reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jestem na chwilke bo moje Dziecie nie spi jeszcze:szok::wściekła/y:Żeby to dało Mamusi pospac do 9 chociaz ale nie:no:

Witam,żyję,nie mam czasu.
Nie poczytam,bo okna myję ,ale te tylko pod tarasem ,bo pada okropnie.
Pozdrawiam.;-);-)
Tez sie ostro musze brac bo wszystkie albo okna myja albo bigos gotuja a u mnie nic:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A ja robię gołąbki :tak: Dzisaj od rana przy garach :eek: A jeszcze wieczorem gości będę miała :sorry:

:-pAż mi slinka poleciała:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

My juz po obiadku i nawet naczynia juz pozmywalam:tak:Sos do spaghetti zostanie mi jeszcze na jutro i bede musiala tylko dogotowac makaron:-)
Mlodzi sie bawia i narobili mi taki syf ze szok:szok::szok::szok::szok:Ale poki mam spokoj to jest oki:-);-)
Dominik to sie dzisiaj wyletnil ze szok-chodzi w domu w ktotkich spodenkach i w krotkim rekawku:szok::szok::szok::szok:A ja pod koldra siedze hehe:-D:-D:-D:-D

Pisalyscie cos o golabkach:tak:To tearz Was zaskocze-nigdy nei robilam sama golabkow:szok::szok::szok::szok::szok:

Actimela kupuje od czasu do czasu i z Dominikiem pije:tak::tak::tak::tak:I w sumie nadal bede kupowala tak jak inne jogurty
Też nigdy nie robiłam takich zawijanych w kapuste tylko po cygańsku bo roboty mniej:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja zmykam bo zaraz jest Brzydulka:tak::tak:
Postaram sie byc wieczorem jak poloze mlodych:-)

Znowu nie obejrzalam :wściekła/y:

reklama
Do góry