medeuska
październikowa mama'09
bo jakos tak mamy z 3 dzieci takim portfelem sobie niewyobrazamoj kochana to widać że mało mnie znasz
niedawno miałam porfel w krowy ale się popsiuł![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bo jakos tak mamy z 3 dzieci takim portfelem sobie niewyobrazamoj kochana to widać że mało mnie znasz
niedawno miałam porfel w krowy ale się popsiuł![]()
Jakie palenie????;-):-)Anka ale fajnie lali zapisana do przedszkola!!!!!!!!!!!!!!
kurcze ale masz dużą córeczkę już
Dowikluś jak palenie???????????
ja sie musze za praswanie wziac, ale Maks nie pozwala a M pojechał do mamyJakie palenie????;-):-)
Chyba musze sie wziasc za male porzadeczki wiec tak na raty zaczne sprzatacNa razie umylam stoł w pokoju a tearz ide umyc umywalke w ubikacji:-)
Mam nadzieje ze do konca dnia cos z tego bedzie hehe
Dobrze ze nie tylko ja jestem taka chetna do roboty heheja sie musze za praswanie wziac, ale Maks nie pozwala a M pojechał do mamy
a za okna nie wiemkiedy sie wezmechyba dzien przed wigilia , jak tak bede daej sie zbierac
![]()
Meduska ale masz super nockino Laura jest bardzo duuuuuuuza:-)
Maks mi chyba dzisiaj spokoju nie dacaly czas cos mu nie pasuje- raz jesc raz sie nudzi potem przysypia na 5 minut i znów to samo
ale bede go meczyc caly dzien- mao mu dam spac to znow mi ladnie nocke przespi- disiaj sie obudzil pierwszy raz o 5 a drugi 8.15
i nie zdazylamna brzydule, bo wczoraj nie widzialamabylam pewna ze kolo 7-max8 mnie obudi mały
![]()
Same leniwce tu dzisiaj siedza heheale ja mam dziś lenia prócz tegoż że nastawiłam pranie wyjełam wątróbkę i pomyłam gary to nic jeszcze nie zrobiłam
ale chyba się zaraz zabiorę za robotę jakąś![]()