reklama
Witam,witam:-)No prosze kto tutaj zawitalCzesc kobitki

kochana a czy Ty kiedyś byłas wyspana????![]()

Fajny namiocikkupiłam Oliwce taki namiot
NAMIOT DZIECIECY SAMOROZKŁADAJĄCY / 6 wzorów / (850219437) - Aukcje internetowe Allegro
dzis kurier przywiózł,Oliwka jest zachwycona
jest istne szaleństwo
ja też się cieszę że ona jest taka szczęśliwa:-):-):-):-):-):-)

Mi tez nie smakuje tzn tak mi sie wydaje bo nawet nie moglam sie nigdy przemoc zeby go sprobowac;-)Oliwka posmakowała sok z kaktusa z tymbarka
na poczatku mówiła że nie dobry a później cały czas prosi o dolewkę![]()

Ja mam zelmer easy control i jestem zadowolonaa ja już wymysliłam co kupię teściowej pod choinkę-żelazko
tylko mam dylemat tefal czy philips????? poradzcie
ja osobiście mam tefala i jestem zadowolona ale sama nie wiem![]()

No to u mnei cala trojca spi

Jestem juz po kolacji ale jeszcze bym sobie cos zjadla

anka26_x_07
Mama Laury :)
Mamita dobranoc
Dowikla 1,5h to swietny czas glodomorku
Dowikla 1,5h to swietny czas glodomorku

Hyhyhy ja tez jestemAgnes Lali tez spi usnela przed 22Dobranoc
No i zostalam sama ale czekam na buty Marty![]()

anka26_x_07
Lada moment beda bo zmniejsza format
)
anka26_x_07
Martus bo chlop juz na mnie czeka Wrzucaj te fotki

Marta1981
Rodzyneczka
Ja tej zaciążonej dla synka na 2 urodziny namiot - pociąg kupiłam i też wielka radocha byłakupiłam Oliwce taki namiot
NAMIOT DZIECIECY SAMOROZKŁADAJĄCY / 6 wzorów / (850219437) - Aukcje internetowe Allegro

Hyhyhy ja tez jestemTo mozemy razem poczekac na buty Marty;-):-)
Trzeba tyle był nie pisać bo 5 stron musiałam doczytaćMartus bo chlop juz na mnie czeka Wrzucaj te fotki![]()

No wkoncu sie doczekalam;-)Ja tej zaciążonej dla synka na 2 urodziny namiot - pociąg kupiłam i też wielka radocha była.
Trzeba tyle był nie pisać bo 5 stron musiałam doczytać![]()

Marta1981
Rodzyneczka
Kreację jedną mam
a drugą licytuję
śliczna suknia - nowa 50/52 - blue-dla niskiej (844427774) - Aukcje internetowe Allegro
M mnie wkurzył bo dzwoniłam do niego o 17:40 żeby za godzinę przyjechał po mnie,przyjechał 18:25 i dzwoni w pół do 7-ej,że czeka minutę i jedzie bo Olek sam w domu został a uczeń od T wyszedł minutę po tym jak M odjechał spod mojej pracy i musiałam autobusem wracać i na przystanku 20 minut czekać

.To do kumpeli wstąpiłam,bigosiku zjadłam,herbatkę wypiłam i na 20:45 do domu się dowlokłam a M dzwonił jak na tej herbatce byłam i kumpela odebrała a on nie zaczaił,że to nie ja

.Jak się rozłączyła to obie w brech 

aż dzieci przyleciały do kuchni
.

M mnie wkurzył bo dzwoniłam do niego o 17:40 żeby za godzinę przyjechał po mnie,przyjechał 18:25 i dzwoni w pół do 7-ej,że czeka minutę i jedzie bo Olek sam w domu został a uczeń od T wyszedł minutę po tym jak M odjechał spod mojej pracy i musiałam autobusem wracać i na przystanku 20 minut czekać

reklama
anka26_x_07
Dowikla dobrze piszesz niech sie chwali
A ja jeszcze pochwale stajenke
piekna:-)
Ogladam lapu capu
Ludzie to czasem porabani sa 

Ogladam lapu capu

Podziel się: