reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Medeuska fajnie ze Adam bedzie mogl isc do pracy.Nie bedzie sie nudzil i moze przestanie palic:rofl2:Co do HM to oni maja extra ciuchy a jak wyprzedaz to jak za darmo - nie wiem czy tak jak tu ale cena minimum o 50% spada:tak:

A no i sie wkuirzylismy bo dzis nie wyjedziemy ale to inna bajka takze dzis jeszcze z Wami posiedze:laugh2::laugh2:
Laura w wannie.Potem kolacja i spanko.Wykorzystam ze B nie bedzie bo tak znow bede slyszala ze nie chce spac:-D
Sylwester juz zarezerwowany placimy 150zl w tym muza czyli Dj 0,7l na pare, szampan, dwa cieple posilki do tego zimna plyta, ciasto na szwedziki stole:-)
to fajnie- niedrogo i fajnie że w tym dużo jedzonka:tak:

a palić to pewnie wlaśnie w robocie bedzie bo tam palą:eek:

No na 6 lat jest maly:tak::tak::tak:
A dziewczynki jak Je dzisiaj wnosilam do domu w fotelikach bo mi przysypialy to wygladaly jak niemowlaczki-w sumie to prawie tak wygladaja.
Dla porownania moj chrzesniak ma neicale 9 miesiecy i wazy jakies 9500

Moje na 7 miesiecy wazyly niecale 5kg:szok:
:szok::szok: maks ma 2 i wazy 5,5 kga moze juz nawet wiecej bo to 2 tyg temu było:szok::szok::szok::szok:

AS no zmywara to byłoby wybawienie ale w mojej klitce to chyba na syficie ją przywieszę.....więc odpada...ja takimi zakrwionymi łapami sortowałam mandarynki do paczek..hehe ktoś na pewno trafił na oznakowany produkt:-D ale właśnie chyba spróbuje z neutrogeną i wit. A
A rękawiczek to używam tego typu
Rękawice/rękawiczki NUZONE X2 chirurgiczne, bezlateksowe, sterylne :: MEDYSKLEP - sprzet medyczny, zdrowie, uroda

cierpliwości kochana :-D:-D:-D
kiedyś uśnie.
Przecież Ty dobrze o tym wiesz...:tak::-):-);-)

No,mogę troszkę odetchnąć,mięcho prawie opanowane - jutro kości porąbie a teraz słoninkę topi M:tak::cool2:.
W pracy na odchodne od małego dostałam 2 aniołki z masy solnej,jeden malutki z zawieszką na choinkę a drugi duży to jakoś pod choinką go w szopce ustawię:tak:.
Ja z sałatką zasiadłam,bo nie mam kiedy jeść:-p.
Dowikluś,nie martw się;-),taka uroda twoich szczypiorków :tak:inaczej by szczypiorkami nie były:no::-D:-D.

reklama
Do góry