reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
przepraszam ze wam truje, zaraz znikam bo darek przychodzi, a obiad musze ugotowac, dziekuje wam wszystkim dziewczynki za rady i podtrzymywanie na duchu, nie zlikwiduje konta, ale niestety nie bede juz zagladac do was, przykro mi bardzo kochane z tego powodu naprawde

Martuś link nie działa:no:
ja mam teraz krem do biustu eveline co ma go podnieść i ogólnie kształt mu nadać średnio w to wierzę ale co smaruje a nuz będe mieć biust niczym pamelka:-D:-D:-D:-D
zaraz Tońkowi dam deserek dziś banana i biszkopty ma będzie zajadał a potem się ogarniemy przed wizytą u pani doktor:tak:
kochane potrzebuję przepisu na ciasta świąteczne w tym roku teściowa nie przyjedzie :-(a ja noga od pieczenia jestem :sorry:więc chciała bym coś łatwego i smacznego njlepiej sero makowiec,może jakiś miodownik...albo cos innego pysznego i pamiętajcie łatwego:tak::tak::tak:to tak na wątek nasz kulinarny by któras napisała to bym była wdzięczna ogromniście:tak:

Miodownik powinien być ode mnie w książce a mi link działa :tak:

645_big

o Martus super to jak będziesz po pracy to daj przepis tylko wiesz mi to trzeba pisać przepis na ciasto tak jak krowie na rowie bo ja to jestem sierota do pieczenia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
jeszcze jak któras ma przepis na sero makowiec to bym prosiła bo lubie i sernik i makowiec a 2 nie będe piekła :-pjak ożna 2 w 1:-D:-D:-D
muszę zrobić sobie liste co tu by na święta robić do jedzenia bo nie wiem:szok:
mam przepis od teściowej na bigos 1/4 jak go w srodę albo w czwartek zrobie i będzie smaczny to przepis zapodam:tak:

reklama
Do góry