reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja tylko na chwilke
Mlode wlasnei koncza pic kaszke ,wiec zaraz Je klade:tak::tak::tak::tak:Dominik spi u siorki:-pwiec mam luzik
Zaraz przychodza do mnie kolezanki i sobie popiffkujemy przy pizzy:tak::tak::tak::tak:

Zuza zasneła o 20.30:szok::szok::szok: Coś na nia za wcześnie ale marudna była tylko nosić i nosić... Mam nadzieje że nic jej nie "łapie":sorry:
A. znowu wybył:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Baterie komuś montuje od jakiś 3 godzin. Był w domu może z pół godz. We wtorek nasza rocznica ślubu. A ja coraz bardziej mam dosyć tego wszystkiego. Wszystko jest na mojej głowie bo przecież ja jestem na wychowawczym a on pracuje-cieżko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Rehabilitacja, lekarze, teściowa, wydatki, pranie, sprzatanie gotowanie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Kurcze od prawie 2 lat nie widziałam sie z żadna koleżanka tak na spokojnie żeby posiedzieć, pogadać, piffko wypić:no::no::no:

Witam
wieczornie, dziewczyny w wyrkach, ale niki nie śpi, bo ma dzisaj rozbity dzień :eek:

Moja helenka tez sie boi po schodach schodzic, a dziwczynki w jej wieku smigaja :confused2:

Jeszcze nis te 3-6 ale już sie mikre robią :eek::rofl2: Nie mierzyłam jej osatnio, jutro ją zmieze z ciekawości :rofl2:

Jak to zrobiłas ze straciłas...:eek:

A nie zdjagonozowali jej rota przypadkiem??

Cos ta moja niki biedna, spac nie może, oczy zamkniete, ale się wierci i marudzi :confused2:
Straciłam bo a to cukier, a to płyn do kapieli, szampon do włosów, kawa rozpuszczalna i tak zeszło:zawstydzona/y:

cos dzis wieczorkiem pusto strasznie.
Oliwka już spi :tak::tak::tak::tak: więc ja zmykam sobie poleżeć w gorącej kapieli:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)
Tez bym sobie poleżała we wannie ale czekam az A. przyjdzie bo cos Zuza sie kreci.:eek:

Witam:-):-)
Dopiero teraz udało mi się siąść do kompa:crazy::crazy:
Wreszcie byliśmy dziś w meblowym i odebraliśmy nasze pufy - robili je 5 tygodni:crazy::crazy::crazy:
Za oknem śnieżku poprószyło i przymrozek jest tak więc prawdziwa zima nadchodzi:tak::tak:

a ja wyciągnęłam karton z ciuchami po Helenie, rozmiar 6-9 miesięcy i z radością stwierdziłam, że nic nie muszę Anicie kupować :-p:tak:

Nie ma to jak ubrania po starszym rodzeństwie:tak::tak:

ile ja mam prasowania:szok::szok::szok: a jak mi sie nie chce:eek::eek::eek: jeszcze nawet nie pościągałam wszystkigo z suszarki:eek::eek::eek::eek:

A ja bez zastanowienia wzięłam się za prasowanie tego co na sznurkach wisiało bo jakbym się dłużej zaczęła zastanawiać to zapewne też bym nie poprasowała nic:sorry::sorry:

Przyszłam sie poskarżyć ,ze Ksawier grypy zdaje mi sie dostał gorączka 39 stopni ,ból głowy ,całego ciała,mówi ,ze go wszystkoboli i kaszel mokry,no zajebiście.
Wczoraj też miałam rozmowe z Ksawierka wychowawczyia ,która znowu naciska na wizytę u ortopedy ,bo mówi ,ze Ksawier pod wzglęem ruchowym odstaje od grupy,wolniej biega ,bo stawia takie krótkie kroczki ,boi sie schodzić ze schodów sam ,potrzebuje poręczy i schodzi krokiem dostawnym ,a powinien już smigać po schodach,ma problemy na gimnastyce ,mówi nie duze ,ale odbiega od grupy.Dla mnie tak jest ,bo ja widzę tylko niego i nie mam porównania,poprosiłam ja zeby mi wszystkowypisała na kartce na co zwrócić uwagę ,bo przecież byliśmy u lekarza w czerwcu ,ortopeda go zbadał i powiedział ,że jest w porzaadku ,aa juz sama nie wiem,ogólnie :angry::angry::angry::angry::angry::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
Klaudia dziś sama śpi u babci ,a Ksawierek w łóżku:confused2:

Zdrówka dla Ksawierka i skoro wychowawczyni takie uwagi ma to ja bym dla własnego świętego spokoju poszła do lekarza i się upewniła jak to jest, a jeśli piszesz że już u jednego ortopedy byłaś to idź teraz do innego i upewnij się co ten ci powie:tak::tak::tak:

Ja szaleje z salatkami, musze miesko przyprawic i wlosy umyc a najlepsze jest to ze mam dopiero 1,5 slatki zrobione a moj mi kazal na 14 przyjechac.Napoewno sie nie wyrobie:eek:
Laura u sasiadki wiec moge spokojnie robic bo tak siedzi ze mna w kuchni od 3 dni i chce razem ze mna wszystko robic a dzis na kuchence staly 2 wrzatki wiec chcialam uniknac wypadku i wlaczylam jej bajki ale sasiadka mnie uratowala.

Buziole na weekend

To impreza będzie całą parą:tak::tak::tak:

Hej dziewczyny U oliwki coraz lepiej W nocy z czwartku na piatek byla masakra nie umieli jej zbic temperatury :-(
Dopiero dozylna pyralgina pomogla I od tego momentu jest lepiej maksymalnie ma 37,5
Z kupkami juz lepiej I dzis sie dowiedzialam ze jak jutro powtorza badania krwi i jak bedzie wsio ok to jutro wyjdziemy do domu :-)
Mam nadzieje ze juz jutro wrocimy do domu Teraz G jest z mala w szpitalu ale ja sie zaraz zbieram i ide do niej

Wlasnie G dzwonil ze Oliwka juz spi hmm troche za wczesnie No nic spadam babeczki i do nastepnego napisania :-)

Dobrze że Oliwka pomału zdrowieje ale co jej było? Jaką diagnozę w szpitalu dali?

Ja tylko na chwilke
Mlode wlasnei koncza pic kaszke ,wiec zaraz Je klade:tak::tak::tak::tak:Dominik spi u siorki:-pwiec mam luzik
Zaraz przychodza do mnie kolezanki i sobie popiffkujemy przy pizzy:tak::tak::tak::tak:

Zaproście i mnie do siebie;-);-);-)

Zuza zasneła o 20.30:szok::szok::szok: Coś na nia za wcześnie ale marudna była tylko nosić i nosić... Mam nadzieje że nic jej nie "łapie":sorry:
A. znowu wybył:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Baterie komuś montuje od jakiś 3 godzin. Był w domu może z pół godz. We wtorek nasza rocznica ślubu. A ja coraz bardziej mam dosyć tego wszystkiego. Wszystko jest na mojej głowie bo przecież ja jestem na wychowawczym a on pracuje-cieżko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Rehabilitacja, lekarze, teściowa, wydatki, pranie, sprzatanie gotowanie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Kurcze od prawie 2 lat nie widziałam sie z żadna koleżanka tak na spokojnie żeby posiedzieć, pogadać, piffko wypić:no::no::no:

Oj na porządny ochrzan zasłużył twój mężuś takim postępowaniem:tak::tak::tak:

ja kupiłam Maksowi kurtke na zime na za rok 80-86 za 15zł- mam nadzieje, ze bedzie dobra:sorry::sorry: ale zal mi bylo nie wziac- przeceniona z 60 na 30 a jeszcze ta wyprzedaz to juz wogole byla tania:eek: i dwie bluzy jedna 68 i 74.... mam nadzieje ze sie przydadza... bo w sumie to nie wiem czy nie bedzie nosil takiego rozmiaru w lato:eek::eek:

zdrowka, a mam nadzieje co do tej wychowawczyni mam nadzieje ze to tylko jej mylne wrazenie:tak: trzymam kciuki kochana:tak:
Widze ze zakupy udane:tak:
trzeba wziasc poprawke ze Lali to wilekolud na swoj wiek ale Nie chce Cie martwic bo kurtka za rok moze byc juz za mala. Swietnie pamietam ze ja Laurze kupowalam na 92:eek:a na 80-86 moze miec mala na Maxa.Co do bluzy to przeciez w lato tez sa zimniejsze dzionki:tak: 74 to Lali nosila jak miala 5mc:szok:wiec bluzy sie napewno przydadza.
Zawsze mozesz sprzedac na allegro;-)
Witam przy kawusi
Dziewczynki spia a Dominik u siebie:tak::tak::tak:Dzisiaj umarł Jego chomiczek i przed spacerkiem bylismy Go zakopac na ogrodku:-(Dominik dzielnie sie trzyma-troszke byl smutny i lezka sie Jemu zakrecila ale juz jest dobrze:-):tak:
Na dworze zimno jak cholera i do tego wialo a ja madra bez rekawiczek bylam:no::szok:
No i odwalilam mega numer bo nei zkluczylam domu jak wychodzilismy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Z tego wszystkiego zapomnialam:zawstydzona/y:Szlam do kanciapy po lopatke i wiedzialam ze zostawiam odkluczone drzwi ,wzielam lopatke i poszlismy na ogrodek:szok:No skleroza nie boli hehe

MEDEUSKA
Napewno te rzeczy sie przydadza:tak::tak::tak::tak:
To musialo byc trauatyczne przezycie dla D. Mam gapa ale dala sobie rade:rofl2:
Hej laeczki witam sobotnio

AS
obraz po prostu piękny i nie złość się na Dareczka, dobrze chciał :tak:

Mamita

Kubek z Rossmanna
Fotousługi Rossmann
Czekałam jakieś 3 dni-odbierałam osobiście w sklepie

Kochana, to już dawno czas na nowy!!!!!!!!!!!!

Marta
skontaktuj się z tym leżaczkiem z Medeuska, bo ona szukała.

Madziula
zdrówka dla Ksawka. Co do ortopedy, skoro pedagog mówi, że warto się przejść, to co szkodzi-bedziesz miałą spokojne sumienie.

Skoro tak się wspieramy, to i mi podbije któraś aukcję na 40zł?

Niepowtarzalna pościel 6-częściowa + kocyk+ (840280394) - Aukcje internetowe Allegro

Oki kochane moje, trzeba szkło poszykawać, dziś maluda ma gości, połowa z powodu choroby mnie przyjdzie-a my już tyle kasy na ciasto i alko wyrzuciliśmy!!!
Do poniedziałku zapewne-jutro teściowa na obiad, później na giełde, później na ciacho więc ...
No to pa
ta choroba to wszystkich muci:-(
Hej dziewczyny U oliwki coraz lepiej W nocy z czwartku na piatek byla masakra nie umieli jej zbic temperatury :-(
Dopiero dozylna pyralgina pomogla I od tego momentu jest lepiej maksymalnie ma 37,5
Z kupkami juz lepiej I dzis sie dowiedzialam ze jak jutro powtorza badania krwi i jak bedzie wsio ok to jutro wyjdziemy do domu :-)

Troche poczytalam was Ze mnie wspoeracie i zyczycie zdrowka dla Oliwki :-)
Dzieki dziewczyny

Mam nadzieje ze juz jutro wrocimy do domu Teraz G jest z mala w szpitalu ale ja sie zaraz zbieram i ide do niej

Wlasnie G dzwonil ze Oliwka juz spi hmm troche za wczesnie No nic spadam babeczki i do nastepnego napisania :-)
dobrze ze juz lepiej ale co mowia lekarze?
to w końcu co oliwce jest???co mówią lekarze?skąd ta wysoka temp???

oby było już lepiej i wychodżcie już do domku.

ja dzis jestem padnieta.zamiast do 14.00 robiłam do 16.30.szef przywiózł tyle towaru ze ledwo to rozłozyłam.ale wolałam to dzis zrobic niz przychodzić wczesnie rano w poniedziałek.tak na spokojnie sobie rozłożyłąm po zamknięciu sklepu.

ale jestem zmeczona na maksa.

Oliwka oglą teraz wieczorynkę.

zaraz ide wywiesic pranie bo juz sie wyprało.

aha luna gwiazdki juz wysłane :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Dobrze zrobilas z tym towarem:tak:
Ja tylko na chwilke
fajny wieczorek :))

Straciłam bo a to cukier, a to płyn do kapieli, szampon do włosów, kawa rozpuszczalna i tak zeszło:zawstydzona/y:

Tez bym sobie poleżała we wannie ale czekam az A. przyjdzie bo cos Zuza sie kreci.:eek:
szkoda ze mieszkasz tak dal;eko bo bysmy sobie popiwkowaly a Ty oderwalabys sie od tej codziennosci:tak:A masz juz pomysl na spedzenie rocznicy?
Witam:-):-)
Dopiero teraz udało mi się siąść do kompa:crazy::crazy:
Wreszcie byliśmy dziś w meblowym i odebraliśmy nasze pufy - robili je 5 tygodni:crazy::crazy::crazy:
Za oknem śnieżku poprószyło i przymrozek jest tak więc prawdziwa zima nadchodzi:tak::tak:

To impreza będzie całą parą:tak::tak::tak:

Oj na porządny ochrzan zasłużył twój mężuś takim postępowaniem:tak::tak::tak:

A co tak dlugo czekaliscie na te pufy:szok::szok:Na specjalne zamowienie?

MY po imprezie Oczywiscie ja wrocilam z Lali do domku a Moj zostal i bedzie spal u chlopakow.Jutro powtorka bo zopstalo sporo mieska:rofl2:Mysle spac do 12:laugh2:Ja impreze mialam bezalkoholowa wiec kaca miec nie bede:laugh2::laugh2:
Porobilam mnostwo fotek ale to dzis juz nie bede sciagala:sorry: Wkleje przy okazji:rofl2:
Lali spi jak zabita wymeczyli ja tam wszyscy.Wujki milei kogo bawic.Upatrzyla sobie Laura jednego i nawet do wc z nim chodzila:szok:Z mamusia nie chciala Wujek sie wstydzil bo mowi ze on to ma chlopca:-DA ja mu na to ze to tez dziecko:-DAle ok dal rade
Salatki rewelacyjne a ta od Aguni boska.Bede ja czesto robila tak mi zasmakowala.Nazywa sie warstwowa na naszym watku wiec polecam goraco:tak:

TO dobranoc:rofl2:

witam się niedzielnie :-):-)

Oliwka stała dziś o 7.15 więc spoko :tak::tak::tak::tak:
polezelismy prawie do 8.00,Oli zjadła już kaszkę a ja jeszzce w szlafroku :-D:-D:-D:-D:-D

trzeba się zaraz ubiuerać.

OLiwka z M jadą dziś do dziadków a ja biorę sie za mega sprzątanie i prasowanie aż mnie ciarki przechodzą jak o tym pomyslę:cool::cool::cool::cool::cool::cool:

reklama
Do góry