reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

chodzi o gwiazdki fluorestencyjne świecące w nocy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

my wstalismy o 8.00:-):-):-):-) akurat na Brzydulkę :-p:-p:-p:-p:-p a teraz wcinamy śniadanko :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

i Oliwka od rano robi nam zastrzyki już mnie tyłek boli :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no to fajnie ze sprzet sie przydaje i ze Oliwka lubi go
witaj kochana:happy:
no fakt ze żłobkiem to juz przegięcie ja składam wniosek w kwietniu i zobaczę:sorry::sorry:
jak się dostanie to wtedy biegusiam szukać pracy takiej normalnej :-)

oj zdrówka dla Oliwci znów szpital:-:)-(

U nas nocka ok Antek zasnął wczoraj koło 20.20 spał ciurkiem do 7 .15 ale ja jakaś krzywa wstałam i mam nerwa na wszystko:sorry:z Pietruszką się rano posprzeczałam o nieumyte gary po wczorajszym obiedzie i kolacji:eek::eek:
Antek ogląda z julką jim jam tzn julka ogląda a antek jej na kolumnach głos wyłącza:rofl2:
widze ze Antos ladnie zaczol Ci przesypiac nocki, super
Zachwycony był i przejęty ,bo w sumie tam same stersze dzieci ,Klaudia mówiła ,że odzywał sie tylko do niej i do Maksa ,ale wiesz czuje sie teraz dorosły!!:tak::-D

U mnie @ w toku ,wczoraj miałam najsłabszy dzień,ale dziś z górki juz ,choć z m tak srednio sie do siebie odzywamy ,o jak on mnie drazni ,tylko wrzeszczeć umie ,ironizować ,a jak brak mu argumentów to ucinać temat:wściekła/y::wściekła/y::no::no:

Mamita ,ściągnełam sobie horror Mastertona "Piąta czarownica "fajny ,jak to Masterton:tak:
oj zebys wiedziala ze jak argumentow brak to koniec rozmowy, to mnie tak wkurza!!!
no jestem wreszcie:tak::tak::tak::tak:witam przy kawce;-)

to teraz musisz wytrzymać, trzymam kciuki:tak::tak::tak::tak::tak:

ten kto ma najbliżej zazwyczaj się najczęściej spóźnia:-D:-D:-D:-D

co za durnie z tych lekarzy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:potrafią człowiekowi uprzykrzyć życie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i nie wiedziałm że takim małym dzieciom robi się badania psychologiczne:szok::szok::szok::szok:

Misia pojechała dzisiaj z przedszkolem do teatru, strasznie się cieszy bo jeszcze w teatrze nie była, zawsze to dla dzieci ogromne przeżycie:tak::tak::tak::tak:idą na "Pszczółkę Maję"
ooooo teatr ale extra ja pamietam jak 1 raz sie tamw ybralismy ze szkoly musze przyznac ze to bylo mega przezycie.Mi sie podobalo wiec mam nadzieje ze Misi tez sie spodoba.Napewno wroci pelna wrazen i bedzie chciala mamusi opowiedziec:tak:
Agunia wczoraj czekałam na wieści jak tam u twojej mamy po operacji:tak:to jak będziesz wiedziała coś po 10 to daj nam znać:tak:
a mój syn jutro idzie do operetki:tak::tak:ale dzień kultury się naszym dzieciom szykuje:rofl2:
o wiedze ze dzien kultury w operetce nmigdy nie bylam a mam 29 lat:laugh2:
Witam,

napiszę wam tylko, że dziewczyny wstały o 4 i chciały się bawić:wściekła/y:, resztę sobie dopowiecie...
upssss wpsolczuje:-(
Budzi się w tym samym czasie co Anika :eek: Wczoraj poszła mi spać o 19.30, wiedziałam, ze wcześnie wstanie, ale ni aż tak :wściekła/y:
Wprawdzie w końcu usnęły, ale nocka i tak do D :no:
pewnie jedna druga budzi:eek:

pochwal się jaką kupiłaś????
a jak twój maxik śpi w nocy???
a ja miałam wam wczoraj napisac tych klockach dla adama są super polecam na prezent to takie polskie lego są świetne i warte swojej ceny:tak:więc jak wasze dzieciaki kochaja budować z klocków to polecam:tak:i fajne jest to że ten zestaw tak jak i lego można powiększać bo klocki do siebie pasują:tak:a i lego też do tego pasuje bo są identyczne pietruszka wczoraj sprawdził
daj link do tych klockow chetnie zobacze :tak:
a dla julki myślimy o :\takim wózku
WÓZEK dla lalek PODWÓJNY z daszkiem, Wwa, SUPER (831640950) - Aukcje internetowe Allegro
albo takim:Duży wózek dla lalek + Torba + Gondola + Gratis (833680651) - Aukcje internetowe Allegro
albo takim: NAJTANIEJ! NOWOCZESNY WÓZEK - NOWE KOLORY (831523774) - Aukcje internetowe Allegro
mi najbardziej podoba się ten 2 ale ten 3 jest najwyższy bo max ma 87 cm rączka więc by jej na długo posłużył:tak:
ale jutro będe jeszcze w tesco i w cerfurze to zobaczę jakie tam mają i w jakiej cenie bo reklamowali wózek chyba w realu:sorry:albo w tesco za 150 zł z lalką nosidełkiem więc zobaczę bo tu z przesyłka tez tk wyjdzie a tam jest jeszcze lalka w komplecie tylko nie wiem jaka wysokość tego wózka bo jak w realu ostatnio były ładne i w fajnej cenie to wysokość niestety max 56 cm:sorry: a w smyku są fajne w cenie 389 zł i mniej fajne w cenie 299 zł jak dla mnie cena powala:szok:
ja mialam dla Lali wozem z taka raczka skladana tzn Lali w wozku a ja pchalam hihihi i faktycznie raczka troche sie zblkiza ale nie kopal;am w wozek wiec mysle ze tu bedzie to samo
Ja mialam wozek Mikado Ox-ford mozesz sobie zobaczyc
ja mojemu kochanemu dodłam do ulubionych jakie torebki mi sie podobają i ma mi kupić i już :-p
jak okiełznam gangrenę to wam pokażę:tak:
juz sie nie moge doczekac
chcialam taka dla Laury ale nie moglam znazlezc i kupilam z FP ale inna
o taką samą sprzedałam Antoszka bardzo ją lubił:tak:
a ja wam pokaże torebki które wybrałam tylko się nie śmiejcie bo ja nie lubie poważnych torebek:-D
TORBA RADIO!! funk'n'soul, duża czarna OLD SCHOOL (847114859) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ta podoba mi się bardzo jedyny minus to brak takiego długiego paska bo ja lubię nosić torby tak na krzyż:sorry:jak to nazwać:eek:
torba torebka PIANINO gothic retro emo punk plecak (836084020) - Aukcje internetowe Allegro
ta to mój typ jest w niej wszystko co mi się podoba i jest taka inna:tak:
TOREBKA MŁODZIEŻOWA NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS (840009315) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ta jest taka....hmmmmm sama nie wiem:-D
ORYGINALNA listonoszka torebka BETTY BOOP duża (838033104) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
i jeszcze taka:-D
Torba Pucca Funny Love Letter-ładna/praktyczna! (842577236) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
i ta tez jest fajniusia:-D
no to są moje typy:-D:-D
jak dla mnie dwie ostatnie extra:tak:
No to teraz sie witam
Wstalismy kolo 10 ,ale ja jestem mega spiaaca:szok::no::no::no::no:No nic mi sie nie chce i glowa mnie cos boli:no::wściekła/y:Tak wiec nadal jestem w spodniach od pizamy i nic nie zrobilam-sorki wstawilam rosol:-p
Zjedlismy sniadanko a teraz mlodzi ukladaja puzzle i nawet sie nie kloca:szok::szok::szok::szok:Oby tak dalej ,ja wlaczylam sobie muzyczke i mam wsyzstko gdzies hehe
jak dzieciaczki grzeczne to mama ma czas na bb:-D wez cos na bol glowy bo z tym nie da sie funkcjonowac
Oj MALINUS wyobrazam sobei jak musial byc Tobie przykro:-:)-:)-:)-(Wszyscy cos dostali a Ty nic:no::no::no:Domyslam sie ze Tesciowej i P bylo glupio,wiec mzoe w tym roku sie wykaza:tak::tak::tak::tak:-oby:-):tak:
Ty taka dobra kobietka zaslugujesz na prezenty pod choinke:-);-)
ale wpadka:confused2:ja tez mysle ze w tym roku sie wykarza:tak:
oj Dowikluś głupio im było oj głupio:tak::tak:
a moja Julka to skwitowała krótko mamuś dobrze że ci rózgi nie dał co nie??????no i masz nauczę teraz bądź grzeczna to za rok ci coś da co nie/?????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no to się staram być grzeczna:-D:-D:-D:-D:-Da że u mnie starania tak jak i u moich dzieci to kto wie czy rózgi nie dostanę:-D:-D:-D
:-D:-D:-D
Laski no ok nawet jak nie robicie sobie prezentów to macie coś o czy marzycie????co byście chciały dostać?????
no wiecie ten prawdziwy mikołaj to myślę że to nasze bb podczytuje i musi wiedzieć co chcemy bo a nuż uzna nas za grzeczne:-D:-D:-D
ja bym chciala zeby moj mial wiecej czasu na siedzenbie w domku:tak: i czas na zabawe z Lali:sorry:
Anka ale fajnie lali zapisana do przedszkola!!!!!!!!!!!!!!
kurcze ale masz dużą córeczkę już:tak::tak::tak::tak:
Dowikluś jak palenie???????????
no ciesze sie starsznie bo odwlekalam:sorry:
no Laura jest bardzo duuuuuuuza:-)

ale bede go meczyc caly dzien- mao mu dam spac to znow mi ladnie nocke przespi- disiaj sie obudzil pierwszy raz o 5 a drugi 8.15:-D
i nie zdazylamna brzydule, bo wczoraj nie widzialam:confused2: abylam pewna ze kolo 7-max8 mnie obudi mały:rofl2::rofl2::rofl2:

no to ladnie Ci spi:tak:

reklama
Następny leniwiec przyłącza się:-D:-D:-D
Malinka no faktycznie masz swój gust jeśli chodzi o torebki, luzacka mama z ciebie:tak::tak:
Anka gratulacje że udało się Lali do przedszkola zapisać, to widocznie u was łatwiej niż u nas:tak::tak:
Co do prezentu od prawdziwego mikołaja to ja poproszę o wygraną w totka tak z 250 000zł żebym mogła nam mieszkanko kupić:tak::tak::tak::tak:
nie wiem czy latwiej czy glupi ma zawsze szczescie bo tu zapisuja dzieci do przedszkola jak sie dziecko urodzi:szok: a ja poszlam 8mc wczesniej hihihi
Anakonda ja też chcę wygrać w totka:tak::tak::tak::tak:najlepiej tak z 6 milionów:-D:-D
kupiłabym nam dom z ogrodem auto...dzieciakom mieszkania narazie bym wynajmowała a potem by miałay i bym im zalożyła lokaty na studia albo start w dorosłe życie...własny biznes bym otworzył.....ja bym mogła byc taką burdel mamą mam powołanie:-D:-D:-D:-D
ech...................marzenia...............................

:-D:-D:-D ja tez bym mogla byc taka burdel mama

Dobrze ze nie tylko ja jestem taka chetna do roboty hehe:rofl2::-D
:-D

Same leniwce tu dzisiaj siedza hehe:-D:-D:-D:-D
Ja ide wlasnie umyc gary,ale cholernie mi sie nie chce:no:Ale nie moge czekac az same mi wyjda ze zlewu,a niedlugo tyle ich bedzie:szok::szok::szok::szok:
moje juz uciekają:rofl2::rofl2::rofl2:
Następny leniwiec przyłącza się:-D:-D:-D
Malinka no faktycznie masz swój gust jeśli chodzi o torebki, luzacka mama z ciebie:tak::tak:
Anka gratulacje że udało się Lali do przedszkola zapisać, to widocznie u was łatwiej niż u nas:tak::tak:
Co do prezentu od prawdziwego mikołaja to ja poproszę o wygraną w totka tak z 250 000zł żebym mogła nam mieszkanko kupić:tak::tak::tak::tak:
ohh jak ja bym chciała...

Anakonda ja też chcę wygrać w totka:tak::tak::tak::tak:najlepiej tak z 6 milionów:-D:-D
kupiłabym nam dom z ogrodem auto...dzieciakom mieszkania narazie bym wynajmowała a potem by miałay i bym im zalożyła lokaty na studia albo start w dorosłe życie...własny biznes bym otworzył.....ja bym mogła byc taką burdel mamą mam powołanie:-D:-D:-D:-D
ech...................marzenia...............................
mi by kuchnia wystarczyał i łazienka:-D:-D:-D:-D

Malinka fajnie te klocki:tak: kurcze szkoda ze od 5 lat ale coz co sie odwlecze to nie uciecze

Dowikla przypomnialas mi o zlewie:-D:-D:szok:zapomnialam ze mam tam naczynia ze sniadanka:-D:-D

Lali patrzy na bajke dom na drzewie to ja szybko ide te gary zmyc:sorry:ale mam miazge w tym wieku:cool:co bedzie pozniej:-D

No ja gary pomylam i obralam miesko do rosolu:tak::tak::tak:Teraz ide ze smieciami:-)Kit ze jestem w spodniach od pizamy,ale dzisiaj to jzu sie raczej nie ubiore:rofl2::cool2:

reklama
Malinka fajnie te klocki:tak: kurcze szkoda ze od 5 lat ale coz co sie odwlecze to nie uciecze

Dowikla przypomnialas mi o zlewie:-D:-D:szok:zapomnialam ze mam tam naczynia ze sniadanka:-D:-D

Lali patrzy na bajke dom na drzewie to ja szybko ide te gary zmyc:sorry:ale mam miazge w tym wieku:cool:co bedzie pozniej:-D
Od sniadania tylko hehe:szok::-DJa mialam jeszcze od wczorajszej kawy czyli od popoludnia:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

Do góry