reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam,witam:-)No prosze kto tutaj zawital:tak::tak::tak::tak:

kochana a czy Ty kiedyś byłas wyspana???? :sorry::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
:-D:-D:-D:-DNie mam pojecia:-D:-D:-DAle ja uwielbiam spac;-)

kupiłam Oliwce taki namiot
NAMIOT DZIECIECY SAMOROZKŁADAJĄCY / 6 wzorów / (850219437) - Aukcje internetowe Allegro

dzis kurier przywiózł,Oliwka jest zachwycona :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

jest istne szaleństwo :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja też się cieszę że ona jest taka szczęśliwa :tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)
Fajny namiocik:tak::tak::tak::tak:Szalejcie sobie szalejcie
Oliwka posmakowała sok z kaktusa z tymbarka :tak::tak::tak::tak:

na poczatku mówiła że nie dobry a później cały czas prosi o dolewkę :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Mi tez nie smakuje tzn tak mi sie wydaje bo nawet nie moglam sie nigdy przemoc zeby go sprobowac;-):-D:-D:-D:-D
a ja już wymysliłam co kupię teściowej pod choinkę-żelazko :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
tylko mam dylemat tefal czy philips????? poradzcie :tak::tak::tak:

ja osobiście mam tefala i jestem zadowolona ale sama nie wiem:sorry:
Ja mam zelmer easy control i jestem zadowolona:tak:Musi byc dobre skoro ja czasami prasuje hehe:-D:-D:-D:-D

No to u mnei cala trojca spi:tak::tak::tak::tak:Wykapalm Ich ale zajelo mi to dobre 1,5 godziny bo kapiel byla na raty bo ogladalam tv;-):-DPozniej pielegnacja ,dziewczynki dostaly kaszunie i mam juz spokoj:tak::tak::tak:
Jestem juz po kolacji ale jeszcze bym sobie cos zjadla:confused2:

Ja tej zaciążonej dla synka na 2 urodziny namiot - pociąg kupiłam i też wielka radocha była:tak::-D:-D.
Hyhyhy ja tez jestem:-D:-D:-D:-DTo mozemy razem poczekac na buty Marty;-):-)

Martus bo chlop juz na mnie czeka Wrzucaj te fotki:-D
Trzeba tyle był nie pisać bo 5 stron musiałam doczytać:sorry:

Kreację jedną mam:tak: a drugą licytuję:-p:tak: śliczna suknia - nowa 50/52 - blue-dla niskiej (844427774) - Aukcje internetowe Allegro

M mnie wkurzył bo dzwoniłam do niego o 17:40 żeby za godzinę przyjechał po mnie,przyjechał 18:25 i dzwoni w pół do 7-ej,że czeka minutę i jedzie bo Olek sam w domu został a uczeń od T wyszedł minutę po tym jak M odjechał spod mojej pracy i musiałam autobusem wracać i na przystanku 20 minut czekać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.To do kumpeli wstąpiłam,bigosiku zjadłam,herbatkę wypiłam i na 20:45 do domu się dowlokłam a M dzwonił jak na tej herbatce byłam i kumpela odebrała a on nie zaczaił,że to nie ja:-p:tak::-D:-D:-D.Jak się rozłączyła to obie w brech :tak::-D:-D:-Daż dzieci przyleciały do kuchni:szok:.

reklama
Do góry