reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ANABUBKA
Moje to jezdzily an sankach jak mialy niecale 8 miesiecy:tak::tak::tak:Pamietam bo bylismy w styczniu na imieninach mojego siostrzenca Kacpra i w ten dzien nasypalo mega duzo sniegu ,wiec po imprezce jak przyjechalismy do domu poszlismy na sanki:tak::tak::tak::tak:Mlode mialy niezla radoche i nawet zapierniczaly po sniegu w balerinkach z h&m bo nie bylo wtedy an Nie innych butow:szok:Po powrocie do domu wsadzilismy Im nozki do wody z ciepla woda i nic Im nie bylo

A moj Dominiki dzisiaj sie do mnie przytulal jak sobie lezelismy i do mnie z tekstem"mamo Ty masz juz cycki jak kulki":-D:-D:-D:-DNo myslalam ze padne

to niele mialy kozaki:-D:-D:-D:-D
a Dominik:-D:-D:-D:-D:rofl2:

to się ciesz ze masz taki mały mrozik,u mnie -8C było a jak wracałam z pracy to było -10C,jutro ma być większy mróz:cool:

nie jestem przyzwyczajona do takich temperatur :no::no::no::no:

właśnie do jakiej temp mozna z dzieckiem wychodzić????

ma któraś wiadomości od patrysi?jak ona się czuje????

Agnes widac ze mieszkasz na zachodzie
ja z moimi jak nie ma wiatru takiego jak dzis to i przy -15 tak jak w tamtym roku bylo w ferie to wychodzilam w dzoen na 30-60minut,ale to musza chodzic,wtedy tak szybko nie marzna.
bo w wozku to wiadomo tez al wtedy krcej.Weronika w tamtym roku przy -10 tyle ze bez takiego wiatru to po 3godz na dworzu spala i nie chorowala cala zime:-)

Pati sie nie odzywala.napisz smska to moze odpisze:-)

reklama
to niele mialy kozaki:-D:-D:-D:-D
a Dominik:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Agnes widac ze mieszkasz na zachodzie
ja z moimi jak nie ma wiatru takiego jak dzis to i przy -15 tak jak w tamtym roku bylo w ferie to wychodzilam w dzoen na 30-60minut,ale to musza chodzic,wtedy tak szybko nie marzna.
bo w wozku to wiadomo tez al wtedy krcej.Weronika w tamtym roku przy -10 tyle ze bez takiego wiatru to po 3godz na dworzu spala i nie chorowala cala zime:-)

Pati sie nie odzywala.napisz smska to moze odpisze:-)
No nie mialy wtedy kozaczkow bo mialy stopki po 7-8 cm a takich malych kozaczkow nie robia:no:

Ja z moimi tez wychodze tak -10 albo i wiecej jak nie wieje:tak::tak::tak::tak:

Wzmożone napięcie mięśniowe.
Potrzebowałam wizyty u neurologa, specjalisty co powie, jakiego typu rehabilitacji mała potrzebuje. No i ten neurolog kieruje do rehabilitanta. Bez tego ani rusz :no: Dwa tyg czekałam na wizyte u neurologa, a potem 3 dni na pierwsze zabiegi :tak: Porządnie wzięli mała w obroty :tak: W prawdzie mam do nich przez całe miasto:eek:, ale warto :tak:

To się nazywa Ośrodek rehabilitacji dziennej, neurolog tam przyjmuje 2 razy w tyg, na co dzień sa tylko terapeuci :tak:
u nas podobnie. Najpier skierował nas pediatra.....czekaliśmy 2 m-ce do neurologa a potem tydzień na rehab. Oj wzięła się ostro za niego a okazała się moją sąsiadką:szok:

po prawej stronie na dole masz ikonki.Jest tam taki plusik.
Jak go zaznaczysz i zrobi się czerwony to już oki
idziesz dalej.
Jak chcesz odpowiedzieć to tylko klikasz odpowiedz i wszystkie zaznaczone Ci się zacytują.
dzięki ci bardzo:-)

Beatko slicznie mieszkacie:tak::tak::tak:Bardzo mi sie podoba:tak::tak::tak::tak:Super:tak:No i wszystko zrobiliscie sami-to sie chwali:tak:Gratuluje:-)

Jak chcesz zacytowac wielokrotnie to pod kazdym postem ktorego chcesz zacytowac klikasz w ten "+":tak::tak::tak:
Jutro ma byc u nas niby -9 a ja wybieram sie do lekarza i na zakupy:confused2::rofl2:Juz sie wstepnie umowilam z siora ale co bedzie dalej to sie okaze
ja też chce ja też!!!!! A moja siostra jest michała chrzestną i średnio ma czas dla nas:-(

ANABUBKA
Moje to jezdzily an sankach jak mialy niecale 8 miesiecy:tak::tak::tak:Pamietam bo bylismy w styczniu na imieninach mojego siostrzenca Kacpra i w ten dzien nasypalo mega duzo sniegu ,wiec po imprezce jak przyjechalismy do domu poszlismy na sanki:tak::tak::tak::tak:Mlode mialy niezla radoche i nawet zapierniczaly po sniegu w balerinkach z h&m bo nie bylo wtedy an Nie innych butow:szok:Po powrocie do domu wsadzilismy Im nozki do wody z ciepla woda i nic Im nie bylo

A moj Dominiki dzisiaj sie do mnie przytulal jak sobie lezelismy i do mnie z tekstem"mamo Ty masz juz cycki jak kulki":-D:-D:-D:-DNo myslalam ze padne
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D michał jutro ma swój pierwszy sankowy raz:-)

Beatko slicznie mieszkacie:tak::tak::tak:Bardzo mi sie podoba:tak::tak::tak::tak:Super:tak:No i wszystko zrobiliscie sami-to sie chwali:tak:Gratuluje:-)

Jak chcesz zacytowac wielokrotnie to pod kazdym postem ktorego chcesz zacytowac klikasz w ten "+":tak::tak::tak:Spoko ja tez dlugo nie moglam dojsc do tego jak to sie robi

ANABUBKA
Super ze u sadysty ok i ze nie bolalo:tak::tak::tak:A to ze mrozy nie sa Tobei grozne to logiczne akurat:rofl2::-DTwoj nick mowi sam za siebie;-):-)

MEDEUSKA
Biedny Maksiu:no:Ciekawe czemu nei chce spac:no:
A Twoj M-no coment

U mnie cisza jak makiem zasial:tak::tak::tak:Normalnie cala trojeczka juz spi:szok::tak::tak::tak::tak:Chyba ten mroz Ich tak wymeczyl
Jutro ma byc u nas niby -9 a ja wybieram sie do lekarza i na zakupy:confused2::rofl2:Juz sie wstepnie umowilam z siora ale co bedzie dalej to sie okaze
miał kupke:-D:-D:-D:-D a wyrodna matka nie sprawdziła:rofl2: :-D:-D śpi juz słodko:tak:

Agnes jak zapinałam nape w kroku maksa:eek::eek::eek: to mi palec objechał i jakś gtak wyszło:confused2:

Anabubka co do usypiania na rękach to on tak nie usnie:tak: on tylko siedzi i patrzy jak nie chce spać, a jak mu się oczka zapykaja to wkurza się że jest na rękach i musze go położyć do jego łózeczka i zostawić w spokoju zeby zasnął:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
no ma katar i pokasłuje,czasami bardzo jej się odrywa :cool:
mój też właśnie ma katar i to leci mu strumieniami......boje się ze mu padnie na uszy:-(

No nie mialy wtedy kozaczkow bo mialy stopki po 7-8 cm a takich malych kozaczkow nie robia:no:

Ja z moimi tez wychodze tak -10 albo i wiecej jak nie wieje:tak::tak::tak::tak:
ja Michałowi jak szukałąm butów to nbabki się ze mnie śmiały, ze co ja chce od dziecka bo ono pewnie jeszcze nie raczkuje ..taki maluch. A dzisiaj babka się spytała czy ma już roczek!!!:wściekła/y:

reklama
Do góry