reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A my wróciłyśmy z dworu, Helenka po nie chciała iść, a jak już wyszła to nawet na milimetr z wózka nie wyszła :no:

Lekki mrozek lae przyjemnie :tak: Kupiłam sobie foremki do babeczkek, zaraz sie biorę za robote :-p

reklama
Moje tez wola jezdzic we wozku,ale ja czasami tak wole:tak::tak::tak:One sa takie malutkie i tak wolno chodza ze sie czasami wkurzam,a tak to we wozek i jechane:-);-)

Ja biore sie za pisanie listy zakupow

Luna no wez Ty pochwal sie corcia ile to ma centymetrow, ile wazy i co lekarz powiedzial:tak:a nie mi tu piszesz same dobre noty:-D:-Dja bardziej wymagajaca jestem:-p

Dowikla napisz mi na priv Twoj ardes to sobie zobacze ile kilometrow bede miala do Was:tak:

MH tak zimno to sie dzieciaczkom nie chce nawet ruszac:sorry:Laura byla ze mna teraz na chwile i wolala ze chce do domu

Kupilam Laurze na wyprzedazy swiecace Kubusie, prosiaczki... jest tego 36 elementow takich malych co w dzien lapaia swiatlo a w nocy je oddaja Koszt 1e:-D:-Da Lala mega zadowolona
Teraz lece zrobic omleta bo z ziemniakami nie zdaze a potem po Agnieszke i z dziecmi na sale zabaw
Podgladne Was wieczorem:-D

Witam.
Poczytałam pobieżnie co u Was,ale mi cytaty wcięło.
Z tego co pamiętam.
Bóle brzucha takie kolkowe a raczej takie ciągnące to typowa kolka wzrostowa.
Występuje u 70-75% dzieci w czasie intensywnego rozwoju.:tak:
Dorota dużo zdrówka dla Oliwki.
Ja mam swoją teorię na ten temat ,od czego tak jest ,ale jak się chcesz coś więcej dowiedzieć to na priv.
Nie będę tu burzy robić ;-)
Malinka przeczytałam o Julince i też myślę tak jak Anabuba,że to są zaburzenia integracji.
Teksty julinki jak zwykle powalające.
Jak mi się uda to dziś wreszcie wysyłam paczkę a najpóźniej jutro.:tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
MH fajne zakupy :-D:-D i swięty spokój

A Kuba znów czarną kropkę w szkole dostał....:wściekła/y::wściekła/y:
Pobił dziś panią ,uderzył ją w oko :szok::szok::szok:
Zrobił się taki jak był w połowie września.
Nadpobudliwy rozkojarzony,nie chce nic robić na lekcjach,bije i przezywa dzieci,ciągle biega a jak usiądzie to natychmiast zasypia na 10 -15 minut i dalej szaleje.:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:
Wcale mnie nie słucha,kary i nagrody nie działają.:no:
Coś się na pewno zmieniło ,ale co????
On tego nie powie, a ja nie mam bladego pojęcia.:no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
czyli błędne koło.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Anka ty nas podglądniesz mrrrrrrrrrrrrrrrrrr poczekaj niech ja tą kamerkę zamontuję ale juz mi sutki sterczą:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
Lunka no dobre noty...ale jakie ty sie tu chwal swoją modelką podaj jej wymiary:tak:
Dowikluś a czym cie tak twój małż wnerwił że się wyłączyłaś:szok::szok::szok::szok:

my po obiadziu moje dziecaki poszły sprzątać (czytać tłuką sie w pokoju)
antoszka miał długi czas odrzucenia niekapka nawet na niego patrzec nie chciał dziś sprzatałam w szafce i postawiłam go na blacie darł się ja go zobaczył i pokazywał żeby mu dać umyłam wyparzyłam i dałam w nim herbatkę i znów jest big love do niekapka tylko to avent ale mało pojemny bo tylko 150 ml a to dla Antoszki za mało i muze mu kupić cos większego:tak:

MALINUS
Dlugo by pisac bo cala nasza rozmowa jakos sie nie trzymala niczego:no:No wiesz ,ON wiecznie zmeczony,zapracowany i niewyspany:szok::wściekła/y:A ja niby co siedze z trojka dzieci w domu i calymi dniami leze bo mam sprzataczke,praczke,kucharke ,pania do prasowania i trzy opiekunki do dzieci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No wkurzyl mnie na maksa:no:Jutro wybywam na zakupki i bede przepieprzala kase przez ktora On jest taki neiwyspany wiecznie i stalke zmeczony do tego stopnia ze do nas na skype dzwoni jak wysle Jemu wredna eske a do mamuski co dzien:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A ja nadal nie zamowilam moim laseczkom wozka na allegro bo nie wiem na ktory sie zdecydowac a jak same sobie wybieraja to ktorykolwiek Im pokazauje to wlasnei taki chca:rofl2:
Cicho bo szanowny mezulek dzwoni na skype:tak:Jak tearz sie z Nim nie bede mogla dogadac to niech....

Dowiklus ja tak nieraz mam jak jestem w pracy a pietruszak w domu z dzieciakami dzwonie i np nie odbiera a jak odbierze to szybko szybko i nie że nie daja mu dzieciaki ale np na kompie siedzi jak antocha spi albo film ogląda no ostatnio prasował to co innego:-p
daj mu szkołę jak wróci noooo i jutro przepuśc na zakupach troche tej jego ciężko zarobionej kasy wydaj na siebie od razu sie lepiej poczujesz:-p
As dzięuję bardzo za paczkę będe czekała:tak:
a z Kubulcem sama wiesz najlepiej raz pod górkę raz z górki:tak:tulam cie mocno i duzo sił przesyłam:-*
Dowiklus my tez jeszcze wózka nie zamówiliśmy juz się prawie zdecydowaliśmy:-ptylko czekamy az pietrucha dostanie eska z banku że juz właśnie akurat przyszła ta upragniona premia swiąteczna:-D

Anka ty nas podglądniesz mrrrrrrrrrrrrrrrrrr poczekaj niech ja tą kamerkę zamontuję ale juz mi sutki sterczą:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
Lunka no dobre noty...ale jakie ty sie tu chwal swoją modelką podaj jej wymiary:tak:
Dowikluś a czym cie tak twój małż wnerwił że się wyłączyłaś:szok::szok::szok::szok:

my po obiadziu moje dziecaki poszły sprzątać (czytać tłuką sie w pokoju)
antoszka miał długi czas odrzucenia niekapka nawet na niego patrzec nie chciał dziś sprzatałam w szafce i postawiłam go na blacie darł się ja go zobaczył i pokazywał żeby mu dać umyłam wyparzyłam i dałam w nim herbatkę i znów jest big love do niekapka tylko to avent ale mało pojemny bo tylko 150 ml a to dla Antoszki za mało i muze mu kupić cos większego:tak:

KUBEK NIEKAPEK AVENT MAGICZNY SPORTSTER 340ML (846970749) - Aukcje internetowe Allegro

MALINUS
Dlugo by pisac bo cala nasza rozmowa jakos sie nie trzymala niczego:no:No wiesz ,ON wiecznie zmeczony,zapracowany i niewyspany:szok::wściekła/y:A ja niby co siedze z trojka dzieci w domu i calymi dniami leze bo mam sprzataczke,praczke,kucharke ,pania do prasowania i trzy opiekunki do dzieci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No wkurzyl mnie na maksa:no:Jutro wybywam na zakupki i bede przepieprzala kase przez ktora On jest taki neiwyspany wiecznie i stalke zmeczony do tego stopnia ze do nas na skype dzwoni jak wysle Jemu wredna eske a do mamuski co dzien:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jakto z trójką dzieci w domu to błogie lenistwo :-D

A ja nadal nie zamowilam moim laseczkom wozka na allegro bo nie wiem na ktory sie zdecydowac a jak same sobie wybieraja to ktorykolwiek Im pokazauje to wlasnei taki chca:rofl2:
Cicho bo szanowny mezulek dzwoni na skype:tak:Jak tearz sie z Nim nie bede mogla dogadac to niech....

Moja to samo, co bym jej nie pokazała to ona to chce :-D Ale juz pozamawiałam :tak:

Zapraszam na babeczki babeczki :-D:rofl2: Ja właśnie zajadam :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry