wiktoria12
Mama i żona :)
Agnes włącz gg jak mozesz

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A jak przygotowania do świąt

wigilia u moich rodziców i śnaidanie w pierwszy dzień świąt a po śnaidaniu i do końca swiąt u teściów
 wigilia u moich rodziców i śnaidanie w pierwszy dzień świąt a po śnaidaniu i do końca swiąt u teściów 

Oj wygodna jesteswiesz co jakos nie czuje jeszcze klimatu.na nic czasu nie mam bo do wieczora w pracy a święta ide na gotowiznęwigilia u moich rodziców i śnaidanie w pierwszy dzień świąt a po śnaidaniu i do końca swiąt u teściów
jestem wygodna

No to masz spokójwiem wiem
moja mysza właśnie usnęła
To podziel sie tą jajecznicąWitam wieczorkiem
Mlodzi juz spia-na szczescie bo juz mnie tak wkurzali ze szok
Ja zrobilam sobie jajecznice z pomidorkiem i mam luzik

Od rana gotowałam bigos i dopiero skończyłam, bo Zuza wogóle dzisiaj nie spała tylko grandziła, potem goście i tak wkólko coś
 Od rana gotowałam bigos i dopiero skończyłam, bo Zuza wogóle dzisiaj nie spała tylko grandziła, potem goście i tak wkólko coś
Uwaga musze sie pochwalic:-)
Maks przespał mi dzis cała noc:-):-) od 22 do 7
KOCHAM GO
ide sie z nim pobawić:-):-)

Jak zwykle nie moge się od was oderwać