reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

W ogóle witam kerna:tak:
No wiedziałam ,ze jak wejdę na chwilke to mnie potem będize ciągneło jak magnesem;-)
Zdjęciaa z sanek i śniegu ,super,u nas jeszcze tyle śniegu nie ma,a cos tam przymrozek trzyma,

Dzięki za piekne zyczenia,a wiecie ,ze malinka jest matką chrzestna Ksawierka:tak:

TOrt robiłam czekoladowy z przepisu w Przyjaciółce ,zachciało mi sie czegoś niwego:wściekła/y: po raz pierwszy w zyciu wyrzuciłam ciasto do kosza:wściekła/y: słuchajcie ,biszkopt nawet wyszedł,ale krem na budyniu -porazka a polewa nie pytajcie niewiem czy wina to czekolady z lewiatana -nie wiem ,prubowałam tojakoś wszystko reaniować ,ale jak ozdobiłam tort tymi wspaniałościami z przepisu wyglądał tak ,ze na pewno nikt by tego nie ruszył:no: polewa mi sie rozwarstwiła ,a krem no nie wyszedł:wściekła/y::no:więc poleciałam po spody i krem do sklepu i za 12 złotych mam torta a 20 wczesniejsze w koszu leży:wściekła/y::no:

Szukam specjalistów do diagnozy si w szczecinie,no ciężko:wściekła/y:przegladam internet ,ale nie jest tak bajkowo łatwo jak myślałam,w azdym razie po nowym roku ,będa=e umawiała Ksawka ,niech go zdiagnozują:tak:

reklama
Ja mam choinkę sztuczna juz z 4 lata te samą ,jest fajna ,gęsta ,ale też igły gubi:-D
To najlepiej zainwestowane 90 zł.:-D
Ja sie w tym roku nie mogę wyrobić ze swiętami ,sprzątanie mnie przeraza jeszcze tyle roboty zostało:szok:

W ogóle witam kerna:tak:
No wiedziałam ,ze jak wejdę na chwilke to mnie potem będize ciągneło jak magnesem;-)
Zdjęciaa z sanek i śniegu ,super,u nas jeszcze tyle śniegu nie ma,a cos tam przymrozek trzyma,

Dzięki za piekne zyczenia,a wiecie ,ze malinka jest matką chrzestna Ksawierka:tak:

TOrt robiłam czekoladowy z przepisu w Przyjaciółce ,zachciało mi sie czegoś niwego:wściekła/y: po raz pierwszy w zyciu wyrzuciłam ciasto do kosza:wściekła/y: słuchajcie ,biszkopt nawet wyszedł,ale krem na budyniu -porazka a polewa nie pytajcie niewiem czy wina to czekolady z lewiatana -nie wiem ,prubowałam tojakoś wszystko reaniować ,ale jak ozdobiłam tort tymi wspaniałościami z przepisu wyglądał tak ,ze na pewno nikt by tego nie ruszył:no: polewa mi sie rozwarstwiła ,a krem no nie wyszedł:wściekła/y::no:więc poleciałam po spody i krem do sklepu i za 12 złotych mam torta a 20 wczesniejsze w koszu leży:wściekła/y::no:

Szukam specjalistów do diagnozy si w szczecinie,no ciężko:wściekła/y:przegladam internet ,ale nie jest tak bajkowo łatwo jak myślałam,w azdym razie po nowym roku ,będa=e umawiała Ksawka ,niech go zdiagnozują:tak:
ano jestem jestem a mój ex chrzesnym:-D:-D:-D
madzulka ja zawsze robię tort z gotowych sodów i kremów torebkowych:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:taka ze mnie mistrzyni pieczenia:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja jestem noga do pieczenia i jakos wcale mnie to nie kręci:no::no::no:
laski chce robic rybę po grecku i n ie pamiętam jak to było z tymi warzywami je sie kroi na takie zapałki tak ?marchewkę pietruszkę seler cebulkę i co to sie podsmaża???dusi??? bo bij zabij nie pamiętam:zawstydzona/y:

MH dzieki za pocieszkę ,wiecie jak byłam zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:normalnie okropnie:wściekła/y::wściekła/y::szok:,ale teraz to sie juz chyba będę śmiała,tak ,tak ciasto lądujace w smietniku to nie wymysł rodem z telenoweli:-D

Malinka ja ścieram warzywa na tarce tej grubej i wrzucam do garnka z wodą i ciupka oleju i przyprawami,na koniec koncentrat i do smaku pieprz i sól,oraz ryba:-D
rybę pieke w piekarniku ,moja mama dusi w warzywach ,a inni smarzą normalnie w panierce

Ja smażę :tak:
Ostatnio wyszła mi rewelacyjna :tak: Z resztek :-D Bo M sie na obiad nie wyrobił a akaurat rybkę smażyłam, a że ogólnie kupiłam za dużo to wyszła micha ryby po grecku :-p

Ostatnia edycja:
MH dzieki za pocieszkę ,wiecie jak byłam zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:normalnie okropnie:wściekła/y::wściekła/y::szok:,ale teraz to sie juz chyba będę śmiała,tak ,tak ciasto lądujace w smietniku to nie wymysł rodem z telenoweli:-D
madziula no z ta telenowelą mnie rozwaliłaś na łopatki:-D:-D:-D:-D:-D
ale pomyśl jak by ci się udał to byś po latach n ie miała co wspominać a tak to jak pomyslisz sobie co to było jak ksawek mia 6 lat to pierwsze co ci przyjdzie na myśl to telenowelowy tort:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a jak Klauduśka po jasełkach??bo dzis był pobierowski przegląd jasełkowy:tak:
pamiętam jak moja julina w wieku 4 lat obraziła sie na panią z przedszkola bo chciała być jezusem a nie aniołkiem:-Da mój adam jak był w przedszkolu to kiedys miał focha i nie chciał iść na jasełka bo miał byś pasterzem z brodą a w jego mniemani wtedy brodę nosi dziad i on dziadem nie jest:-D:-D:-Ddopiero go przekochana ciocia zosia przekonała do występu:tak:

reklama
MH ty si e nie chwal ze wiesz jak sie piszę:" smaże":-D:-D:-D:-Dja też wiem ale jak piszę na kompie to robię takie byki ,ze potem jak czytam to mi wstyd ,tak jak teraz:-D:zawstydzona/y:
Uwielbiam rybkę po grecku ,mniam,bez ryby to świat nie ma:-D

Do góry