kerna
http://www.lauraziobro.pl
Agnes ja na mocny katar zalewam bardzo gorącą wodą maść vick vaporub. Ona paruje i od razu przeczyszcza wszsytkie dziurkidaje jej tak:
Rutinacea Junior
wapno
lipomal
flawamed na kaszel
oscolicocinum

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Agnes ja na mocny katar zalewam bardzo gorącą wodą maść vick vaporub. Ona paruje i od razu przeczyszcza wszsytkie dziurkidaje jej tak:
Rutinacea Junior
wapno
lipomal
flawamed na kaszel
oscolicocinum

;-)
;-)
 .
.ja poprosze przepisik na te pierogi bo nigdy takich nie robiłam i nie jadłam
Jutro wrzucę na książki;-)Na kulinarnym znalazłam tylko seromakowiec a ja chcę sam makowiec upiec, tzn. dokładnie to mi chodzi o samą masę makową bo strucle kupię już gotową
 i makowiec i pierogi.
 i makowiec i pierogi.Z całego serca się dołączamy
 .
.A mi wychodziKrem z budyniu to dla mnie też porażkaNie wiem jak to może się udać

.
.dowiklacycki jak kulki masz no
dobrze ze jak kulki a nie jak zużyte skarpetki

Dzieki
Dzieki

Ty babo jedna az poplulam sobei laptopa
Ty babo jedna az poplulam sobei laptopasorrryDzieki
Ty babo jedna az poplulam sobei laptopa

bo u mnie póki co cycory jak u orangutanicy
 bo u mnie póki co cycory jak u orangutanicy
 mój poszedł lulu i zbiera siły na owulkę;-)
 mój poszedł lulu i zbiera siły na owulkę;-)Nie pytalam ale sama sie zastanawialam jakie kulkianiu a spytaąłś może swojego synusia co miał na myśli??? hehhehe bo próbuję sobie to jakoś wytłumaczyć...ale za kulkki wiele teraz bym dałabo u mnie póki co cycory jak u orangutanicy

Bo jak jakeis fajne,troszke wieksze to ok ,gorzej jak mial na mysli np dunie
Bo jak jakeis fajne,troszke wieksze to ok ,gorzej jak mial na mysli np dunie

najlepsze że chwile wczesniej go wykąpałam ładnieKERNA
Nie przejmuj sie -moim tez daja roczek;-):-)
MEDEUSKA
To dobrze ze wkoncu zajrzalas Jemu w ta pieluszkeBo moglabys Go tak czasem uspic a niby w cieplym sie lepiej spi i spalby tak do rana
 a on tak lubi przed snem sobie kupencje jeszcze walnąć po kąpieli- co by pupa zbyt pachnąca nie była
 a on tak lubi przed snem sobie kupencje jeszcze walnąć po kąpieli- co by pupa zbyt pachnąca nie była