reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MH dziękuje za link do kubeczka dodałam do ulubionych i chyba zamówie antoszce:tak:
a babeczki podziwiam ślicznie wyglądają poproszę o przepis:tak:ile płaciłaś za foremki babeczkowe?bo bym może i ja zakupiła:sorry:może bym jakies babeczki uiekła:sorry:dużo przy nich roboty??????

reklama
Jeszcze nie udało mi się cisateczek dobrych upiec :eek: Jak upiekę to dam znać :-p

Ciasto na babeczki, zrobiłam jak na murzynka, bo mój go uwielbia :tak: Przepis rzucę gdzie trzeba :tak:

A foremki, 3,80 za 30 sztuk, ale chyba można taniej :tak: Roboty troszkę więcej niz przy zwykłym cieście, ale niema tragedii.

Najbardziej zadowolona Helenka, zjadła 2 :szok::tak:

Uwaga musze sie pochwalic:-)

Maks przespał mi dzis cała noc:-):-) od 22 do 7:cool2::cool2::cool2::cool2:
KOCHAM GO:tak::rofl2::rofl2::rofl2:

ide sie z nim pobawić:-):-)
Gratulacje
Ja mam dzis ambitny plan zrobić mega porządeczki w kuchni jak antonio zaśnie co z tego wyjdzie to jeszcze nie wiem ale plan jest;-)
Ja od jutra mam plan zaczac sprzatac A jak mi wyjdzie to sie okaze:-p
ale mam nerwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mój pietruszka wystawił wczoraj swoje kwiatki na parapet bo tak ładnie tylko nie nauczył antk że tego nie wolno ruszać no i antek srui 2 doniczki na ziemię:wściekła/y::wściekła/y:wysypał sie tego torfu całe mnustwo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i co?????????jak to zwykle bywa odkurzacz w tym momencie odmówił posłuszeństwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: on tak ma ze raz na pół roku przez 2 -3 dni robi strajk i nie działa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zbierałam tą ziemie zmiotką dobre 20 minut antek wył bo chciał do ziemi julka bo on wyje i ona bajki nie słyszy a mi się chciało wyć bo bylam wściekła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dywan wytrzepałam na srodku pokoju z tego torfu i zwinełam jak pietruszka wróci z pracy niech go czyści pierze nie wiem niech robi co chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale jestem zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No to roboty mialas No i nie dziwie sie ze mialas nerwa Ja tez bym miala
No to sie witam:tak:Rano wstalam i wyszykowalam mlodego do szkoly,pozniej sie polozylam i wstalam z dziewczynkami o 10:tak::tak::tak:Poszlysmy robic sniadanie,w miedzyczasie M zadzwonil na skype i mnie tak wnerwil ze sie wylaczylam:-p:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wzielam mlode na zakupki i na spacerek i poszlysmy po Dominika:-)
Teraz dziewczynki spia ,Dominik cos tam robi a ja leze pije capucinki i wpierniczam rodzynki w czekoladzie:tak::tak::tak:
Nie ma to jak na odleglosc poklocic sie z M:-(
MALINUS
Dlugo by pisac bo cala nasza rozmowa jakos sie nie trzymala niczego:no:No wiesz ,ON wiecznie zmeczony,zapracowany i niewyspany:szok::wściekła/y:A ja niby co siedze z trojka dzieci w domu i calymi dniami leze bo mam sprzataczke,praczke,kucharke ,pania do prasowania i trzy opiekunki do dzieci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No wkurzyl mnie na maksa:no:Jutro wybywam na zakupki i bede przepieprzala kase przez ktora On jest taki neiwyspany wiecznie i stalke zmeczony do tego stopnia ze do nas na skype dzwoni jak wysle Jemu wredna eske a do mamuski co dzien:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Typowe myslenie facetow Szkoda slow i szkoda sie denerwowac Dobre nastawienie do tych zakupow masz Ja tez bym tak zrobila :tak:
A ja nadal nie zamowilam moim laseczkom wozka na allegro bo nie wiem na ktory sie zdecydowac a jak same sobie wybieraja to ktorykolwiek Im pokazauje to wlasnei taki chca:rofl2:
Cicho bo szanowny mezulek dzwoni na skype:tak:Jak tearz sie z Nim nie bede mogla dogadac to niech....
I jak teraz rozmowa????????Moja Oliwka juz o wiele lepiej Pediatra przepisala jej saszetki ENTEROL250 plus jeszcze lakcid baby jej podaje ale to juz od szpitala dostaje :tak:Kupek w ciagu dnia brak Ostatnia byla w nocy :tak:I pamlu zaczyna wracac jej apetyt Wiec mysle ze idzie ku lepszemu Obcielam jej dzis grzyweczke i jaka inna jest Ale juz myslalam bo spiac sobie nie dala A grzywka jej juz strasznie na oczka leciala i nic nie widziala Postaram sie wkleic zdjecie nowej fryzurki Oliwki :tak:

Takie sanki chce kupic niuni I taka ma Oliwka nowa fryzurke :tak: 091215_103340.jpg

091215_174747.jpg

091215_174759.jpg

091215_174809.jpg

KUBEK NIEKAPEK AVENT MAGICZNY SPORTSTER 340ML (846970749) - Aukcje internetowe Allegro

Jakto z trójką dzieci w domu to błogie lenistwo :-D

Moja to samo, co bym jej nie pokazała to ona to chce :-D Ale juz pozamawiałam :tak:

Zapraszam na babeczki babeczki :-D:rofl2: Ja właśnie zajadam :-p
Pycha babeczki:tak::tak::tak::tak:Uwielbiam takie i mjurzynka tez bardzo lubie:-):tak:
Widze ze nowy piekarnik sie sprawdza:-);-)
Slicznie wyglada z ta grzyweczka:tak:Ma taka bardziej okragla buzinke:-):tak:

Jak mlode wstaly to zjedlismy obiadek ale oczywiscie jeszcze nie pozmywalam:no:Pogadalismy troszke z M na skypie i nawet sie jakos dogadywalismy-odpukac:tak:Ale i tak czeka nas powazna rozmowa jak przyleci:tak:
Umylam sobie glowe i obejrzalam Brzydulke a tearz dostaje szalu bo dzieciaki mi zeswirowaly:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Sanki fajniusie :tak: My mamy drewniane :tak:

A grzyweczka tez ci fajnie wyszła. :tak::tak:

U mnie dziś tak szaleją, że nie mam już do nich cierpliwości... A co będzie jak dojdzie trzecie ??:eek::eek::eek::-D

Będziesz miała to samo co Dowikla :-D:rofl2: A ja na razie mam dosyc swojej dwójki :szok:

Starch się bać :-D:-D:-D:-D

A co do babeczek to ja też UWIELBIAM murzynka, więc i babeczki takie na pewno wyśmienicie smakują ;-):tak: Aż mi ślinka cieknie heheh :-D
DAWAĆ BABECZKI JAK NIE CHCECIE MYSZY W DOMKU HIHIHIHIIHIHI:-D:-D:-D

reklama
Do góry