anka26_x_07
Mama Laury :)
ANIA Pstryknij sobie fotkę![]()
nastepnym razem bo juz umyta jestem hihihi
Napewno wkrotce znow zostane obiektem do malowania Lali codziennie chce farby wiec nic straconego

Bylam na kulinarnym az slinka leci

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ANIA Pstryknij sobie fotkę![]()
Co doświadczona mama, to doświadczona, ja tam jeszcze nie w temacie, moaj dostała latem taką zwykla spacerówkę parasolkę, leciutkie, na poczatku zamiast ją pchać , to nosiładorotka tez wózio śliczny ale ci powiem z doświadczenie że mała póki nie skończy 3 lat nie będzie chciała się nim bawić bo będzi dla niej ciężki do rowadzenia i nic zza niego nie będzie widziałalepiej teraz kupić taki tani malutki typu parasoleczka np w realu są po 25 zł na allegro niby w podobnej cenie ale dojdzie koszt wysyłki
a do tego dokup jej lalę albo misia i będzie miła mamusi mała co wozić albo jakieś ubranko dla niej
bo wózio owszem ładny ale sama się przekonasz że nie będzie umiała sobie z nim poradzić
![]()
U mojej lalak by się nie sprawdziła, ale reszta pierwsza klasa, o tym warsztacie nawet sama myslalam, jak byly w Carrefour, ale zmietli mi sprzed nosa, za długo się zastanawiałam. A namiot-no rewelka, moej by pasilo, póki co matka robi jej namiot za stolika, koca i poduszek
Łooo, a to się je???Zamowilismy lame z grilla
Madziula nie mam pojęcia, no trochę się spieszyłam, załzawiona, z maseczką na gębie , mała mi na nodze wisiała i samo się zrobiło, chybaHI HI ,JA DZIŚ MAM TEŻ BIGOSIK ,ALE TAKI ZWYCZAJNY ,NIE SWIĄTECZNY
lUNA WYjaśnij mi ,bo nie czaję,jak krojąc kapustkę sobie nadgastek pokroiłaś???![]()
No, u mnie huggisy do dupyco do huggisów u nas to samo wcale się nie sprawdziły szybko przeciekały najlepiej sprawdzają się dada
a ja jestem taka zła że
kurier obudził mi antkai już nie śpi
marudny
pomijam fakt że facet z allegro dzień przed wysyłka puścić meila że wysyłka będziejutro nie wysłał a ja nie miałam kasy w domu
kurier będzie jutro na szczęście ale antek już nie śpi
no się wykrzyczałam![]()
no siem spóźniłamGdzie nasz wątek kulinarny założony przez joanne ,ślepa jestem ,albo wcieło????![]()
OOO, świetna sprawa, ja widzialam coś podobne w biedronce kiedyś chyba, ale tez drogie i nie kupiłam, z reszta, u nas to na chwile by było.Teściowa kupiła Helece tatrzyk kukiełkowyKupiła go miesiac temu:
NOWY TEATR TEATRZYK Z PACYNKAMI i studiem DŻwięk (839246588) - Aukcje internetowe Allegro
Zapłaciła połowę ceny z tej aukcji![]()
a sąsiad dom lampkami ubiera............................................................... a dzieci mu pomagają.............machają..................liżą szyby .....................
a ja mam psaMH a jak ty to znalazłaś???????????????
natalineczka to ma malutka zagadkę d;latego musi czaruś szybko iść bo paczka budzi duże zainteresowanie
miałam kiedyś tzn tydzień temu czyste okno w pokoju.............................ale mam dzieci...........................a sąsiad dom lampkami ubiera............................................................... a dzieci mu pomagają.............machają..................liżą szyby .....................ech................
miłej pracy![]()
A co to nie zaznaczyłam cytatów?
No i jak tylko pochwaliłam, że śpi to przyszła wybudzona, hihi, leży pod taty pluszowym szlafrokiem i mini mini ogląda, musiałam ją przekupić, żeby dała sobie noś zakroplić.
I tak się zastanawiam, czy warto iśc do lekarza, ona nigdy antybiotyków jej nie przepisuje, bo mówi, że to koń, nie dziecko i to ruski w dodatku. To co zwykle nam przepisuje to mam więc małą faszeruję i jeśli w 3 dni nie przejdzie to dopiero wtedy będę dzwonić. Boję się, że w tej przychodni to zwykłe przeziębienie na jakiegoś wirusa grypy zamienimy.
No zjadłam śniadanko, zaraz wezmę się za okna od środka, od zwwn pomyję jak dojdziemy do siebie, albo P mi to zrobi. Chciałam iść na poczte i po zakupy, ale P wymyśił mi szybki obiad i zakazał wyściubiać nos z domu. Sam zrobi zakupy, my mamy się kurować. No jak go nie kochać...
Kurcze Malina, coś miałam C napisać, aha, apro pos puzzli-nie chce któraś takich ?:
dzizewczyny mam pytanie.. bo sie zastanawiam czy dobrze peesel napisałam jak mi babka w urzedzie dyktowała cy nie....
jaki pocczątek mają wasze dzieci?
bo ja zapisałam maksa 09 30 14 a sie zastanawiam czy zamiast 30 nie powinno byc 10 tak jak w naszych rok miesiąc dzien, czy moze jakies nowe zrobili od 2000 roku ?
Moj brat byl z laska na galeriankach usmiali sie z glupoty tych lasek.Podobno fajny:-)
My spadamy na zakupki
tak myslalam jeszcze dzis o tych wozeczka dla Oliwki i przegladalam allegro i chcialam ten wozeczek wiklinowy Ale wydaje mi sie ze normalny wozek bedzie bardziej praktyczniejszy i stabilniejszy
I co o tym myslicie Raczka jest regulowana I najmniej ma 52 cm to fajnie
I jest z tego i gondolka i spacerowka Mysle ze w lato Oliwce bedzie lepiej wyjsc z takim na spacer niz z wiklinowym No i sie sklada wiec zawsze mozna zlozyc jak sie oli akurat bawic nie bedzie bo miejsca jest coraz mniej na te zabawki
Wiklinowy jest sliczny ale mysle ze mniej trwaly i mniej pratyczny
HIT CENA!!! 3 FUNKCJE WÓZEK DLA LALI,POSCIEL,NOSI (836603101) - Aukcje internetowe Allegro
To samo myślę o wózeczku
z misiaca zostaje 2 cyfra, piewsza jest tylko zastępowana
A ja wymysliłam, takie prezenty, jak myślicie, sprawdza sie??
NOWY WARSZTAT Z NARZĘDZIAMI FISHER-PRICE W-WA (831214481) - Aukcje internetowe Allegro
NAMIOT MYSZKA MIKI DISNEY + SUPER KOSZ GRATIS (843696807) - Aukcje internetowe Allegro
A to znalazła mi Anabubka
Barbie Tropical z samochodem zestaw wyprzedaż (841333551) - Aukcje internetowe Allegro
dziewczyny jak by mnie jutro nie było to znaczy że albo mnie zamkneli bo pozabijałam dziecialbo się pochlastałam i już mnie nie będzie
albo jestem w wariatkowie
oszaleję z nimi krzyczą drą się antek wyje bo nie wyspany![]()