reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

to jest swietna mysl!
Mam kolezanke ktora otworzyla swoje przedszkole:tak: fajnie tam ma widzialam Maja swoja stronke nasze krasnoludki sie nazywa.Super bo ma syna w Lali wieku i juz po klopocie z przedszkolem:rofl2:

Laura wstala to ja musze sniadanko przygotowac, potem reszta planu:laugh2:

A ta koleżanka po wychowaniu przedszkolnym jest?

reklama
Kubusiowy prezent na gwiazdkę
PC - PC & Multiformat, Gry, gry do maty - Miś Hubert – Olimpiada Podwórkowa PL

Ponadto od rodzinki dostanie zestawy playmobil do złożenia zoo (kolekcja do zbierania przez kilka lat):-D:-D:-D
PLAYMOBIL Sklep z zabawkami,hurtownia zabawek oferuje lego,klocki lego, playmobil,zabawki,zabawki dla dzieci,akcesoria dla dzieci Kraków
i takie zoo
SIMBA Superplay ZESTAW ZOO PARK OCEANARIUM (840154272) - Aukcje internetowe Allegro

Młoda to wszystko co dla konia ,więc problem z głowy
od skarpetek po nowy toczek :-D:-D:-D:-D
Rodzinka ma do wyboru do koloru :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Jak się tak mocno nakręcacie to poczytajcie czy dacie radę na początek :-D:-D
My myśleliśmy nad takim rozwiązaniem ze 3 lata temu,ale po tego typu artykulikach nam przeszło.:-D:-D:-D
POMYSŁ NA BIZNES - PRZEDSZKOLE

Teraz gdzie jeżdże na zajęcia z psem jest w całym przedszkolu 13 dzieci.
Przedszkole jest nowo otwarte co prawda,ale prędko kasy to nie zarobią.
Pwne jest ,że w przyszłym roku będzie komplet ,bo to norma,ale pierwszy rok to masakra :szok::szok::szok:
Ich dochód z czesnego to minimalne kwoty wg potrzeb.:-:)sorry::sorry:

hhihihi! zgadzam sie w 100% we francji tez jest ogromny problem ze zlobkami i przedszkolami. zlobek zarezerwowalam w 2 miesiacu ciazy. miejsca ciagle nie mam, a za kilka dni synek bedzie mial rok... myslalam o otworzeniu prywatnego przedszkola, ale tu nie tak latwo... z 1 strony panstwo nie otwiera wystarzajacej ilosci placowek a z 2 nie ulatwia owtierania prywatnych... obled jakis... ciekawe kiedy doczekam sie miejsca w zlobku. pewnie miesiac przed pojsciem do przedszkola...

no Lachonki(jak mawia marta:-D:-D)moje kochane dziecię najmłodsze padł 2 starszych siedzi u siebie i ogląda "bułeczkę" chyba 6 raz w tym tygodniu:szok:to ja już nie mam pretekstu co by się dalej pierdzielać bo pranie w pralce kwitnie od 9 , szafki kuchenne wołaja zaopiekuj się mną..... a prasowanie wychodzi z kosza i pełza juz po kuchni :szok:nie mówiąc o tym że i obiad powinnam jakiś zrobić:szok::szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2:
no kochane wpadne potem z kawuśką a wy tu pisiu pisiu co bym miała co czytać:rofl2:

reklama
Do góry