Prosze,prosze koga ja tu widze;-):-)witam drogie mamy..tak sobie myślę czego tu wcześniej nie zaglądnęłamSame znajome:-).
Marta masz charakterek;-) ja też jak mnie wkurzą to suchej nitki nie zostawię. A szczególnie jak z wózkiem dylam a temu nie chce się nacisnąć ....bo na pasach to przecież w deszczu można stać i się śmiać radośnie
Witaj Kochana

Ale piekny widoczek

I macie super plac zabaw

Kochana ,jasne ze Cie przyjmiemycześć dziewczyny:-) przyjmiecie mnie do grona???ohhh. samotność mi doskwiera

Ja tez Wam pokaze moje widokihehe no to super bo sama jak palec siedzę...a Michał nie gadatliwy. to może ja Wam pokaże moje widoki???
 Zrobilam juz fotke-nic specjalnego ale jest sniezek
Zrobilam juz fotke-nic specjalnego ale jest sniezekZgadzam sie zgadzamKerna dzisiaj to sanki wyciągaj

Ja zaraz ide z mlodymi na saneczki
Ja zaraz ide z mlodymi na saneczkiJa tez chcialam cwiczyc,nawet juz zaczelam ale cwiczylam tylko jeden raz i mi sie odechcialoa ja zaraz ide cwiczyc... bo wczoraj sobie cwicenia odpuscilam a wieczorem chlopakom sie zachcialo placków ziemniaczanych... wiec zrobiłam.. i zjadłam 6 ze śmietaną i cukrem
i taka moja dieta
i przed chwila jak przewijałam maksa złamałam sobie paznokcia az do skóry do krwia mialam takie długieeeeeeeeee
do świąt juz mi nie odrosną
muse obciac wszystkie

A z paznokciem to nie zazdroszcze
 Ałc-az mi ciarki przeszly
Ałc-az mi ciarki przeszlyU mnie jest teraz -7MH a co to za święto że małża masz w domku?????
u was jest -10u mnie -3 i tylko leciutko pruszy śnieżk dlatego po drzemce Tonisława ruszamy na mały spacerek
tońkowi wychodzi dolna 2 i chyba dlatego był ten płacz w nocy
Anaconda masa makowa hmmmm jedyny mak jaki ja znam to taki w puszce mieony z dodatkami

No to sie witam:-)
Mlodzi ladnei spaly to ja sie prawie wyspalam;-):-)Obudzila mnie ciotka bo o 9;30 dzwonila do mnie telefonem
 Na dworze zimno i nasypalo sniego wiec zaraz idziemy na saneczki
Na dworze zimno i nasypalo sniego wiec zaraz idziemy na saneczki

Otworzylam sobie w salonie balkon na 15 minut zeby mi sie wywietrzylo i jak weszlam po tych 15 minutach to bylo jak na Syberii
Otworzylam sobie w salonie balkon na 15 minut zeby mi sie wywietrzylo i jak weszlam po tych 15 minutach to bylo jak na Syberii

Ale na spacerek trzeba isc-chociaz na godzinke

. AAA no i jeszcze druga ważna sprawa to staramy się jeszcze o fasoleczkę:-)
. AAA no i jeszcze druga ważna sprawa to staramy się jeszcze o fasoleczkę:-)