reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A Oliwka mnie dzis rozwaliła tekstem,chyba ja M namówił bo sama to by raczej na to nie wpadła.

chodziła cały czas za mną i mówiła " Mamo ja chcę brata":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

normalnie tak smiesznie to brzmiało w jej ustach :-D:-D:-D:-D

reklama
Hej! Dzieciaki od kompa odgonilam wiec sama chwilke siadam poki M sie film nie skonczy, bo horror oglada a ja takich nie lubie.
Malo mnie teraz na bb wybaczcie. Nawet jak jestem chwilke to staram sie watki zamkniete ogarnac...i na wszystko brakuje czasu do czytania.
Pozdrawiam i jeszcze raz sorry ze mnie tak malo

Agnes,suwaczek już od m-ca jest:sorry:;-):tak::-D:-D,a teraz to nawet w testy się zaopatrzyłam:tak:.Teraz tylko do 18-go czekać:ninja2:.

no widzisz a ja dopiero teraz zauwazyłam twój suwaczek ale ze mnie gapa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej! Dzieciaki od kompa odgonilam wiec sama chwilke siadam poki M sie film nie skonczy, bo horror oglada a ja takich nie lubie.
Malo mnie teraz na bb wybaczcie. Nawet jak jestem chwilke to staram sie watki zamkniete ogarnac...i na wszystko brakuje czasu do czytania.
a ja uwielbiam horrory ,mój M również :tak::tak::tak::tak::tak:

a to co mi sie dzieje to świąd całego ciała, nie mam zadnej wysypki ani krostek ani plam, poprostu wszystko mnie swedzi, nie wiem czemu,
Kochana, ja Ci powiem co jest na to dobre-porządna kąpiel :-D:-D:-D. A poważnie, mi czasem wyjdzie taka tyci krosteczka, że z lupą jej szukać a swędzi cała ręka:szok:

Marta zobaczyłam twój nowy suwaczek,widzę ze staracie się o maluszka :-):-):-):-):-)

no to gratulacje i życzę szybkich owocnych sukcesów:tak::tak::tak::tak:
Załączam swoje &&&

A Oliwka mnie dzis rozwaliła tekstem,chyba ja M namówił bo sama to by raczej na to nie wpadła.

chodziła cały czas za mną i mówiła " Mamo ja chcę brata":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No to ja tylko odeślę Cię do mojej wypowiedzi w rowie.

Horrory są super, ale tylko te super:-D:-D:-D
A poważnie, naoglądałam sie już tego tyle, że byle co już nie kręci, musi być i dobrze zrobiony i z dobrą fabułą:tak:

Mój chory i słaby śpi, mała ponieważ zasnęła niepostrzeżenie po południu teraz mi towarzyszy przy kompe-:cool:
A ja czuję się o niebo lepiej, no rewelacji jeszce nie ma, ale musiałąm dzis wyjśc z domu, przewiało mnie, wymroziło i chyba tego było trzeba-no, zobaczymy jak bedzie rano:cool2:
A Wy gdzie dziołszki??? Nadal w bunkrach?:-D

witam laski wieczorową porą:ninja2::ninja2:
marta kazała zasiąść wieczorem z popkornem to zasiadłam oderatora trzeba słuchać:-D:-D:-D
miłam do pogadania z moim pietruszką ale jak przewidziałam ze strachu zasnął:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zła jestem jak diabli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:trudno jutro on ma wolne to będzie miał dzień focha:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
muszę o 23 podać julce antybiotyk to czekam:tak:
marta........
agunia super że z mamą ok i że misie chwalą no zdolna po mamusi to się wie:tak: a co zrobiłaś z autem??????
zuzkus wybaczamy i liczymy na poprawę:-p
natalineczka to oby mąż szybko wrócił:tak:
agnes a o ty sprzedajesz to są pamiątki ? zabawki?ubrania?pierdułki?:-D

kurcz toc Ty juz niedlugo rodisz:-D kobieto oszczedzaj się:-p
j anie mialam firan jakis czas, no w sumie to 3 lata, al emi sie to nei podoba- takip usty pokój mi sie wydaje bez firanek:tak::tak::tak:
a u mnie nie wyglada lyso to zalezy od wystroju pokoju:tak: Ja mam na parapecie wielki wazon z kwiatami i takie dupsy wiec to zapelnia
no moje kochane ja tu z kawką do was a wy gdzie?????????? po bunkrach sie chowacie????
madziula mnie dziś na gg bunkrzycą nazwała i tak mi się to określenie spodobało:-D:-D:-D:-D:-D:-D
u nas obiadzio zjedony adam i julka wątróbką wzgardzili jak zawsze:sorry:ale my z tońkiem pojedliśmy:tak::tak::tak::tak::tak:
Adam odrabia lekcje Julka rysuje Toniek się bawi:tak:
a ja tu z kawulcem do was a was nie ma no normalnie strzelę focha:eek::eek::eek:
a ja bylam na kawce u znajomej:-D
ZAgladam i ja nadal niewyspana i mega zmeczona:szok:Jak mlode spaly to chcialam sobie troszke polezec ale Dominik mi stale breczal i hałasował:no::no::no:No to wzielam sie za sprzatanie i jestem zadowolona:tak::tak::tak::tak:Bo duzo udalo mi sie posprzatac:tak::-)Zjedlismy juz obiad i teraz mam chwilke do Brzyduli:tak::tak::tak::tak:
a ja nie wiedzialam:eek:dzis szybko uciekaj do wyrka tak co jutro bedziesz w formie
Cześć laski :-):-):-):-):-):-):-)

naskrobałyscie troszkę :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a więc poodpisuje troszkę :tak::tak::tak::tak::tak:

masakra współczuję :tak::tak::tak::tak:

ja nie czytałam :no::no::no::no::no:

no rzeczywiście raczka taka jakaś krótka :tak::tak::tak::tak:

ale fajowa :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

no to super że Lali przyjeli do przedszkola,tak wczesnie u was sa zapisy???u nas nie jest tak łatwo wwręcz bardzo trudno niestety :tak::tak::tak::tak:

fajne te klocki :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ale masz życzenia :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja bym sobie życzyła od Świętego mikołaja wygraną w Toto Lotka w tedy bym sobie kupiła wszystko o czym marzę :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Wam też bym troche odpaliła :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
wiem wiem zrobilabys impreze dla mamusiek:tak::-D
hej dziopki ja niestety ale nie nadtrobie boscie sie naprodukowaly ze szok :tak::tak::tak::tak:
ostatnio jakies cos chrobowe mi sie zrobilo ale juz jest lepiej :tak::tak::tak::tak::tak:dzis juz lepiej z gardlem u lekarki nie bylam bo stwierdzilam ze jak nie mam goraczki to nie oplaca mi sie bo znow przepisze mi bioparox :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
a w przychodni nie daj boze jeszcze cos gorszego moge zlapac :tak::tak::tak::tak:

a to co mi sie dzieje to świąd całego ciała, nie mam zadnej wysypki ani krostek ani plam, poprostu wszystko mnie swedzi, nie wiem czemu,
a no i jutro moze wreszcie zjedzie m o ile szef do nich nie zadzwoni ze maja jeszcze t7dz zostac :sorry2::sorry2::sorry2:
ale mrozy ida wiec raczej zjada :tak::tak::tak::tak:
duzo zdrowia i mialas racje w przychodni jeszcze moglabys gorszego pskudztwa zalapac
Ide poukładać moje malizny do snu.

Juto nie wiem czy dam radę do was zajrzeć, rano chyba pojedziemy po M na lotnisko, potem Niki ma rehabilitację i jeszcze musimy auto odebrać od mojego brata... Troszkę nam sie zejdzie.

Dobranoc
i tak bez entuzjazmu z tym lotniskiem:szok:
Dobranoc

Laura mowi ze chce dzidziusia i sam to wymyslila:-p
Agnes,suwaczek już od m-ca jest:sorry:;-):tak::-D:-D,a teraz to nawet w testy się zaopatrzyłam:tak:.Teraz tylko do 18-go czekać:ninja2:.
powodzenia
no widzisz a ja dopiero teraz zauwazyłam twój suwaczek ale ze mnie gapa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a ja uwielbiam horrory ,mój M również :tak::tak::tak::tak::tak:

ja tez lubie horrory :))

My po wysiadach u znajomej.Potem kolacja no i kladzenie spac Jak Laura zaliczala toalete zadzwonil;a kumpela i sie okazalo ze Ona i jeszcze jedna znajoma zapisaly male do tego samego przedszkola:szok::szok::szok: w sumie fajnie bo juz beda kogos znaly o ile beda w tej samej grupie:rofl2:Takim sposobem Laura poszla po 21 spac:sorry:Ja ogarnelam kuchnie i padam na ryj:cool:

reklama
malinka u mnie w sklepie to wszystkiego po trochu,jest to sklep typu po 5zł tylko u mnie jest po 2,99 :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
więc ruch jak w ulu,możesz sobie wyobrazić co sie tam dzieje a jak jest dzień dostawy towaru to jak sklep jest czynny od 10.00 to już o 9.30 pukają mi w szyby i mnie pospieszaja żebym to ja wczesniej ich wpuściła :-D:-D:-D:-D:-D:-D normalnie szok:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry