reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziewczyny ja wklejam fotki naszej piwnicy póki co jestem na etapie nadrabiania postów ale Wy strasznie szybko piszecie:szok::szok::szok:może do północy się wyrobię:sorry:
Więc krótki opis fotek Na początku był chaos :no: kompletna porażka teraz to już i tak wygląda ok bo wysprzątane, ale całe pomieszczenie było zawalone rupietołami, dechami,ziemią i niesamowitymi okazami pająków:szok::szok::szok:, dla nas to jest sukces, bo wszytko robiliśmy sami...najpierw kopanie ziemi, wybijanie przejść, wylewki, nowe okna, drzwi, tynki, murowanie, instalacje...wszystko sami. Nasza krwawica:zawstydzona/y: a zaraz bedą fotki aktualne

Załączniki

• IMG_3408.jpg
    IMG_3408.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG_3457.jpg
    IMG_3457.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_3575.jpg
    IMG_3575.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG_3584.jpg
    IMG_3584.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG_3781.jpg
    IMG_3781.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 43
  • P6300006.jpg
    P6300006.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 41
ładna ta wasza piwnica :tak::tak:
A ty to widze fachowiec jesteś :rofl2:
dziękuję bardzo a fachowiec troszkę z przymusu, po budowlance jestem.....:zawstydzona/y:taki nie babski zawód ale niby kierunek renowacja zabytków architektury...ale jakby nie było budowlaniec:sorry: A Michał też ma fochy do spania:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:czasem to mam ochotę go rozszarpac na małe kawałeczki. Tak samo, jak go pogłaszczę i coś poszeptam to minkę ma jak aniołek ale jak tylko wyjdę to wrzaski przez pół godziny! Ale ja się nie daję i żadnego wyciągania z łóżeczka, proszenia..wchodzę przykrywam, wychodzę...
A dzisiaj to ja w ogóle nie wiem co się z nim dzieje..obiad zjadł ledwo, ledwo i bez kolacji poszedł spać. Nawet kaszuni nie zjadł, co oznacza pogłębienie sprzeciwu...załąmują mi się ręcę powoli

to aj muszę i tak zniknąć na chwilę, poprzytulam się do M. Oj chyba nie nadrobię Waszych postó:no::no::no::no:masakra babeczki:szok: a w ogóle nie umiem cytować wielokrotnie:zawstydzona/y: wstyd ale nie umiem i już. A byłoby łatwiej...

no a tak mieszkamy....
ślicznie :tak:

to aj muszę i tak zniknąć na chwilę, poprzytulam się do M. Oj chyba nie nadrobię Waszych postó:no::no::no::no:masakra babeczki:szok: a w ogóle nie umiem cytować wielokrotnie:zawstydzona/y: wstyd ale nie umiem i już. A byłoby łatwiej...
po prawej stronie na dole masz ikonki.Jest tam taki plusik.
Jak go zaznaczysz i zrobi się czerwony to już oki
idziesz dalej.
Jak chcesz odpowiedzieć to tylko klikasz odpowiedz i wszystkie zaznaczone Ci się zacytują.

reklama
witam panienki

moje male juz spia,stray wraca z pracy(autobus opozniony godzine:crazy:),dopiro wyjechal z minska.

rano mialam czas zajrzec to mi bb nie chodzilo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zaliczylam dzis spacer w jedna strone bo musialam sie dotelepac do sadytki,spowrotem nas bratowa odwiozla:-)jutro mi dzieci ze szkoly odwiezie
wszytsko by bylo ok,mroz mi nie straszny ale ten wiatr i sypiacy w twarz snieg nie bardzo

cos mi sie zdaje ze jakis katar mnie chce dogonic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale juz sie nalykalam roznych specyfikow,herbatke z cytrynka pije
a na jutro sprzatnie zaplanowane,okna to chyba tylko od srodka,na zewnatrz po niedzilei

szwy zdjete:tak::tak::tak::tak:nie boalalo,raz tylko zaszczypalo ale poza tym ok:-)
tej 6 mi nie robila bo stwierdzila ze za wczesnie.mam plukac szczeke oi przyjsc w poniedzilek z ta 6.ehhhh
no to lece poczytac:-)

Do góry