agunia-ln
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój dostanie sygnalizatory elektryczne na ryby, nową duuużą myszkę do kompa, no i może podbierak, zależy jak z kasą się wyrobię...oj to prawda
kochane a co kupujecie swoim połówką pod choinkę????
wyisałyście już kartki ś,wiąteczne????
Znam ten ból nam nie starcza od do i szlak mnie trafia jak mi mówią-wychowuje się jedno wychowa się drugiea co do dzidziusia to ja bardzo chcę m też tylko przeraża mnie brak pieniędzy, w tej chwili ledwo ciągniemy od wypłaty do wypłaty a co dopiero maluch w domu, który nie oszukujmy się sporo kosztuje
właśnie o tym mówię:-Znam ten ból nam nie starcza od do i szlak mnie trafia jak mi mówią-wychowuje się jedno wychowa się drugie. Wychowa może i tak, ale nakarmi???
zbiram na szufelkę
oj kochana wspolczuje!a nie wywalilo Ci migdalow?
tantum werde,do tego plukanie sola
a taki poranke potrafi czlowieka zdrowo wkur.....
oj czepiasz sie szczegolow
moja klawaitura nie zawsze laczy i nieraz cuda wychodza
jeszcze siuski to ok,a co z grubsza robota?
pomysłowe i nie trzeba latać po schodach czy deszcz czy śnieg to siedzisz w ciepłym domku a piesek sam się obsługuje
święta racja bo to niezwykle ważne zdanie
to miałaś niezły poranekwspółczuję, bez sensu budzić sie tylko po to żeby wyłączyć budzik, ja często zapominam swój wyłączyć i wyje w sobote o 5 rano
moja mama jest już na stole:-(
SĘDZIA: Czy przyznaje się pani do zabicia męża?
OSKARŻONA: Zabicia? To była raczej eutanazja, akt łaski. Od wielu miesięcy obserwowałam jak mój mąż, całymi dniami, objadając się, wegetuje przed telewizorem, a tego wieczoru, podczas transmisji meczu, wyraźnie poprosił, a nawet krzyczał, bym mu pomogła.
SĘDZIA: A co konkretnie powiedział?
OSKARŻONA: Strzelaj, *****, strzelaj!
mi też Anaconda smaka zrobiła.....Moja to samo
Cisto drożdżowe z masełkiem i kawka z mleczkiempycha
A pomyśleć, ze kiedyś nie lubiłam takich rzeczy, ale była wtedy szczupła
![]()
i tu masz racje a ja jeszcze nic nie jadlamNo to teraz wszyskie mamy kałużę śliny koło klawiatury![]()
no to fajowy prezencik napewno cos znajdziesz Wiadomo trzeba sie nachodzicTo fakt dzieci kosztują
agunia a te wypieki no zabiję zaraz chyba umrę z głoduaa śniadanie dodam jadłam o 8
ja pietruszce chcę kupić zegarek wiem jedno musi być na pasku nie elektroniczny a i pasek musi być skórzany i brązowyno i z moimi funduszami to tak do 70 zł mam nadzieję że coś w jakimś sklepiku znajdę bo w tych butikach zegarmistrzowskich albo jubilerskich w galeriach to ceny
a kartki ja zawsze tak 10-12 wysyłam więc muszę kupić wreszcie i wysłać bo jak się będe ociągała to pewnie dojdą w lutym![]()
zbiram na szufelkęuwielbiam to
właśnie ide wysłac Ci paczuszkę
mi też Anaconda smaka zrobiła.....
hm.. a na drożdzowe Ty
ja lubilam zawsze- i byłam szczupłaa teraz cokolwiek nie zjem to zaraz mi brzuch wywala
i ćwicenia jakoś już ne badzo pomagają
![]()
bo dzieci są szybkieKurcze ja tu pisze a Laura mi rozbila szlanke i odrazu gada ze sie nic nie stalo
O ludu wczoraj poszlam spac za wczeasu a dzis juz nerwy wychodza![]()
bo dzieci są szybkie
mi Antocha zrobił rano kipisz w szufladzie z majtkami i stanikami zakładał to sobie na głowę i był szczęśliwy![]()