reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
helo ghelo moje robaczki rozkoszne:-):rofl2:
witam sie z kawa bo dopieor wstalam.z Pauline pognalam do szkoly i poszlam dalej spac.

no ale daje bymposzla psc.jak pewnie wam Luna pisala wywalilo mie wczoraj z bb,alez sie wkurzylam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a tak fanie bylo.ale co uzylma to moje:-D:-D:-D:-D:-D
mala oglada bajke zebym se kawe spokojnie wypila:-)
ide zobacze co mnie wczoraj jeszcze ominelo:-)

No nareszcie! Faktycznie trochę czasu było potrzeba żeby to wszystko nadrobić zboczeńce jedne:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Szkoda że nie dałyście cynku że takie seksparty będzie bo ja mam @ i mogłabym trochę posiedzieć przed kompem, no i niestety ujeżdżania byka by nie było:-p:-p

A wątróbkę to bym zjadła :) chyba wiem co jutro na obiad bedzie :p

Ja też bym zjadła ale niestety nikt poza mną nie lubi:crazy::crazy::-:)-(

Dziewczyny, potrzebuje sprawdzony przepis na ptysie, bo wziełam jakis z netu i mi nie wyszły :no: któraś kiedyś robiła??

Ja robię tak jak Marta czyli kupuję karpatkę:tak::tak::tak:

a ja szuka dobrego przepisu na gofry, wyprobowałam juz chyba z 10 różnych i zaden nie wyszedł:no::no::no:
moze to przez to ze nie mam profesjonalnej gofrownicy tylko toster trzy w jednym:eek::eek::eek:
moze cos wiecei na ten temat??

Ja też mam taką gofrownicę i niestety też mi gofry nie wychodzą, jak znajdziesz już dobry przepis to daj znać:tak::tak::tak:

MH ja kupuje zawsze Karpatkę Delecty lub Gellwe do pieczenia i ciasto robię z ja na pudełku pisze - super wychodzi.:tak:.

O właśnie o tym mówię:tak::tak::tak:

mam dobry przepis na gofry,jak znajdę to wkleję:tak::tak:robiłąm kilka razy w gofrownicy i wychodza pyszne:tak::tak::tak:

z mamą jest dobrze, tata właśnie rozmawiał z nią przez telefon bo nie wpuszczają na oiom:no::no::no:jest słąba ale wszystkie parametry w normie:tak::tak::tak:

Misia podekscytowana strasznie tym wyjściem do teatru, zadowolona bardzo, ale opowiada mi w częściach:-D:-D:-D:-D:-D byłam też na rozmowie z nauczycielką i bardzo ją chwaliła a ja się z każdym jej słowem rozpływałam:-D:-D:-D:-Dże taka zdolna, szybko wszystko łapie, chętna do wszystkiego, ładnie liczy i sylabizuje, dużo mówi (bo gaduła straszna) ładnie tańczy i mogłabym tak jeszcze długo ale zaraz pęknę z dumy a jeszcze moze się do czegoś przydam w jednym kawałku:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

To jak znajdziesz ten przepis na gofry to daj znać:tak::tak::tak:
Super że z mamą dobrze:tak::tak::tak:
A co do chwalenia dzieci to faktycznie duma pierś rozpiera, mi też bardzo miło jak pani chwali Maję, a chwali ją często:tak::tak::tak:

Hej!
Malo mnie teraz na bb wybaczcie. Nawet jak jestem chwilke to staram sie watki zamkniete ogarnac...i na wszystko brakuje czasu do czytania.
Pozdrawiam i jeszcze raz sorry ze mnie tak malo

Wybaczamy i czekamy tu na ciebie:tak::tak::tak:

My po wysiadach u znajomej.Potem kolacja no i kladzenie spac Jak Laura zaliczala toalete zadzwonil;a kumpela i sie okazalo ze Ona i jeszcze jedna znajoma zapisaly male do tego samego przedszkola:szok::szok::szok: w sumie fajnie bo juz beda kogos znaly o ile beda w tej samej grupie:rofl2:Takim sposobem Laura poszla po 21 spac:sorry:Ja ogarnelam kuchnie i padam na ryj:cool:

To fajnie że znajome dzieci będą chodziły z Laurą do przedszkola, zawsze to raźniej:tak::tak::tak:

a co zrobiłam z autkiem? jechałam z pracy i wiozłam zupę w słoiku, stała na podłodze przy siedzeniu pasażera z przodu i się przewróciła, ja stałam na światłach i żeby zupa się nie wylała to się schyliłam i ją podniosłam, nie wiem jak ale puściłąm hamulec i samochód mi się stoczył pod tira:szok::szok::szok::szok::szok:wjechałam pod taki metalowy wałek od windy, on nic nawet nie poczuł bo jak tylko zapaliło się zielone to sobie pojechał a ja mam wgniecioną maskę i przesunięty reflektor, maska mi się nie domyka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:normalnie głupia baba jestem bo od czego jest ręczny, zwykle jak stoję na światłach to zaciągam ręczny a dzisiaj nie wiem co mi odbiło:no::no::no:

No to faktycznie gapa z ciebie:tak::tak::tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Agunia bo ja zboczona jestem:rofl2:

Zauważyłam po wczorajszym wieczorze;-);-):-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

A jutro to rzeczywiscie laseczki beda mialay co czytac i beda zalowały ze Ich tu nie było

A żebyś wiedziała że żałuję:tak::tak::tak:

Oj, Anaconda, naczytasz sie :rofl2:
No a ja się zaczytałam, a M juz w samolocie siedzi a ja w proszku :szok:

Naczytałam naczytałam:tak::tak::tak:
A ty kochana szykuj się bo dzisiaj w nocy to na 100% ujeżdżanie byczka będzie:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D

Jakby moj chlop wszedl teraz do domu to by sie mnie spytal czy ze mna wszystklo ok:-DO tej porze to ja zawsze spie:-D:-D
I pewnie by mi powiedzial ze od BB sie uzaleznilam tak bardzo ze powinnam spac z kompem:tak:

Trzeba cię do jakiegoś psychiatry od uzależnień wysłać;-);-);-)

Anaconda przebrnelas??

Przebrnęłam jak widać:tak::tak::-D:-D

dzień dobry kobitki ;]

własnie dopijam kawkę i sobie czytam co tam smarowałyście;)
wczoraj położyłam się o 20 spać stwierdziłam ,że mam wszystko w nosie i musze się wyspać tatuś dzisiaj niewyspany będzie chodził ;D

reklama
Do góry