reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

KERNA
Wzrostem na roczek bo wagowo to na mniej:szok::szok::szok:

No to jedza kanapeczki i mlode jeszcze troszke pozniej dostana swojego pierwszego drineczka;-):-)Mam nadzieje ze go wypija

reklama
MH
A moze dzisiaj nie bedzie koncertu:tak::tak::tak::tak:

Wlasnie ogladalam pogode i niby jutro ma byc ostatni az tak mrozny dzien:tak::tak::tak:Z tego co zapowiadali to w niedziele u mnie juz tylko -6

łooo to jak się ociepli to dziewczyny będą mogły wyjść:tak:
no kropeczki te Twoje córcie ale zdrowe sa i jest fajnie:tak:
MH czekaj lepiej na spokojną noc;-)

No jutro to caly dzien w domu beda niestety:no::no::no:
Ja zostawie Je na chwile z tesciowa jak beda spaly i wyskocze sobei po cos do chlebka do sklepu bo dziisja nic nie kupilam

Kerna wyprzedaze w Polsce to sie tylko tak nazywa:-D
MH zaszalejecie w lutym, bez dzieciaczkow to bedzie mega szalenstwo:tak:
Dowikla ma byc ocieplenie wiec spacerki beda:tak:

Ja Lali wyciagnelam z wanny a teraz lece zrobic kolacyjke

ale to zmywanie to przez moje ręce. Mam cholerne uczulenie na chemie. Zostało mi z pracy na mandarynkach...skóra mi pęka na całych dłoniach, że paluchów zgiąć nie moge:wściekła/y: A ze smażonym to nie powiem ja UWIELBIAM:tak: mogłabym jeść tylko smażone..ale nie chce wyglądać jak wtedy:no::no::no:także od czasu do czasu a tak to muszę się pilnować...niestety.....:sorry:
Ja też mam takie uczulenie i dlatego kupiliśmy zmywarkę.
Nie było wyjścia.Ja mam nawet uczulenie na miejską wodę.:wściekła/y::wściekła/y:
Na szczęscie mamy swoją studnie,ale gdzieś pojedziemy ,gdzie woda z wodociągu to tragedia normalnie...
Buzię też tylko wodą przegotowana moge umyć a w zasadzie myję tymi preparatami bez wody.
Ja jak pilnuję i łap w chemii nie mocze to jeszcze jakoś wyglądają,ale sprzątanie właśnie na swięta to katastrofa u mnie.
Zaraz rece zsiekane i najpierw osocze się leje a potem krew.:-:)-(
A lekarz to mi tylko leki na sterydach dawał i odstawiłam.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Używam tego co pisałam wcześniej i jeśli używam to naprawdę jest dobrze.:tak:

hejka dziewczyny,wpadłam na chwilkę :-):-):-):-)

ni nadrobiłam ,próbowałam ale tyle zescie naprodukowały ze nie amm jak bo Oliwka mi siedzi pod nogami i jęczy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale tak na marginesie to zeście sie chyba wsciekły dzi,s z tym pisaniem :-D:-D:-D:-D:-D:-D

a to chyba dlatego że takie mrozy to sie wikszość czasu siedzi w domu :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

u mnie teraz jest -14C a co będzie w nocy ,ja już chcę wiosne :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
wiem marzenie ściętej głowy :-D:-D:-D:-D

zapamiętałam tylko ze dowikli szczypiorki były wazone,no maleńkie są.ale chyba nie masz z nimi problemu co do jedzenia?taki ich urok i już :tak::tak::tak::tak:

któras pytała o termometr?
miałam elektroniczny ale zaczął oszukiwać i mierzymy teraz rteciowym,mam w domu 2 to na razie używamy :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
AS no zmywara to byłoby wybawienie ale w mojej klitce to chyba na syficie ją przywieszę.....więc odpada...ja takimi zakrwionymi łapami sortowałam mandarynki do paczek..hehe ktoś na pewno trafił na oznakowany produkt:-D ale właśnie chyba spróbuje z neutrogeną i wit. A

Do góry