak:Ale nie wiem kiedy na nie pojade bo czekam az calkiem wyzdrowiejemy:tak::tak::tak:Chyab ze mi tesciowa zostanie z mlodymi to bym sobie w jakis dzien szybciutko sama podskoczyla:-);-)Ale to jest raczej malo prawdopodobne hehe

no ja teraz jak obie choruyjemy nie mam jak zakupow robic:crazy: moj zostaje z Lali a ja chora mykam na zakupki:-D:-Dtrzeba sobie radzic:laugh2:Mojego nie wyssylam bo kiedys to zrobilam i polowy nie kupil.Czesc zakupow byla niepotrzebana.A mial kartke:laugh2::laugh2:

Ania wpadła ,hurtem poczytała,odpisała i wypadła:-Ddziewczyna -błyskawica:tak:

Ja moim dziecięciom pościągaam harrego pottera 3 kolejne części ,bo strasznie sie im spodobał,wrzucę im na płytk ę i będą mieli co wieczorem oglądać(a my świety spokój:rofl2:)

reklama
julka jest nadal na etapie bajek ona to ogląda świnkę pepę frenklina i to w ilościach hurtowych koffa go ogromniaście zresztą ja też go bardzo lubię no i charli i lola i kubusia puchatka:tak::tak::tak::tak::tak:
a ja czatuję na galerianki laski coś pisałyście o nim pisać mi tu szczerze można już na necie ściągnąć ten film???????????????????????

Do góry