anaconda27
styczniówka2006
U nas też słonko wyszło i jest bezchmurne niebo ale do tego mróz straszny

poczekaj na wyniki badań i to co powiedzą lekarze

Do ucha nie używałam, mam zwykły elektroniczny

To taki wiek, musisz go przeczekać chociaż wiem że nieraz cierpliwości zabraknie

Ja bym swojego nigdy w twarz nie uderzyło, takie mam zasady
Pobierze jeszcze antybiotyk to wyzdrowieje

Kurczepolowa z moje posta wczesniejszego sie nie wkleila I tez post dziwny wyszedla W kazdym badz razie kilka rzeczy u Oliwkai sie zgadza do tej choroby :--
-(No nic zobaczymy jak bedzie Mam nadzieje ze dzis wyniki beda
poczekaj na wyniki badań i to co powiedzą lekarze

Mam do was pytanko!
Używacie termometrów takich do ucha?
My ostatnio zakupiliśmy taki zbajerzony do ucha, czoła, mierzący temperaturę w pokoju i temperaturę wody w wanience.Sęk w tym, że jak się nim trochę pobawiliśmy to i ja i mój m mamy wrażenie, że pomiary nie są zbyt dokładne. Innymi słowy pokazuje taką temperaturę jaką chce
Nie wiem, czy można temu zaufać.

Do ucha nie używałam, mam zwykły elektroniczny

A u nas wielkie złości nie dają się szybko skończyćWyobraź sobie, że ostatnio mieliśmy straszną awanturę - Piotruś nie miał ochoty na kanapeczkę, więc ją razem z talerzykiem wyrzucił na podłogę. Powiedziałam mu, że ma siedzieć przy niej dopóki nie pozbiera wszystkich kawałków z podłogi i nie odniesie razem z talerzem do kuchni. Wył nad tą kanapką ponad godzinę zanim stwierdził, że jednak nic nie wskóra.
Nie wiem po kim on taki uparty jest.

To taki wiek, musisz go przeczekać chociaż wiem że nieraz cierpliwości zabraknie

do teraz mi ssmierdzi fajkami w kiblu
aaa zaraz dostanie liścia za wczorajsze palenietylko musze wybrac dobry moment żeby dobrze trafić zeby zabolało
Ja bym swojego nigdy w twarz nie uderzyło, takie mam zasady
Mój Ksawe dalej chory ,gorączkowac przestał na antybiotyku ,ale kaszel ma okropny
Pobierze jeszcze antybiotyk to wyzdrowieje

Ostatnia edycja: 

,ale czym mam mu natrzeć te stopy????czosnkiem??
,ale czym mam mu natrzeć te stopy????czosnkiem?? 

Mierzy w 2 minutki
 Mierzy w 2 minutki