reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam drogie mamy..tak sobie myślę czego tu wcześniej nie zaglądnęłam:tak: Same znajome:-).
Marta masz charakterek;-) ja też jak mnie wkurzą to suchej nitki nie zostawię. A szczególnie jak z wózkiem dylam a temu nie chce się nacisnąć ....bo na pasach to przecież w deszczu można stać i się śmiać radośnie:wściekła/y:
Prosze,prosze koga ja tu widze;-):-)
Witaj Kochana:tak::tak::tak::tak:
Witam porannie:-):-)
Na dworze -12st.C i sypie śnieg - prawdziwa zima zawitała

Ale piekny widoczek:tak::tak::tak:
I macie super plac zabaw:tak::tak::tak::tak:
cześć dziewczyny:-) przyjmiecie mnie do grona???ohhh. samotność mi doskwiera:no:
Kochana ,jasne ze Cie przyjmiemy:tak::tak::tak::tak:
hehe no to super bo sama jak palec siedzę...a Michał nie gadatliwy:eek:. to może ja Wam pokaże moje widoki???
Ja tez Wam pokaze moje widoki:tak:Zrobilam juz fotke-nic specjalnego ale jest sniezek

Kerna dzisiaj to sanki wyciągaj:tak::tak::tak:
Zgadzam sie zgadzam:tak::tak::tak:Ja zaraz ide z mlodymi na saneczki

a ja zaraz ide cwiczyc... bo wczoraj sobie cwicenia odpuscilam a wieczorem chlopakom sie zachcialo placków ziemniaczanych... wiec zrobiłam.. i zjadłam 6 ze śmietaną i cukrem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
i taka moja dieta:eek:

i przed chwila jak przewijałam maksa złamałam sobie paznokcia az do skóry do krwi:eek: a mialam takie długieeeeeeeeee:crazy:

do świąt juz mi nie odrosną:no::confused2:
muse obciac wszystkie:confused2:
Ja tez chcialam cwiczyc,nawet juz zaczelam ale cwiczylam tylko jeden raz i mi sie odechcialo:szok::-D
A z paznokciem to nie zazdroszcze:no:Ałc-az mi ciarki przeszly

MH a co to za święto że małża masz w domku?????
u was jest -10:szok::szok::szok::szok:u mnie -3 i tylko leciutko pruszy śnieżk dlatego po drzemce Tonisława ruszamy na mały spacerek:tak::tak:
tońkowi wychodzi dolna 2 i chyba dlatego był ten płacz w nocy:sorry:
Anaconda masa makowa hmmmm jedyny mak jaki ja znam to taki w puszce mieony z dodatkami:-D
U mnie jest teraz -7:tak::tak::tak::tak:

No to sie witam:-)
Mlodzi ladnei spaly to ja sie prawie wyspalam;-):-)Obudzila mnie ciotka bo o 9;30 dzwonila do mnie telefonem:no:Na dworze zimno i nasypalo sniego wiec zaraz idziemy na saneczki:tak::tak::tak:Otworzylam sobie w salonie balkon na 15 minut zeby mi sie wywietrzylo i jak weszlam po tych 15 minutach to bylo jak na Syberii:szok::szok::szok::szok:
Ale na spacerek trzeba isc-chociaz na godzinke

reklama
OJ Dowikluś zimową masz aure za oknem a jak ładnie:tak::tak::tak:
mój Tonisław padł po zjedzeniu serka i wypiciu herbatki malinowej:tak:Julinka układa puzle przy dźwiękach kolęd jak to określiła"wprowadza się w nastrój świąt:-D" a jak jej zaproponowałam że może by sie tak zaczęła wprowadzać w nastrój robiąc porządek u siebie w pooju przy tych dźwiękach kolęd to usłyszałam "mamuś ale do świąt to my jeszcze z 10 razy tu nasyfimy to po co sie przemęczać i 2 razy robotę robić:szok::szok::szok:"
Adacho jeszcze w szkole a że śnieg sypie to pewnie z 2 godziny dojdzie bo koledzy bo kuliki bo ślizganie się na butach ....ale ja inna nie byłam :rofl2:
ja się motywuję do sprzątania takich 2 kątów w kuchni jeden to taki z wszystkimi zbędnymi pierdołami a drugi to szuflada w której działa najczęściej Toniek więc wygląda:szok::szok::szok: no dopije kawę i chyba zacznę działać :eek::eek::eek::eek:

Cześć babeczki:-) Moje bejbe padło i mam godzinkę wolną. Jak tu MH napisała, żebym coś skrobnęła o sobie więc tak treściwie: Mam 25lat, urodziłam wcześniaczka z 30tc. już jest duży chlop i jest naprawdę superowy:-) Siedzę w chacie z synkiem i cholera mnie bierze z braku kontaktów!!:wściekła/y: Trzy lata mieszkalismy w słonecznej Hiszpanii i tam też Michał się urodził. Teraz szarobura Polska i próbujemy się przestawic na chodniejszy klimat:no: ale póki co nie daję rady:cool2:. AAA no i jeszcze druga ważna sprawa to staramy się jeszcze o fasoleczkę:-)

Madeuska widzę, że wilekie odchudzanie:-) brawo, brawo dzielnie do przodu! Ja też wyglądałam jak $^#^$%&% ale po 15kg wdół w końcu mogę na siebie popatrzeć i monż zadowolony:-D. Póki co waga się trzyma więc chyba zrobiłam dobrą robotę. A Ty Dowikla zwariowałaś???? Ćwiczenia chyba tylko dla kondychy co??? Wyglądasz naprawdę świetnie!!
A Wy tu o gotowaniu....a ja nie mam piekarnika!!!! ehhh kasy brakło i wypieki trzeba będzie kupić niestety a tak chciałam mieć przyjemne święta...

Madeuska widzę, że wilekie odchudzanie:-) brawo, brawo dzielnie do przodu! Ja też wyglądałam jak $^#^$%&% ale po 15kg wdół w końcu mogę na siebie popatrzeć i monż zadowolony:-D. Póki co waga się trzyma więc chyba zrobiłam dobrą robotę. A Ty Dowikla zwariowałaś???? Ćwiczenia chyba tylko dla kondychy co??? Wyglądasz naprawdę świetnie!!
A Wy tu o gotowaniu....a ja nie mam piekarnika!!!! ehhh kasy brakło i wypieki trzeba będzie kupić niestety a tak chciałam mieć przyjemne święta...
mój tez nie narzeka - namawia mnie do jedzenia i zagaduje zebym nie cwiczyła:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: bo mówi ze tak lepiej niz kościotrup:confused2:

ale ja wole schudnąć:-p

tylko 6kg i najlepiej 10cm w talii i z minimum 8cm w udzie:tak:

tyle do mojej wymarzonej figury 90-60-90 mi brakuje:rofl2::rofl2: no a uda to takie widzimisie:-p:-p:-p:-p

ojej ale fajowo...muszę kupić sanki dla małego i jutro Małż ma być w domku z nami to poświrujemy troszkę..ehh już nie mogę się doczekać:tak:
A mnie tu zaraz zasypie!!!:szok: Moja pierwsza zima w piwnicach i jeszcze trochę a zasypie mi okno:szok:

mój tez nie narzeka - namawia mnie do jedzenia i zagaduje zebym nie cwiczyła:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: bo mówi ze tak lepiej niz kościotrup:confused2:

ale ja wole schudnąć:-p

tylko 6kg i najlepiej 10cm w talii i z minimum 8cm w udzie:tak:

tyle do mojej wymarzonej figury 90-60-90 mi brakuje:rofl2::rofl2: no a uda to takie widzimisie:-p:-p:-p:-p
hehe to w sumie ile miałaś nadmiaru??? Mój to m powiedział, że wyglądam dobrze, ale błaga mnie, żebym schudła......chociaż te 5kg!!!! AAa i dodał jeszcze , że wszsytko mi kupi co chce, ale żebym ruszyła wagą! heh

reklama
Hej kochanae
Sorki ,ze nie pisze częściej ,ale wiecie jak to jest ,jakbym usiadła to bym sie nie oderwała,ale wpadłam wam dać znak ,ze żyje sprzątanie ,to raz ,a dzis ksawier ma urodziny więc sie męczę z tortem ,wyobrazcie sobie ,że jeden tort wyladował w smietniku:zawstydzona/y: ale to długa historia:wściekła/y:
Dięki As za telefon :tak:
Mam cały dom dpo posprzątania ,a w sobotę klaudia ma turniej siatkówki ,a potem zakupy spozywcze ,w niedziele całuy dzień w szczecinie za prezentami będziemyt łazić ,wiec w sumie mam strasznie mało czasu,,jakoś nie mogę sie wyrobić ze wszystkim:zawstydzona/y:
ciężko jest sie wziąść i oderwac ,bo juz walcze z pokusa podczytania co słychać:-D ale jestem twarda-choć troche:-D

Do góry