reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Makunga obyś wytrzymała do świąt, byłoby ci lżej gdyby jeszcze dzidzia w brzuszku pobyła, ale z drugiej strony cóż to by był za cudowny prezent na święta:tak::tak::tak:

wytrzymaj kochana do świat:tak::tak::tak: bo nie za przyjemnie siedzieć w szpitalu w swięta:sorry:

wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla Wici córeczki lunki zdrówka szczęścia spełnienia marzeń i bog big mikołaja życzy ciotka malinka z rodzinką
tygryseksercezh3.gif

dołaczam sie do zyczeń.sto lat :-):-):-):-)

No to teraz sie witam
Jak zwykle jestem niewyspana:confused2:Szlam pozno spac i wstalam przed 7:szok:I jakos nie moglam juz usna jak Dominik poszedl do szkoly:no:Usnelam chyba po 9 a o 9;45 wstaly dziewczynki-wiec za dlugo nei pospalam hehe
Za oknem napruszylo troszke sniezku wiec mlode cale happy i neidlugo pojdziemy an spacerek

kochana a czy Ty kiedyś byłas wyspana???? :sorry::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

hej dziewczynki, mam bardzo złe wieści :no::no::no:
napisałam do m wczoraj list w ktorym (ja glupi, zreszta jak zwykle) przeprosilam go ze tak napisalam, ale wytlumaczylam mu tam ze jak tak dalej bedzie to niestety ja tak bede myslec, nie wiem jak zareagowal bo jest w pracy wiem tylko ze wszedl do pokju bo dzrzwi byly otwarte, (oczywiscie spalismy osobno)
wiem ze nie pasuje mu to strasznie ze mam was tutaj, dlatego(choc bardzo ciezko mi podjąc tą decyzje i strasznie mi smutno z tego powodu)
musze sie z wami rozstac, dla niego ze wszystkiego rezygnuje nie wiem, moze wtedy zrozumie ze naprawde mi zalezy i jemu tez zacznie zalezec??
a moze bedzie odwrotnie??
tego nie wiem, wiem ze niestety musze z tąd odejsc, przykro mi z wami sie rozstawac, naprawde, az sie poryczalam bo zrzylam sie z wami strasznie, dzis likwiduje konto na bb.

przepraszam was dziewczynki, od czasu do czasu wpadne was poczytac ale tylko tak anonimowo
naprawde was mocno przepraszam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nie będę tego komentować bo dla mnie to jest jakaś abstrakcja całkowicie podporządkowywac się mężowi i nie mieć swojego zdania :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: nic więcej nie powiem :no::no::no::no:

NA dzień dobry i ja sie dolączam do zyceń:tak:

As dzięki za odzew i nazwanie ego jakoś po imieniu ,moze to faktycznie będzie coś koło tgo ,potem poczytam,na razie dopiero znalazłam posta z twoim odpisem ,no dziekuje bardzo-naprawdę ,mnie tez to na dolegliwość ortopedyczną nie wygląda zastanawialam sie pod kontem neurologicznym ,nie znam sie, to nawet nie wiedziałabym jak to wpisać w google ,zeby coś znależć.A tak mam punkt zaczepienia jakiś ,dam znak póżniej co i jak,co pasuje ,a co nie :tak:

Byłam z Ksawkiem u lekarza znowu antybiotyk dostał ,troche mnie lekarz zirytował ,bo zmierzył mu gorączke i zdziwiony powiedział ,ze ma 36,6 a co on myślał ,że ja z gorączka ponad 39 go rzyprowadzę :szok: przecież wiadomo ,że mu zbijam i za każdym raze jak sie podniesie to daje mu syrop ,tak jak dostał dziś o 6 ,bo płakał rozpalony-no wnerwił mnie poczułam sie jakbym kłamiąc chciała antybiotyk wyłudzić ,no głupek dla mnie ,czy to znacy ,ze idąc do lekarza nie mozna dziecku wcześniej gorączki zbić ,zeby sie lepiej czuło???
W kazdym razie ma wyrazznie słyszalne szmery w oskrzelach,ale dokładnie nic wiecej nie wiem ,bo ciołek z tego lekarza ,w każdym razieczekam do środy i jak po 3 dniach antybiotyku gorączka nie zacznie spadać ,to wtedy pójdę znowu.
Wogóle jakiś popierniczony ten czas ,same kłopoty,Ksawier chory,Klaudia też sie żle poczuła znowui do domu juz wróciła,bo brzuch ja boli,samochód nam sie zepsuł ,a nam rezerwy finansowe sie skończyły i zrobiła sie taka masakra ,ze normalnie nic mi sie nie chce,juz dawno tak popierniczonego okresu nie przeżywałam,a świeta widoczne na bliskim horyzoncie ,nie nastawiaja mnie optymistycznie wcale:wściekła/y:

wspólczuję chorubska,zdrówka życzę :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witam :-) 3 dni pracy mam za sobą i jestem zadowolona :tak: podoba mi sie bo pilnuja godzin i wyganiaja na przerwe w tym tygodniu mam w czwartek od 13.30 do 21.30 a w piątek i sobotę od 16.30 do 22.30 ale dam radę Jeżdze samochodem do pracy :tak:i coraz lepiej mi to idzie atmosfera w pracy tez zdrowa wszyscy pomagaja podpowiadaja z klientmi nie ma problemu Teraz jesetm na okresie próbnym ale mam nadzije ze po nowym roku dostnę umowę na dłużej
Miłego dnia :-)

super ze jesteś zadowolona z pracy.ciesze się :tak::tak::tak::tak:

zobaczcie jakie śliczne wózki robią teraz dla lalek jak dla dzieci:szok:
MAMAS AND PAPAS WÓZEK DLA LALEK IDEALNY PREZENT! (847824641) - Aukcje internetowe Allegro
nawet maclareny dla lalek są:szok::szok::szok:fajne cena nawet ok tych maclarenów(nie tego co pokazałam) bo maclaren jest juz nawet za 130 zł i julinie sie podobał tylko niski bo julina musi mieć tak 70-80 cm wysokość rączki a ten maclaren co oglądałam ma chyba tylko 58 albo 65 cm:eek:
fajniusi :tak::tak::tak:

a tu sa fajne ale glebokie
DUŻY WÓZEK WIELOFUNKCYJNY 85cm 4 KOLORY kurier (843403013) - Aukcje internetowe Allegro

ten tani i spacerowy z wkladanym spiworkiem
DUŻE WÓZKI DLA LALEK KAROLINKA - WYPRZEDAŻ !!!! (840621549) - Aukcje internetowe Allegro

ja spadam bo na 18 tej zapiekanki nie zrobie jak tu bede siedziala

cud miód :-):-):-):-):-)

Jestem zalamana Oliwka wypila tylko 210 ml herbatki na caly dzien Nic nie chce jesc Zjadla niedawno troche rosolku to wszystko zwymiotowala Zrobila juz dzis 3 kupy brzydkie O wlasnie 4 kupa Jestem zalamana Juz jej picie daje ta szczykawka Teraz jej polecialo troche wody z pupy i krwi Ja chyba zamieszkam w szpitalu :-:)-:)-(

oj współczuję kochana,nie wyleczyli was widocznie do końca:sorry: za szybko was wypuścili,ja bym się nie zastanawiała tylko bym jechała do szpitala :tak::tak::tak::tak::tak:

no hej,wreszcie się pojawiłaś,zaniedbujesz nas :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Co tam u was może juz wkońcu na dłużej zawitam

no przydałoby sie kochana leniuchu Ty :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Narazie dalszych kupek brak I zjadla troche ziemniaczkow od G sama sie ich upominala I otwierala szeroko buzie I dopila sama bez przymusu herbatki W sumie dzis zjadla te ziemniaczki i wypila 370 ml herbatki Jutro wybiore sie z nia do pediatry zobaczymy co mi powie Moze mi cos przepisze A jesli bedzie taka koniecznosc to pojdziemy do szpitala Ale juz nie do tego Ja nie chce do szpitala Bo juz mi niedobrze z tych szpitali Swieta zapasem Cce aby niunka byla zdrowa i aby sie w spokoju przygotowywac do swiat Ech co za zycie No ale mam nadzieje ze jutro przyniesie cos lepszego Dobranoc Ide na filmy Oliwka od 3 dni chodzi spac juz po 18 i spi do rana oczywiscie z pobutkami Dzis zasnela o 19.15 Ide na filmy i spac

Nożesz kurza twarz rzywa, tyle cytatw i nic-P nie iwedział, jak odeszłam wyłączył kompa i wszystko poszło się ...:wściekła/y:
strasznie dużo tego
PO pierwsze Natali-nie tędy droga
Dziewczyny-świetne zakupy-wzki, namioty, no kurcze
Po trzecie - dzięujemy za życzenia a tygrysek Malina- pierwsza klasa-mała ciągle chce go oglądać jak skacze, hihi
Kurcze co jeszcze-aha-a mam fajny przepis na sernik-krowa, czy tam cielak, wrzuce jutro na kulinarny, i co jeszcze ???? Mam pół minuty i skleroze

No nic, na koniec się witam i rzegnam, P już wyskoczył spod prysznica, małą wykąpana, teraz ja póki ona jeszcze nie spi i na filmy. Aha-mój chory do końca tyg na zwolnieniu lek. Wiecie co o tym myślę???:cool2::cool2::cool2:
Narka

Narazie dalszych kupek brak I zjadla troche ziemniaczkow od G sama sie ich upominala I otwierala szeroko buzie I dopila sama bez przymusu herbatki W sumie dzis zjadla te ziemniaczki i wypila 370 ml herbatki Jutro wybiore sie z nia do pediatry zobaczymy co mi powie Moze mi cos przepisze A jesli bedzie taka koniecznosc to pojdziemy do szpitala Ale juz nie do tego Ja nie chce do szpitala Bo juz mi niedobrze z tych szpitali Swieta zapasem Cce aby niunka byla zdrowa i aby sie w spokoju przygotowywac do swiat Ech co za zycie No ale mam nadzieje ze jutro przyniesie cos lepszego Dobranoc Ide na filmy Oliwka od 3 dni chodzi spac juz po 18 i spi do rana oczywiscie z pobutkami Dzis zasnela o 19.15 Ide na filmy i spac
dobrze ze kupek brak i ze Oliwka ma chcei na jedzonko ziemniaki zageszczaja kupke wiec trzymam kciuki.Mize daj jej marchewke i ryz:tak:
kupiłam Oliwce taki namiot
NAMIOT DZIECIECY SAMOROZKŁADAJĄCY / 6 wzorów / (850219437) - Aukcje internetowe Allegro

dzis kurier przywiózł,Oliwka jest zachwycona :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

jest istne szaleństwo :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja też się cieszę że ona jest taka szczęśliwa :tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)
Lali ma taki z Kubusiem:tak:super sprawa wariuje w nim jak malo kto
Nożesz kurza twarz rzywa, tyle cytatw i nic-P nie iwedział, jak odeszłam wyłączył kompa i wszystko poszło się ...:wściekła/y:
strasznie dużo tego
PO pierwsze Natali-nie tędy droga
Dziewczyny-świetne zakupy-wzki, namioty, no kurcze
Po trzecie - dzięujemy za życzenia a tygrysek Malina- pierwsza klasa-mała ciągle chce go oglądać jak skacze, hihi
Kurcze co jeszcze-aha-a mam fajny przepis na sernik-krowa, czy tam cielak, wrzuce jutro na kulinarny, i co jeszcze ???? Mam pół minuty i skleroze

No nic, na koniec się witam i rzegnam, P już wyskoczył spod prysznica, małą wykąpana, teraz ja póki ona jeszcze nie spi i na filmy. Aha-mój chory do końca tyg na zwolnieniu lek. Wiecie co o tym myślę???:cool2::cool2::cool2:
Narka

Luna czasami i tak bywa ze cytaty gina:sorry:
Ciekawa jestyem przepisu. zdrowka dla malza i szalejcie:-D:-Dna maxa!

Laura wykapana ale nie ma zamiaru spac>Mezulek oglada film a ja wpadlam poczytac ale za duzo to tu nie ma:szok::szok:
Jutro wybieram sie na sale zabaw z Lali zeby poszalala
Teraz ide zrobic sobie drinka

Anka no moja Oliwka też nie raczy iść spać.

już wsadziłam ją do łóżeczka ale gada jak najęta i wariuje,ale czego sie dziwic jak kochany M dał jej spać 3h w dzień to się nazywa mądrość :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i cwany poszedł sobie na dół oglądać film z moim tatą a ja musze się męczyć i wysłuchiwac marudzenia :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: to sie nazywa sprawiedliwość :cool:

reklama
A my dzis mielismy maly wypadek w lazience:cool2:
Ide z Lali myc zeby, a ta mi pokazuje na podloge i mowi: Mamus patrz woda.Szkoda ze juz w tej wodzie stalam:-D:szok::-D
Cos przy spluczce sie poluzowalo i woda sobie kapala:eek:
Dobrze ze to sie stalo teraz a nie jak poszlismy spac bo rano moglabym byc troche zaskoczona:szok::szok:

Laura mowi mi ze nie chce spac bo oglada film z tatusiem:szok:

Do góry