reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agnes, u ciebie w pracy to pewnie straszny kocioł...

Natalieczka, współczuje tego swędzenia :eek:

Dziewczyny, potrzebuje sprawdzony przepis na ptysie, bo wziełam jakis z netu i mi nie wyszły :no: któraś kiedyś robiła??
a ja szuka dobrego przepisu na gofry, wyprobowałam juz chyba z 10 różnych i zaden nie wyszedł:no::no::no:
moze to przez to ze nie mam profesjonalnej gofrownicy tylko toster trzy w jednym:eek::eek::eek:
moze cos wiecei na ten temat??

reklama
Ide poukładać moje malizny do snu.

Juto nie wiem czy dam radę do was zajrzeć, rano chyba pojedziemy po M na lotnisko, potem Niki ma rehabilitację i jeszcze musimy auto odebrać od mojego brata... Troszkę nam sie zejdzie.

Dobranoc

cześć witam wieczorową porą;-);-);-)
Laski no ok nawet jak nie robicie sobie prezentów to macie coś o czy marzycie????co byście chciały dostać?????
no wiecie ten prawdziwy mikołaj to myślę że to nasze bb podczytuje i musi wiedzieć co chcemy bo a nuż uzna nas za grzeczne:-D:-D:-D
to ja chcę zmywarkę, projekt ogrodu z wykonaniem, dobrego fachowca żeby zrobił mi górę i przyniósł ze sobą wszystko co potrzebne do wykończenia no i może jakiś malutki samochodzik bo swój dzisiaj trochę uszkodziłam:szok::szok::szok:

No ja gary pomylam i obralam miesko do rosolu:tak::tak::tak:Teraz ide ze smieciami:-)Kit ze jestem w spodniach od pizamy,ale dzisiaj to jzu sie raczej nie ubiore:rofl2::cool2:
w spodniach od piżamy chodzisz ze śmieciami????? a śmietnik jest na podworku?

Dziewczyny, potrzebuje sprawdzony przepis na ptysie, bo wziełam jakis z netu i mi nie wyszły :no: któraś kiedyś robiła??
ja kupuję karpatkę w pudełku i robię z tego ptysie:tak: ale ktoś już o tym pisał:-D

a ja szuka dobrego przepisu na gofry, wyprobowałam juz chyba z 10 różnych i zaden nie wyszedł:no::no::no:
moze to przez to ze nie mam profesjonalnej gofrownicy tylko toster trzy w jednym:eek::eek::eek:
moze cos wiecei na ten temat??
mam dobry przepis na gofry,jak znajdę to wkleję:tak::tak:robiłąm kilka razy w gofrownicy i wychodza pyszne:tak::tak::tak:

z mamą jest dobrze, tata właśnie rozmawiał z nią przez telefon bo nie wpuszczają na oiom:no::no::no:jest słąba ale wszystkie parametry w normie:tak::tak::tak:

Misia podekscytowana strasznie tym wyjściem do teatru, zadowolona bardzo, ale opowiada mi w częściach:-D:-D:-D:-D:-D byłam też na rozmowie z nauczycielką i bardzo ją chwaliła a ja się z każdym jej słowem rozpływałam:-D:-D:-D:-Dże taka zdolna, szybko wszystko łapie, chętna do wszystkiego, ładnie liczy i sylabizuje, dużo mówi (bo gaduła straszna) ładnie tańczy i mogłabym tak jeszcze długo ale zaraz pęknę z dumy a jeszcze moze się do czegoś przydam w jednym kawałku:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

cześć witam wieczorową porą;-);-);-)

to ja chcę zmywarkę, projekt ogrodu z wykonaniem, dobrego fachowca żeby zrobił mi górę i przyniósł ze sobą wszystko co potrzebne do wykończenia no i może jakiś malutki samochodzik bo swój dzisiaj trochę uszkodziłam:szok::szok::szok:

w spodniach od piżamy chodzisz ze śmieciami????? a śmietnik jest na podworku?

ja kupuję karpatkę w pudełku i robię z tego ptysie:tak: ale ktoś już o tym pisał:-D

mam dobry przepis na gofry,jak znajdę to wkleję:tak::tak:robiłąm kilka razy w gofrownicy i wychodza pyszne:tak::tak::tak:

z mamą jest dobrze, tata właśnie rozmawiał z nią przez telefon bo nie wpuszczają na oiom:no::no::no:jest słąba ale wszystkie parametry w normie:tak::tak::tak:

Misia podekscytowana strasznie tym wyjściem do teatru, zadowolona bardzo, ale opowiada mi w częściach:-D:-D:-D:-D:-D byłam też na rozmowie z nauczycielką i bardzo ją chwaliła a ja się z każdym jej słowem rozpływałam:-D:-D:-D:-Dże taka zdolna, szybko wszystko łapie, chętna do wszystkiego, ładnie liczy i sylabizuje, dużo mówi (bo gaduła straszna) ładnie tańczy i mogłabym tak jeszcze długo ale zaraz pęknę z dumy a jeszcze moze się do czegoś przydam w jednym kawałku:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
no to gratulacje dla dumnej mamusi zdolnej córusi
super ze z mama dobrze :tak::tak::tak::tak:
a cos zrobiła z tym autkiem???

zmywarki-45cm-ardo-ls-9001-p14522.jpg
bob_the_builder.jpg
samochodzik.jpg

Mam nadzieję,że zadowoliłam Cię:-p;-):tak::-D:-D:-D/

reklama
Do góry