reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam kochane:happy:
JA ŻYJĘ I DZIECI TEŻ I NIE JESTEM W WARIATKOWIE:happy::happy:
o sorki caps:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dorotka dużo zdrówka dla małej powiem ci zrób jej okłady w domu i wzywaj karetkę.masz do tego prawo dziecko małe i duża gorączka:tak:
Agnes a co ty masz w tym sklepie ciekawego?????
Anabubka&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby nie bolało:tak::tak:
Agunia trzymam &&&&&&&&&&&&mocno za mamusię twoją:tak::tak:
Dowikluś mi jak dziś kurier przywiezie klocki to muszę kombinowć co by nie zobaczył adam bo zakuma i lipa chcę żeby jeszcze wierzył w mikołaja:tak:
Anakonda kawka jami:tak::tak:ale bym takie cudo wypiła i jeszcze ciacho o serniczek albo szarlotkę na ciepło:tak::tak::tak:
Meduska weź ty mi ten płaszczyk zmierz dobrze tzn ile ma rękaw pod paszki i długość itp bo może ja bym go wzieła julce:sorry:
MH tulam cię mocno bidulko wiem jak to jest jak człowiek mrzy tylko o tymżeby się wreszcie wyspać:crazy:
U nas nocka ok Banderas zasnął wczoraj tatusiowi w łóżeczku w momencik taki był zmęczony tzn pietruszka położył go o 20 do łóżeczka z butlą mleka a o 20.07 młody spał i spał tak do 7.15 bez pobudki :tak::tak::tak:tak więc jestem wyspana tylko jakaś krzywa wstałam:sorry::sorry::sorry:
Banderas marudny cosik i katar go męczy:sorry:za oknem deszczowo ponuro ale ciepło bo +6:tak:

No żesz kurfa mać cholera jasna
Jakieś cholerne skróty na klawiaturze zamknęły mi bb i cytatów nie ma

Szlak by to

Witam porannie:wściekła/y:
PO pierwsze póki pamiętam, Dorca trzymam kciuki, daj znać co powie lekarz
Anabuba- za Ciebei podwójne, oby poszło szybko i sprawnie
Gwiazdeczki po 3 zł? Super, 2 paczki poproszę

Cholera patrze co ja mam taka rękę zakrwawioną, a to z nosa mi tak krew leci ( to chyba nie żyłka, bo za dużo )

Mała nie chciaławczoraj pójść spać, jeszcze odsysanie z noska na noc i zakraplanie ją wkurzyło, no wiecie, 2 latka to już by mogła sama smarkać, moja chrzesniaczka miała 9 mieś jak nie mniej i juz umiala, al eona ciągle chora a moja zawsze zdrowa, to moize i nie miala kiedy sie nauczyc, ale moglaby juz zajarzyc

Generalnie jestem zła, nadal chora, no ile można!!!
Mała o wiele lepiej niz ja, chyba pożądniej leczona:tak:
Bigosu wyszły mi 2 wielkie gary i teraz mam problem, bo nie mam tyle słoików, żeby to spakować. Trza kupić, cholera.
No i jak mogłam sonbie pospać, bo amała spała jak zabita, to :
7.00 budzik_ no by go cholera-raz w miesiąu się włącza w środę o tej h ( w telefonie ) i nie mogę znaleźć, żeby wyłączyć, mała mi kiedyś ustawiła)
zasnęłąm
7.40-Madzizla dzwoni, czy nie chce żeli sobie założyć, bo przyjela nowądziewczyne, i chce sprawdzić jak ona to robi-za darmo, no fajnie, ale już mi się cos słodkiego śniło
8.30-przypomnienie o tabletce, kuźwaaaa i już pospane
Mała wstała przed chwilą, dostała butle i grzeje wyrko.
Wstawię wodę na coś ciepłego, gardło tak mnie boli , że nawet oddychanie mnie boli, o przełykaniu nic juz nie mówię.

dziewczyny jak by mnie jutro nie było to znaczy że albo mnie zamkneli bo pozabijałam dzieci :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:albo się pochlastałam i już mnie nie będzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:albo jestem w wariatkowie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oszaleję z nimi krzyczą drą się antek wyje bo nie wyspany:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Malinki jeszcze nie ma??????Posadzili ją,zamknęli,albo w szpitalu bidula;-)
Pewnie odsypia wczorajsze hulanki i swawole:tak::-D
nie ma cytatów:szok::szok::szok::szok:

to ja tak na szybko bo mi zupa zaraz wykipi (gotuję już na jutro), upiekłam już ciasto, odkurzyłąm, zaraz idę kąpać dziecko i pozmywam jeszcze podłogę:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:jutro mam mieć koleżanki na kawie, zaraz oszaleję bo z niczym się nie wyrabiam i do tego się denerwuję bo jutro juz na 100% mama ma mieć tą operację:-:)-:)-:)-(

i dostałam wreszcie wypłatę:tak::tak::tak::tak::tak::tak:lepiej późno niż wcale:wściekła/y:

spokojnej nocy, muszę już zmykać;-)
No kochana to zaszalałaś ,nawet ciasto upiekłasś,fiu,fiu,,miłej kawy z kolezankami ,super ,ze juz wypłatę masz:tak:
tak jest o 200r bo juz moja Paulina tak ma
bo pomyslcie-jezeli jeszcze zyje ktos z 1900roku czy 1905 to ktores dziecko mialoby ten sam pesel i byloby motania itd
wiec na pewno masz dobrze.Weronika z padziernika i tez ma 3
Cholerka Anabuba no popatrz,że to juz od 200 roku numeracje pesel wprowadzili,tyle lat......:-D:-D:-D
Kochana powodzenia u sadysty:tak:
Oliwka ma 40 stopni goraczki Trzesie mi sie Zraz przyjedzie kolega i jade do rybnika do szpitala na izbe aby jej ta goraczke zbili Bo nie wiem co jest grane Boje sie
Ona taka biedna
Koniecznie ,jedz ,z takim małym dzieckiem nie ma co czekać ,wspólczuje nocki i zdrówka życzę,w szpitalu na pewno jej pomogą:tak:

Anaconda kawka pycha,w wakacje jak pracowałam w kawiarni sama takie robiam:tak::rolleyes:

Ja też jestem dziś niewyspana ,oprócz tego ,ze mnie m wczoraj irytował,to wieczorem zaczął tak chrapać ,ze poszłam spać do salonu ,zmarzłam ,nie wyspałam sie ,a do tego jeszcze brzuch mnie boli przez @@ pieprzona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ale masz fajnie z tą pracą, jutro już między ludźmi będziesz:tak::tak::tak:

No ale przecież jak się zsika na kafelki to to skapuje na dół, na którym piętrze mieszkacie?:szok::szok::szok:
nie skapuje:no: osatnie kafelki są delikatnie pochylone do wewnątrz a reszta w drugą stronę i robi się taka jakby rynna i wszystko jest w jednym miejscu;-)

a mieszkam na 3 piętrze:p

wczesniej mieszkałam na parterze i nie mialam tak zriobione- i mycie było prostsze...... zalewałam balkon wodą i ściekało na dół....:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
Malinka przeszybczyłaś mnie :-D:-D
Luna oprócz tego ,ze żle sieczujesz ,to niewiele z twojego posta zrozumiałam ,ale to pewnie ,przez mije dziadowskie samopoczucie:zawstydzona/y:

witam
kawke wypilam jak was czytalam
no ja to dzis pospaam(nie liczac tych glupot co mi sie snily).wstalam tylko Pauline do szkoly wyszykowac co zajleo mi 15minut i dalje do wyra bo mala spala.moje dziecko przespalo ciurkiem od 21.30 do 9 rano:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
bez butli,picia i innych atrakcji:-):-):-):-)
oj takie noce to na palcach moge policzyc.
wiecja spalam razem z nia:rofl2:

Hej mamuski

Agnes dzieki za przekazanie wiesci

U nas nocka jedna z najgorszych odkad sie Oliwka urodzila :-(
Cala noc przeplakana Z przerwami na kilka minut snu Juz nie wiem ile razy wstawalysmy Bo nie da sie tego zliczyc Ale godziny mi strasznie pomalu lecialy w ta noc Ale ja tu jestem niewazna Oliwka biedna sie meczy :-(
Zaczela robic kupki Najpierw normalne a nad ranem sama woda :-(
I o 5,30 temperatura 39,8 :-(
Jeszcze w zyciu nie miala takie Toz to prawie 40 stopni :-(

Te kupki jak woda i ta goraczka pasuja mi do zebow ale chyba przejde sie z nia dzis do lekarza Wole dmuchac na zimne Niech mi ja osucha
/QUOTE]

oj kochana,jak na moje oko to nie zeby:no::no::no::no:
albo jelitowka albo nnne dziadostwo ,od samej goraczki tez moze miec biegunke-moja mala czesto ma praiwe zawsze luzniejsze kupki jak ma wysokagoraczke.a Ty nie masz nic na zbicie w domu????????????????????????
u mnie syropki i czopki na graczke to podstwa w apteczce.

Oliwka ma 40 stopni goraczki Trzesie mi sie Zraz przyjedzie kolega i jade do rybnika do szpitala na izbe aby jej ta goraczke zbili Bo nie wiem co jest grane Boje sie
Ona taka biedna

oklady na czolo i lydki
daj znac co i jak

witam :-)czekam jak mąż przyjdzie od lekarza i jadę zawieżc dokumenty , a jutro już do pracy :tak:pogoda do bani
Zdrówka życzę wszystkim chorowitkom:tak:

trzymam kciuki za 1 dzien w pracy

ja też miałam kiepską noc, najpierw nie mogłam zasnąć (a położyłam się o 23.30) potem Misia kasłała a ja nasłuchiwałam czy to już krtań czy jeszcze taki normalny, psy szczekały, dmuchawa od pieca mi przeszkadzała (mam za dobry słuch:laugh2:) i obudziłam się z potwornym bólem głowy, ledwo siedzę w pracy:-:)-:)-(

zdrowka!
nie ma mrozu a wy w nocy grzejecie?????
ja spac nie moge
dzis bylo chlodniej to i mala spala,nieraz jak sie przez caly dzien nagrzeje,mimo ze okna ciagle otwieram to sie pozniej ciezko spi

reklama
Do góry