reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Natalineczko kochanie nie odchodź od nas :no::no::no:
sama piszesz że nie masz nikogo komu możesz się wygadać.....twój M zrobił źle było ci ciężko chciałaś się wygadać i miałaś do tego prawo on chce mieć ciebie na wyłączność a ty w pewnym momencie poczujesz się jak więzień domu rodziny rutyny dom pranie sprzątanie mąż dziecko......a to wpędzi cię w doła i będziesz chciała uciec.......
najlepsze rozwiązanie rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa ale nie mów tego co on chciałby usłyszeć tylko to co ciebie boli nawet jak jego zaboli to może coś do niego dotrze:tak::tak:
tulam cię mocniutko:-***
:tak:

własnie z nim ie mozna porozmawiac i tu jest pies pogrzebany

reklama
kiedy niestety z nim nie mozna porozmawiac, kompletnie nie mozna porozmawiac, ja juz nie wiem co mam zrobic, mam poprostu taki glupi charakter, nie chce wnikim miec wroga, i dlateg takie sa moje reakcje a nie inne, jestem poprostu za dobra, nie chce nikogo ranic, on mi ma za zle to ze wam pisze co tu u nas sie dzieje te zle rzeczy klotnie czy jakies inne sprzeczki to wiadomo ze musze sie komus wygadac ale on tego nie rozumie, kompletnie nie rozumie a nijak mu tego nie wytlumaczysz:no::no::no::no:
dzis przyjdzie z pracy i pewnie zaczni normalnie zagadywac itd, pozniej jak zrozumie tu buziaka, tam buziaka zacznie sie tulic i wiem ze bede udawala ze jest dobrze choc tak nie bedzie znow zasrane poczucie winy, jestem po****na:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Natalineczka ,to moze przejc nad tym ,do porzadku dziennego ,powiedz ,ze nie masz urazy za balangę i zachowanie ,ale oznajm mu ,ze sie z nami przyjażnisz i dalej będziesz ,bo nic zlego nie robisz,
Ja jak zaczęłam tu pisać rok temu tez miałam zazdrosnego m u boku,minie w końcu ,tylko trxzba umiejętnie czasem gospodarować:tak:
ZObaczysz co sie będzie działo,mój m ma coś z twojego w charakterze,ale pamietaj nie daj sie tylko stłamśić,a będzie dobrze:tak:

Bosze dziewczyny ,pierwsza dochodzi ,chore dzieci w łózkach ,a obiad w lesie:-D:-D:-Dlecę robić papu ,jak postawie garnki na kuchni to wpadne zaś znowu,bo ja sie bardzo ciesze ,ze was mam ,tak jak piszecie i jest ze mną ,potrzebuje kontaktu z ludzmi ,komuś sie wygsdać i wysłuchać opini kogoś postronnego

Witam :-) 3 dni pracy mam za sobą i jestem zadowolona :tak: podoba mi sie bo pilnuja godzin i wyganiaja na przerwe w tym tygodniu mam w czwartek od 13.30 do 21.30 a w piątek i sobotę od 16.30 do 22.30 ale dam radę Jeżdze samochodem do pracy :tak:i coraz lepiej mi to idzie atmosfera w pracy tez zdrowa wszyscy pomagaja podpowiadaja z klientmi nie ma problemu Teraz jesetm na okresie próbnym ale mam nadzije ze po nowym roku dostnę umowę na dłużej
Miłego dnia :-)

Natalineczka ,to moze przejc nad tym ,do porzadku dziennego ,powiedz ,ze nie masz urazy za balangę i zachowanie ,ale oznajm mu ,ze sie z nami przyjażnisz i dalej będziesz ,bo nic zlego nie robisz,
Ja jak zaczęłam tu pisać rok temu tez miałam zazdrosnego m u boku,minie w końcu ,tylko trxzba umiejętnie czasem gospodarować:tak:
ZObaczysz co sie będzie działo,mój m ma coś z twojego w charakterze,ale pamietaj nie daj sie tylko stłamśić,a będzie dobrze:tak:
ale ja nie jestem na niego zla za to ze popili tylko za to ze sie ze mna nie liczył, w tamtym momencie i wogole, i niestety coraz czesciej mu sie to zdaza,czasem wydaje mi sie ze on przyjezdza tu jak do hotelu dla czarka, a ja jestem tulko przy okazji zeby kupe przebrac albo posprzatac i ugotowac

Martuś jesteś wielka:tak:
no chwal się tu czułenkami:tak:
Natalineczka uwierz mi że przyparty do muru pogada:tak:my z pietruszką bardzo dużo i często rozmawiamy ale ostatnio mielismy spięcie łóżkowe i jakoś tak ni cholery nie chciał gadać ja czułam się urażona i zła on wolał to puścić w niepamięć i przejść nad tym do porządku dziennego ...w czwartek zasnął zanim wróciłam z pracy no ok...w piątek miał wolne ja poszłam na zakupy unikałam go miałam focha i dałam mu to odczuć dobitnie mło sie do niego odzywałam w domu dla dzieci wsio robiłam jemu nic nawet obiadu ...wieczorkiem on oglądał walkę ja foch o walce on chciał sexu j mu powiedziałam nie mieliśmy pogadać(a chcice miałam) on no to po pogadamy odwróciłam sie dupskiem i u powiedziałam to jak będziesz po to daj znać!!!! i poszłam spać w sobotę ja cały dzień w pracy wieczorkiem wróciłam miałam kolacje pod pysio podaną :tak:dzieci w łóżkach świeczki w łazience najpierw pogadał ze mną a potem się godziliśmy ;-)więc może i ty daj mu odczuć że to on ciebie zranił i rani a nie ty jego...wkońcu zmięknie i pogada :tak:
Madziula może tym tropem trzeba iść jeżeli chodzi o ksawka:tak:
a jak to napisałaś to doszłam do wniosku że i moja julka ma troche tych cech tzn na rowerze do dzis nie umie jeździć nawet na 4 kółkach:no: nie umie wiązać butów ani zapinać guzików ma problem w posługiwaniu się nożyczkami mimo że dużo ćwiczymy:sorry:i nie wiem czy to jest normlne że jedno to umie lepiej drugie to czy poprostu mamy jakiś problem:eek:

Joasiu,jeśli atmosfera super to rewelacyjnie ;-):tak::cool2:- psychiczny komfort pracy jest najważniejszy,dlatego ja od piątku odchodzę,bo nie dało się wytrzymać i nie żałuję - więcej mnie dla dzieci będzie i dla Was.A i tak mieli mnie zwolnić:-p:tak:.

Na fotki poczekajcie do wieczora,bo mi skaner szwankuje jak po 1 zdjęciu wrzucam a tak się w kieckę odzieję :tak:i pokażę Wam jaką szopkę wczoraj zrobiłam,tylko M ma mi siana dowieść ze wsi.

Witam! Ale wściekła jestem Zuza od rana marudna. W końcu zasnęła to teściowa drzwiami trzasneła od łazienki:wściekła/y:I ja obudziła. Na szczescie zasnela spowrotem nawet obiadu nie zdąże zrobic:wściekła/y::wściekła/y:
U nas prószy śnieg od wczoraj od 22.30 a opony mamy letnie:wściekła/y:A tu na hipoterapie 30km trza jechać:szok:

Witam i ja,zimno się zrobiło,choróbska wymroziło to i pacjentów w dziecięcej mało;-):tak:.Kumpeli syna rejestrowałam i musiałam wcześniej wstać.M pojechał na wieś z Julem,ja Olka do przedszkola i do solarki podgrzać się troszkę:cool2::tak:.
Miłego dnia.
Tylko się nie spal:-p:-p
witam
zima,zima,zima,pada,pda,pada snieg:tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

witam poniedzilakowo,wstalam rani a za oknem -4 i lekko bialo i nadal cos pruszy!!!!!!!!!!!!!!jupi!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)
heheh,wlasnie patrze za okno a coraz mocniej pada

w weekend nie mialam kiedy zajrzec,p w dmu,byismy w sobote u mojej siostry na urodzinach,wczoraj u mamy na obiedzie,pozniej znajmoi wpadli a wieczorem ogladalismy 2012.calkiem fajny fil.w kinie to musialo zajefajnie wygladac:tak::tak::tak::tak::tak:

duza w szkole,mala spi ale cos poplakuje,p tez jeszcze spi bo dopiero przed 11 do roboty jedzie.
jak ja nie lubie jak ona ma tak zmiane.caly tydzine na 12 czyli o 10 bede jedzil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dzis z kumplem autem wiec jeszcze pozniej,i bedzie mi sie platal mi sie pod ogami jak najwiecej roboty:wściekła/y:

a ja do tego-ciagle mnie bolinie wiem czyte szwy czy ten niesczezsny zab 6,pewnie jedno i drugie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale nie pojde z nim poki mi szwow nie zdejma.i problem teraz mamgdzie je zdjac.jak mi moja denstystka nie bedzie chciala zdjca to musze do wawy,a mam problem z kim dziewczyny zostawic....ehhh
to sie pozalilam z poniedzialku

dobrze ze snieg pada:-)
ide poczytac
Kurcze jeszcze ból zeba na swieta potrzebny:no:Mnie sie plomba wykruszyła ale narazie nie boli-odpukać, a moja dentystka nie odbiera tel:wściekła/y:

poki pamitema-pislaa do mnie Patrysia

byla u gina,szyjka jej sie skrecila 30-40% (a mowilysmy jak krowie na rowie)!!!nalac ja tylko.no i grozi jej przedwczesny porod,bo to 33-34tydzien.lekarz kazal jej uwazca,i zero skesu:rofl2:mala zdrowa ale z usg wazy ok1500g.
mieszkaja juz na nowym mieszkaniu, maja lozko.kuchnie,tylko lodowki ni ma maja.mieszkanie pomalowane,panele sa.nie maja mebli do pokoju malego,i karniszy.
i wariatka okna ostatnio myla!
nie bede komentowac bo ...... tylko ja nalac!:cool2:
oczywiscie wszytski WAs pozdrawia i caluje:tak::tak::tak::tak::-)
To mała kruszynka jeszcze. Oby donosiła jeszcze trochę. Patrysiu oszczedzaj sie:tak:

Mi to już z tym terminem obojętne :tak:
Co będzie to będzie, powolutku zacztynam mieć skurcze-bóle z krzyża... Zwłaszcza wiadomo po czym ;-)
Na pewno się pochwalę jak już nas będzie z tej strony brzuszka więcej...:tak::-D

Idę sprzątać bo może nie zdążę :eek::-D

Nie przemeczaj sie za bardzo :tak:

hej dziewczynki, mam bardzo złe wieści :no::no::no:
napisałam do m wczoraj list w ktorym (ja glupi, zreszta jak zwykle) przeprosilam go ze tak napisalam, ale wytlumaczylam mu tam ze jak tak dalej bedzie to niestety ja tak bede myslec, nie wiem jak zareagowal bo jest w pracy wiem tylko ze wszedl do pokju bo dzrzwi byly otwarte, (oczywiscie spalismy osobno)
wiem ze nie pasuje mu to strasznie ze mam was tutaj, dlatego(choc bardzo ciezko mi podjąc tą decyzje i strasznie mi smutno z tego powodu)
musze sie z wami rozstac, dla niego ze wszystkiego rezygnuje nie wiem, moze wtedy zrozumie ze naprawde mi zalezy i jemu tez zacznie zalezec??
a moze bedzie odwrotnie??
tego nie wiem, wiem ze niestety musze z tąd odejsc, przykro mi z wami sie rozstawac, naprawde, az sie poryczalam bo zrzylam sie z wami strasznie, dzis likwiduje konto na bb.

przepraszam was dziewczynki, od czasu do czasu wpadne was poczytac ale tylko tak anonimowo
naprawde was mocno przepraszam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Nie likwiduj odrazu konta. Może po prostu przez jakiś czas nie zagladaj jeśli uważasz że to pomoże. Chociaż wątpię:no:Ja z moim ostatnio też sie kłócimy ciagle to mi mówi że pewno z kochankiem pisze bo się zmieniłam:-D:-DA TO ***** prawda po prostu wszystko na mojej głowie i nie mam jak odreagować ani nigdzie nie wyjde bo nie ma kiedy a on Zuza sie nie zajmie za długo:wściekła/y:

reklama
Bosze dziewczyny ,pierwsza dochodzi ,chore dzieci w łózkach ,a obiad w lesie:-D:-D:-Dlecę robić papu ,jak postawie garnki na kuchni to wpadne zaś znowu,bo ja sie bardzo ciesze ,ze was mam ,tak jak piszecie i jest ze mną ,potrzebuje kontaktu z ludzmi ,komuś sie wygsdać i wysłuchać opini kogoś postronnego
no madziulka to dzieci do garów zagoń co tak będą w łóżkach leżeć:-D:-D:-D:rofl2:
Madziulka,ja też obiad gwizdany mam;-):tak::-D:-D.
Koffam Was moje Lachonki;-):tak::tak:.
i my ciebie kochmy lachonku:-D:-D:-D
Witam :-) 3 dni pracy mam za sobą i jestem zadowolona :tak: podoba mi sie bo pilnuja godzin i wyganiaja na przerwe w tym tygodniu mam w czwartek od 13.30 do 21.30 a w piątek i sobotę od 16.30 do 22.30 ale dam radę Jeżdze samochodem do pracy :tak:i coraz lepiej mi to idzie atmosfera w pracy tez zdrowa wszyscy pomagaja podpowiadaja z klientmi nie ma problemu Teraz jesetm na okresie próbnym ale mam nadzije ze po nowym roku dostnę umowę na dłużej
Miłego dnia :-)
ale super Asiu z tą pracą:tak::tak::tak::tak:super że jestes zadowolona i wiadomo jak praca to i kontakt z ludźmi i wyrwanie sie z kieratu domowego i kasa większa w domku no same superlatywy:tak::tak::tak::tak:
A mój antek wstał i siedzi urzeczony patrząc na choinkę i mrugające światełka:-D:-D:-D:-D a mamusia co pisiu pisiu klik klik:-D

Do góry