reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

laski jesteście kochne no humor mam jak ta lala:-D:-D:-D
kamerki nie mam:no:chyba dopiszę do listy do mikołaja:-D:-D:-D
daje julce antybiotyk usiadła oczy otwarte ja julinuś otwórz buźkę
julina kiwa głową ale buzia zamknięta:szok:
ja julina no proszę cię
julina dalej kiwa głową i pyta która godzina?:szok:
ja julinko 23 pora antybiotyku otwórz słonko buzię???
julina kiwa głowa i kładzie się spać:szok:
ja julina siadaj otwórz buźkę dam ci antybiotyk tylko prędziutko bo mama ma imprezę na bb:-D
julina otworzyła buzię połkneła antybiotyk:szok:
gaszę jej lampkę a julinka tylko wróć rano mamuś:szok::-D:-D:-D
i co doszła anabubka w tym rowie???:-D

reklama
AGNES
Nie daj sie;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

nie daje się ale mój sie wkurzył i poszedł sobie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

mój tez sapie

Albo kamerke podłacza:-D:-D:-D

a twój to z jakiej racji sapie :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

kamerke podłacza mowisz????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a ja jeszcze przy kaloryferku siedze :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
no to masz gorąco :tak::tak::tak::tak:

Ja tylko czekam kiedy moj sie przebudzi i sie zapyta czy jeszcze dlugo w te klawiature bede walila:-DZawsze jak tu siedze a ten spi na sofie to tak wyje:-D:-D
A co ja za to moge ze tak szybko pisze:szok:i tak glosno:-D

Ania mój też ciągle narzeka że tak głośno walę w tą klawiaturę ,ostatnio już mówił że mi kupi tą z takimi miękimu przyciskami ze nie słychac jak sie pisze bo mówi ze przez moje pisanie spac mu nie daje :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

czesc kaseczki

zyje jak widac:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:dopeiro przez row przebrnelam taki gleboki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
a widze ze tu bardzo weseolo i jak was duzo o tej porze
tylko nie uciekajcie zaraz
doszła :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
laski jesteście kochne no humor mam jak ta lala:-D:-D:-D
kamerki nie mam:no:chyba dopiszę do listy do mikołaja:-D:-D:-D
daje julce antybiotyk usiadła oczy otwarte ja julinuś otwórz buźkę
julina kiwa głową ale buzia zamknięta:szok:
ja julina no proszę cię
julina dalej kiwa głową i pyta która godzina?:szok:
ja julinko 23 pora antybiotyku otwórz słonko buzię???
julina kiwa głowa i kładzie się spać:szok:
ja julina siadaj otwórz buźkę dam ci antybiotyk tylko prędziutko bo mama ma imprezę na bb:-D
julina otworzyła buzię połkneła antybiotyk:szok:
gaszę jej lampkę a julinka tylko wróć rano mamuś:szok::-D:-D:-D
i co doszła anabubka w tym rowie???:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kurcze jaka tu produkcja ja nie skoncze jednego posta pisac to juz 5 nastepnych do odrobienia czeka

dziewczyny dawno nas tak dużo o tej porze nie było:szok::-D
i co tu widać sex party:-D
sapanie ,gorąco ,przyjaiele,dochodzenie i to gdzie w rowie:szok:no harcor jutro się mamuśki naczytają i dojdą:-D:-D:-D

Ja mam taka klawiature twarda i jak pisze to strasznie glosno slychac
Agnes gratuluje pisze w tym miejscu:sorry:a Twoj jak obrazony to niech tuli kolderke:sorry:

Anabubka takie dochodzenie:-D:-D
Malinka boki zrywam:laugh2::laugh2:
Natalineczka na stukanie trzeba zasluzyc:-D:-D
Mamita a to Ci chlop niech sie cieszy ze sie kladziesz a nie do rana na BB siedzisz

MALINUS
No to masz misje siedzenia na BB do ranca:-D:-D:-D:-DPowodzenia:-p:-D:-D:-D:-D
A jutro to rzeczywiscie laseczki beda mialay co czytac i beda zalowały ze Ich tu nie było

reklama
Do góry