luna665
Mama grudniowa 2007
Hej laeczki witam sobotnio
AS
obraz po prostu piękny i nie złość się na Dareczka, dobrze chciał
Mamita
Kubek z Rossmanna
Fotousługi Rossmann
Czekałam jakieś 3 dni-odbierałam osobiście w sklepie
Marta
skontaktuj się z tym leżaczkiem z Medeuska, bo ona szukała.
Madziula
zdrówka dla Ksawka. Co do ortopedy, skoro pedagog mówi, że warto się przejść, to co szkodzi-bedziesz miałą spokojne sumienie.
Skoro tak się wspieramy, to i mi podbije któraś aukcję na 40zł?
Niepowtarzalna pościel 6-częściowa + kocyk+ (840280394) - Aukcje internetowe Allegro
Oki kochane moje, trzeba szkło poszykawać, dziś maluda ma gości, połowa z powodu choroby mnie przyjdzie-a my już tyle kasy na ciasto i alko wyrzuciliśmy!!!
Do poniedziałku zapewne-jutro teściowa na obiad, później na giełde, później na ciacho więc ...
No to pa
AS
obraz po prostu piękny i nie złość się na Dareczka, dobrze chciał

Mamita
Kubek z Rossmanna
Fotousługi Rossmann
Czekałam jakieś 3 dni-odbierałam osobiście w sklepie
Kochana, to już dawno czas na nowy!!!!!!!!!!!!Pożar to tydzień temu ugaszony;-);-);-)
.
Marta
skontaktuj się z tym leżaczkiem z Medeuska, bo ona szukała.
Madziula
zdrówka dla Ksawka. Co do ortopedy, skoro pedagog mówi, że warto się przejść, to co szkodzi-bedziesz miałą spokojne sumienie.
Skoro tak się wspieramy, to i mi podbije któraś aukcję na 40zł?
Niepowtarzalna pościel 6-częściowa + kocyk+ (840280394) - Aukcje internetowe Allegro
Oki kochane moje, trzeba szkło poszykawać, dziś maluda ma gości, połowa z powodu choroby mnie przyjdzie-a my już tyle kasy na ciasto i alko wyrzuciliśmy!!!
Do poniedziałku zapewne-jutro teściowa na obiad, później na giełde, później na ciacho więc ...
No to pa