reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,

moje lale znowu nie dały mi pospać:wściekła/y: Ale mam juz dosyc, zeby miały sie drzec przez pół nocy to popstawie na swoim, i tak nie spie i tak :no:

no i zostalam sama na placu boju:-(

jakbym jutro znow miala problemy z wejsciem na bb to trzymajcie kciuki bo jutro do chirurga po poludniu jade
juz sie boje,ale trzeba
na szczescie ta 6 przestala mnie bolec ale w poniedzoalek pewnie do sadystki polece z tym zebem,zno bedzie boalao;((((

&&&&&

Witam z rana
która chętna na kawkę bo właśnie zrobiłam?

Pycha kawka, dziękuję :-p;-)

Oliwka ma 40 stopni goraczki Trzesie mi sie Zraz przyjedzie kolega i jade do rybnika do szpitala na izbe aby jej ta goraczke zbili Bo nie wiem co jest grane Boje sie
Ona taka biedna

czekamy na wieści :tak:

A mala rzy cycu i nocke odsypia :eek:

reklama
Agnes to ja sie chetnie pisze bo 5 uzywamy:tak::tak::tak:

ok Anabubka to napisz mi na tajnym adres do wysyłki to Ci wyslę :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Hej mamuski

Agnes dzieki za przekazanie wiesci

U nas nocka jedna z najgorszych odkad sie Oliwka urodzila :-(
Cala noc przeplakana Z przerwami na kilka minut snu Juz nie wiem ile razy wstawalysmy Bo nie da sie tego zliczyc Ale godziny mi strasznie pomalu lecialy w ta noc Ale ja tu jestem niewazna Oliwka biedna sie meczy :-(
Zaczela robic kupki Najpierw normalne a nad ranem sama woda :-(
I o 5,30 temperatura 39,8 :-(
Jeszcze w zyciu nie miala takie Toz to prawie 40 stopni :-(

Te kupki jak woda i ta goraczka pasuja mi do zebow ale chyba przejde sie z nia dzis do lekarza Wole dmuchac na zimne Niech mi ja osucha

Net mi dzis doladowalo Wiec mam szybciej ale za kilka dni zas bedzie dupa blada

Zaraz was poczytam i wrzuce kilka fotek jak Oli bedzie eszcze spala

oj bidulka mała,oby to cos powaznego nie było :tak::tak::tak::tak:

dawaj jej duzo picia zeby Ci się bidulka nie odwodniła i daj jej cos na zbicie gorączki,możesz jej tez robić zimne okłądy na czoło :tak::tak::tak::tak::tak:
no i czym prędzej do lekarza a przy takiej temp to chyb amozna nawet pogotowie wezwać :tak::tak::tak::tak::tak:

Witam z rana

ja poproszę ,wygląda smakowicie :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka ma 40 stopni goraczki Trzesie mi sie Zraz przyjedzie kolega i jade do rybnika do szpitala na izbe aby jej ta goraczke zbili Bo nie wiem co jest grane Boje sie
Ona taka biedna

trzymam kciuki kochana za was :tak::tak::tak::tak::tak:

OLiwka spała dzis do 8.30 normalnie w szoku jestem.
Ja już po sniadanku,ubrana,umalowana.Brzydulkeobejrzałam i zaraz zmykam do pracy.
Oby mi to rozłożenie towaru sprawnie poszło,bo jest tego od groma :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Hej mamuski

Agnes dzieki za przekazanie wiesci

U nas nocka jedna z najgorszych odkad sie Oliwka urodzila :-(
Cala noc przeplakana Z przerwami na kilka minut snu Juz nie wiem ile razy wstawalysmy Bo nie da sie tego zliczyc Ale godziny mi strasznie pomalu lecialy w ta noc Ale ja tu jestem niewazna Oliwka biedna sie meczy :-(
Zaczela robic kupki Najpierw normalne a nad ranem sama woda :-(
I o 5,30 temperatura 39,8 :-(
Jeszcze w zyciu nie miala takie Toz to prawie 40 stopni :-(

Te kupki jak woda i ta goraczka pasuja mi do zebow ale chyba przejde sie z nia dzis do lekarza Wole dmuchac na zimne Niech mi ja osucha

Net mi dzis doladowalo Wiec mam szybciej ale za kilka dni zas bedzie dupa blada

Zaraz was poczytam i wrzuce kilka fotek jak Oli bedzie eszcze spala
ojjj biedna...

Ona taka biedna
a czemu nie do żor??

Oj to czyste okna u ciebie za długo nie są:-D:-D:szok::szok:
na szczęście to tylko jesien zima:-D bo w lato mamy wychodzek dla psa taki jak w amrykańskich filmach:cool2::-D:-D tylko jak zimno to dajemy tam koc i zamykay na tzry spusty bo wieje stamtąd:-p:-p:-p

Witam padająco,M poleciał do pracy na starą firmę a ja z Julem muszę do roboty:zawstydzona/y:.Zaraz się zbieramy na autobus.
Miłego dnia lasencje;-):tak:.
Ona taka biedna
Jak na moje oko to jelitówka małą męczy Dorotka:tak:.Szybkiego powrotu do zdrówka dla Oliwki.

Madeuska, jak to zrobić, żeby pies sie na balkonie załatwiał?? Rozumiem, że masz tam jakąś kuwetke.

Bo takiego to ja bym mogła mieć :-p
od małego po prostu jak robił siku w domu to dostawał w dupe i na balkon sie go "wyrzucało" i tak sie nauczył ż siku i kupe to na balkon...
a kuwety nie mam:no::-p mam kafelki na balkonie i potem myje:-p:-p:-p

a wychodek ma taki:

teściowa sobie założyła, bo miała duuuuuuużo psów:-D:rofl2: fajna sprawa bo nie trzeba zrwacac uwagi czy pies chce wyjść bo wychodzi sam:tak:

Ostatnia edycja:
witam :-)czekam jak mąż przyjdzie od lekarza i jadę zawieżc dokumenty , a jutro już do pracy :tak:pogoda do bani
Zdrówka życzę wszystkim chorowitkom:tak:

Ale masz fajnie z tą pracą, jutro już między ludźmi będziesz:tak::tak::tak:

od małego po prostu jak robił siku w domu to dostawał w dupe i na balkon sie go "wyrzucało" i tak sie nauczył ż siku i kupe to na balkon...
a kuwety nie mam:no::-p mam kafelki na balkonie i potem myje:-p:-p:-p

No ale przecież jak się zsika na kafelki to to skapuje na dół, na którym piętrze mieszkacie?:szok::szok::szok:

reklama
cześć babeczki;-)
Witam z rana

o jaka pycha ja też chcę:tak::tak::tak::tak:normalnie aż się zaśliniłam:-D:-D:-D

Ona taka biedna
jedź szybko bo coś niedobrego się chyba dzieje i daj znać jak już coś będziesz wiedziała:tak:

Witam,

moje lale znowu nie dały mi pospać:wściekła/y: Ale mam juz dosyc, zeby miały sie drzec przez pół nocy to popstawie na swoim, i tak nie spie i tak :no:
.............A mala rzy cycu i nocke odsypia :eek:
to nie zazdroszczę nocy:no::no::no:

witam :-)czekam jak mąż przyjdzie od lekarza i jadę zawieżc dokumenty , a jutro już do pracy :tak:pogoda do bani
Zdrówka życzę wszystkim chorowitkom:tak:
a gdzie idziesz do pracy bo ja coś przegapiłam chyba i nic nie wiem:szok::szok::szok::szok:

ja też miałam kiepską noc, najpierw nie mogłam zasnąć (a położyłam się o 23.30) potem Misia kasłała a ja nasłuchiwałam czy to już krtań czy jeszcze taki normalny, psy szczekały, dmuchawa od pieca mi przeszkadzała (mam za dobry słuch:laugh2:) i obudziłam się z potwornym bólem głowy, ledwo siedzę w pracy:-:)-:)-(

Do góry