kerna
http://www.lauraziobro.pl

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agnes ja na mocny katar zalewam bardzo gorącą wodą maść vick vaporub. Ona paruje i od razu przeczyszcza wszsytkie dziurki![]()
dowiklacycki jak kulki masz no
dobrze ze jak kulki a nie jak zużyte skarpetki
![]()
daje jej tak:
Rutinacea Junior
wapno
lipomal
flawamed na kaszel
oscolicocinum
miał kupkea wyrodna matka nie sprawdziła
![]()
śpi juz słodko
Agnes jak zapinałam nape w kroku maksato mi palec objechał i jakś gtak wyszło
Anabubka co do usypiania na rękach to on tak nie usnieon tylko siedzi i patrzy jak nie chce spać, a jak mu się oczka zapykaja to wkurza się że jest na rękach i musze go położyć do jego łózeczka i zostawić w spokoju zeby zasnął
![]()
KERNA
Nie przejmuj sie -moim tez daja roczek;-):-)
No mam nadzieje ze jeszcze nie rodzikerna zdublowałaś posta:-)
pisałam do pati ale nie odpisujemam nadzieję że u niej wszystko ok
Ja smaruje pulmexem albo pod noskiem mascia majerankowaAgnes spróbuj..tylko wiesz woda stygnie i przestaje parować wiec niedziała..jak nie przeczyści to dolewaj wrzątku aż poskutkuje...ja daję tej maśći tak pół łyżeczki. A to jest mój wymysł, bo maluchów nie można nią smarować![]()
wiem ze dziei nie mozna nią smarować ,ja Oliwke na noc smaruje już drugi dzień pulmex baby,fajnie rozgrzewa i ma super zapach taki miętowy tez po tym dobrze sie odychaAgnes spróbuj..tylko wiesz woda stygnie i przestaje parować wiec niedziała..jak nie przeczyści to dolewaj wrzątku aż poskutkuje...ja daję tej maśći tak pół łyżeczki. A to jest mój wymysł, bo maluchów nie można nią smarować![]()
juz skasowałam :-)kerna zdublowałaś posta:-)
Ja dopóki Michałą usypiałąm na rękach to zasypiał mi nawet póltora godziny do 2óchoj wyrodna matka jestes
a to chyba nie ja pisalam z tym uspyianiem
ale to dobrze ze go nie przyzwyczajasz