reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczyny jak by mnie jutro nie było to znaczy że albo mnie zamkneli bo pozabijałam dzieci :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:albo się pochlastałam i już mnie nie będzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:albo jestem w wariatkowie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oszaleję z nimi krzyczą drą się antek wyje bo nie wyspany:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oJ BIEDNA, A ZATYCZEK DO ( o sorki ) do uszu nie masz???
Moja też dziś wyjątkowo marudna, ale to przez ten katar, aż oczka mruży, bo ja światło razi, w domu półmrok to jej humor wrócił i wariuje za pięciu, no kto by pomyślał, chore dziecko...

Wlazłam sobie z wieczorka , myślę, pogadamy, a tu tak upsto, szok

reklama
Przed chwilka napisała do mnie dorota,nie może coś na bb wejść.
Oliwka jej sie rozchorowała.dostała 39C goraczki,trochę jej zbiła.
dorota was pozdrawia:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

nie ma cytatów:szok::szok::szok::szok:

to ja tak na szybko bo mi zupa zaraz wykipi (gotuję już na jutro), upiekłam już ciasto, odkurzyłąm, zaraz idę kąpać dziecko i pozmywam jeszcze podłogę:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:jutro mam mieć koleżanki na kawie, zaraz oszaleję bo z niczym się nie wyrabiam i do tego się denerwuję bo jutro juz na 100% mama ma mieć tą operację:-:)-:)-:)-(

i dostałam wreszcie wypłatę:tak::tak::tak::tak::tak::tak:lepiej późno niż wcale:wściekła/y:

spokojnej nocy, muszę już zmykać;-)

MH a jak ty to znalazłaś???????????????
natalineczka to ma malutka zagadkę d;latego musi czaruś szybko iść bo paczka budzi duże zainteresowanie:-D:-D:-D
miałam kiedyś tzn tydzień temu czyste okno w pokoju.............................ale mam dzieci...........................a sąsiad dom lampkami ubiera............................................................... a dzieci mu pomagają.............machają..................liżą szyby .....................ech................
skąd ja to znam :sorry::sorry::sorry::sorry::-D:-D:-D:-D:-D
dziewczyny jak by mnie jutro nie było to znaczy że albo mnie zamkneli bo pozabijałam dzieci :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:albo się pochlastałam i już mnie nie będzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:albo jestem w wariatkowie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oszaleję z nimi krzyczą drą się antek wyje bo nie wyspany:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wdech wydech, i tak nie zapomnij o oddychaniu no i jeszcze policz do dziesieciu :tak::tak::tak::tak:
bidulka, pozdrow ją :tak::tak:;-);-);-)
nie ma cytatów:szok::szok::szok::szok:

to ja tak na szybko bo mi zupa zaraz wykipi (gotuję już na jutro), upiekłam już ciasto, odkurzyłąm, zaraz idę kąpać dziecko i pozmywam jeszcze podłogę:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:jutro mam mieć koleżanki na kawie, zaraz oszaleję bo z niczym się nie wyrabiam i do tego się denerwuję bo jutro juz na 100% mama ma mieć tą operację:-:)-:)-:)-(

i dostałam wreszcie wypłatę:tak::tak::tak::tak::tak::tak:lepiej późno niż wcale:wściekła/y:

spokojnej nocy, muszę już zmykać;-)
super robocica mama :tak::tak::-D:-D:-D:-D

aha bym zapomniała wczoraj znalazłam trochę pampersów po Oliwce były gdzies rzucone firmy Dada któras moze chętna tylko za koszt przesyłki????????
bo mi zawadzają jak cos to wyrzucę a może komus się przydadzą :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witam wieczornie:-)
Mlodzi jeszcze nie spia i chodza mi jeszcze ubrani:szok:Wlasnei skonczyli jesc platki bo jeszcze mi wolali ,wiec niedlugo pojda do wyrek-mam nadzieje:tak::tak::tak::tak:
Byla u mnei kolezanka i neidawno poszla.Juz sie wstepnie umowilysmy na sobote wieczor;-):-)

Kupilam dzisiaj dziewczynkom na allegro te kucyki i jzu mam je w domku:-)
Dzwonilam do Nich bo to w Poznaniu i chcialam odebrac osobiscie a ze nie wiedzialam jak na ta ulice dojechac to Im powiedzialam ze jednak maja mi wyslac to za chwilek mi zadzwonili ze ten facet akurat bedzie na moim osiedlu i mi przywiezie:tak::tak::tak::tak:No i mi przywiozł:-)
Mlode jak je zobaczyly to nei chcialy ich oddac ,ale wkoncu udalo mi sie je schowac

reklama
Moi tyez dzisiaj mieli taki dzien ze tylko sie darlam i darlam i tearz mnie cholernie gardlo boli:no::no::no::no:
Nawet wypilam sobie fervex-oczywiscei z zatkanym nosem a potem mialam cofki bleee
Pozdrow Ja tez i zdrowka dla malej

Do góry