reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Agnes,suwaczek już od m-ca jest
;-)

,a teraz to nawet w testy się zaopatrzyłam
.Teraz tylko do 18-go czekać
.

Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Hej! Dzieciaki od kompa odgonilam wiec sama chwilke siadam poki M sie film nie skonczy, bo horror oglada a ja takich nie lubie.
Malo mnie teraz na bb wybaczcie. Nawet jak jestem chwilke to staram sie watki zamkniete ogarnac...i na wszystko brakuje czasu do czytania.
Pozdrawiam i jeszcze raz sorry ze mnie tak malo
Malo mnie teraz na bb wybaczcie. Nawet jak jestem chwilke to staram sie watki zamkniete ogarnac...i na wszystko brakuje czasu do czytania.
Agnes,suwaczek już od m-ca jest;-)
.
no widzisz a ja dopiero teraz zauwazyłam twój suwaczek ale ze mnie gapa

a ja uwielbiam horrory ,mój M równieżHej! Dzieciaki od kompa odgonilam wiec sama chwilke siadam poki M sie film nie skonczy, bo horror oglada a ja takich nie lubie.

luna665
Mama grudniowa 2007
Kochana, ja Ci powiem co jest na to dobre-porządna kąpiela to co mi sie dzieje to świąd całego ciała, nie mam zadnej wysypki ani krostek ani plam, poprostu wszystko mnie swedzi, nie wiem czemu,

Załączam swoje &&&Marta zobaczyłam twój nowy suwaczek,widzę ze staracie się o maluszka :-):-):-):-):-)
no to gratulacje i życzę szybkich owocnych sukcesów![]()
No to ja tylko odeślę Cię do mojej wypowiedzi w rowie.A Oliwka mnie dzis rozwaliła tekstem,chyba ja M namówił bo sama to by raczej na to nie wpadła.
chodziła cały czas za mną i mówiła " Mamo ja chcę brata"
normalnie tak smiesznie to brzmiało w jej ustach![]()
Horrory są super, ale tylko te superHej! Dzieciaki od kompa odgonilam wiec sama chwilke siadam poki M sie film nie skonczy, bo horror oglada a ja takich nie lubie.

A poważnie, naoglądałam sie już tego tyle, że byle co już nie kręci, musi być i dobrze zrobiony i z dobrą fabułą

Mój chory i słaby śpi, mała ponieważ zasnęła niepostrzeżenie po południu teraz mi towarzyszy przy kompe-

A ja czuję się o niebo lepiej, no rewelacji jeszce nie ma, ale musiałąm dzis wyjśc z domu, przewiało mnie, wymroziło i chyba tego było trzeba-no, zobaczymy jak bedzie rano

A Wy gdzie dziołszki??? Nadal w bunkrach?

witam laski wieczorową porą

marta kazała zasiąść wieczorem z popkornem to zasiadłam oderatora trzeba słuchać

miłam do pogadania z moim pietruszką ale jak przewidziałam ze strachu zasnął

zła jestem jak diabli

trudno jutro on ma wolne to będzie miał dzień focha

muszę o 23 podać julce antybiotyk to czekam
marta........
agunia super że z mamą ok i że misie chwalą no zdolna po mamusi to się wie
a co zrobiłaś z autem??????
zuzkus wybaczamy i liczymy na poprawę
natalineczka to oby mąż szybko wrócił
agnes a o ty sprzedajesz to są pamiątki ? zabawki?ubrania?pierdułki?

marta kazała zasiąść wieczorem z popkornem to zasiadłam oderatora trzeba słuchać

miłam do pogadania z moim pietruszką ale jak przewidziałam ze strachu zasnął

muszę o 23 podać julce antybiotyk to czekam

marta........
agunia super że z mamą ok i że misie chwalą no zdolna po mamusi to się wie

zuzkus wybaczamy i liczymy na poprawę

natalineczka to oby mąż szybko wrócił

agnes a o ty sprzedajesz to są pamiątki ? zabawki?ubrania?pierdułki?

Agnes serio serio?????????????????????????????luna w bunkrach nieja siedzę sobie na allegro i szukam przyjaciela
![]()
anka26_x_07
Mama Laury :)
a u mnie nie wyglada lyso to zalezy od wystroju pokojukurcz toc Ty juz niedlugo rodiszkobieto oszczedzaj się
j anie mialam firan jakis czas, no w sumie to 3 lata, al emi sie to nei podoba- takip usty pokój mi sie wydaje bez firanek![]()

a ja bylam na kawce u znajomejno moje kochane ja tu z kawką do was a wy gdzie?????????? po bunkrach sie chowacie????
madziula mnie dziś na gg bunkrzycą nazwała i tak mi się to określenie spodobało
u nas obiadzio zjedony adam i julka wątróbką wzgardzili jak zawszeale my z tońkiem pojedliśmy
Adam odrabia lekcje Julka rysuje Toniek się bawi
a ja tu z kawulcem do was a was nie ma no normalnie strzelę focha![]()

a ja nie wiedzialamZAgladam i ja nadal niewyspana i mega zmeczonaJak mlode spaly to chcialam sobie troszke polezec ale Dominik mi stale breczal i hałasował
No to wzielam sie za sprzatanie i jestem zadowolona
Bo duzo udalo mi sie posprzatac
:-)Zjedlismy juz obiad i teraz mam chwilke do Brzyduli
![]()

wiem wiem zrobilabys impreze dla mamusiekCześć laski :-):-):-):-):-):-):-)
naskrobałyscie troszkę
a więc poodpisuje troszkę
masakra współczuję
ja nie czytałam
no rzeczywiście raczka taka jakaś krótka
ale fajowa
no to super że Lali przyjeli do przedszkola,tak wczesnie u was sa zapisy???u nas nie jest tak łatwo wwręcz bardzo trudno niestety
fajne te klocki
ale masz życzenia
ja bym sobie życzyła od Świętego mikołaja wygraną w Toto Lotka w tedy bym sobie kupiła wszystko o czym marzę
Wam też bym troche odpaliła :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

duzo zdrowia i mialas racje w przychodni jeszcze moglabys gorszego pskudztwa zalapachej dziopki ja niestety ale nie nadtrobie boscie sie naprodukowaly ze szok
ostatnio jakies cos chrobowe mi sie zrobilo ale juz jest lepiejdzis juz lepiej z gardlem u lekarki nie bylam bo stwierdzilam ze jak nie mam goraczki to nie oplaca mi sie bo znow przepisze mi bioparox
a w przychodni nie daj boze jeszcze cos gorszego moge zlapac
a to co mi sie dzieje to świąd całego ciała, nie mam zadnej wysypki ani krostek ani plam, poprostu wszystko mnie swedzi, nie wiem czemu,
a no i jutro moze wreszcie zjedzie m o ile szef do nich nie zadzwoni ze maja jeszcze t7dz zostac
ale mrozy ida wiec raczej zjada![]()
i tak bez entuzjazmu z tym lotniskiemIde poukładać moje malizny do snu.
Juto nie wiem czy dam radę do was zajrzeć, rano chyba pojedziemy po M na lotnisko, potem Niki ma rehabilitację i jeszcze musimy auto odebrać od mojego brata... Troszkę nam sie zejdzie.
Dobranoc

Dobranoc
Laura mowi ze chce dzidziusia i sam to wymyslilaA Oliwka mnie dzis rozwaliła tekstem,chyba ja M namówił bo sama to by raczej na to nie wpadła.
chodziła cały czas za mną i mówiła " Mamo ja chcę brata"
normalnie tak smiesznie to brzmiało w jej ustach![]()

powodzeniaAgnes,suwaczek już od m-ca jest;-)
.
no widzisz a ja dopiero teraz zauwazyłam twój suwaczek ale ze mnie gapa
a ja uwielbiam horrory ,mój M również![]()
ja tez lubie horrory
My po wysiadach u znajomej.Potem kolacja no i kladzenie spac Jak Laura zaliczala toalete zadzwonil;a kumpela i sie okazalo ze Ona i jeszcze jedna znajoma zapisaly male do tego samego przedszkola

reklama
malinka u mnie w sklepie to wszystkiego po trochu,jest to sklep typu po 5zł tylko u mnie jest po 2,99 

więc ruch jak w ulu,możesz sobie wyobrazić co sie tam dzieje a jak jest dzień dostawy towaru to jak sklep jest czynny od 10.00 to już o 9.30 pukają mi w szyby i mnie pospieszaja żebym to ja wczesniej ich wpuściła

normalnie szok

więc ruch jak w ulu,możesz sobie wyobrazić co sie tam dzieje a jak jest dzień dostawy towaru to jak sklep jest czynny od 10.00 to już o 9.30 pukają mi w szyby i mnie pospieszaja żebym to ja wczesniej ich wpuściła

Podziel się: