Mama Helenki
i Aniki :D
A mnie pizza nie rusza, bo kebab do mnie jedzie 
I tyle mojej diety, odchudzam się od jutra
A w ramach diety go nie popiję 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o nieA mnie pizza nie rusza, bo kebab do mnie jedzieI tyle mojej diety, odchudzam się od jutra
![]()
ajjjj zazdrocha... marzy mi się wyjazd do Hiszpaniiiii.............oj laski nie mogłam się powstrzymać, żeby nie ogrzac troszkę atmosferyplaża, lato, palmy
ja tak chcę!!!!!!!!!! eh powspominałam sobie troszeczkę
MH nie daje spokoju??? ehhhh![]()
Medeuska w robocie to tylko mozna nauczyc sie palic albo pic![]()
super pomocnica:-) uwielbiam ją-kochana takaMoaj Lali dzis gotowala obiadek
Normalnie mame wyreczyla a oto dowod
ja miałam takie coś- u mnie to nerwobólea zapomniałąm Wam napisać.wczoraj napisąłm sms-ka do patrysi.
dzis mi odpisała.
Napisała ze czuje się już dobrze,ze powoli remonty się kończą,ze zaczyna sprzatanie świąteczne.
Ale napisała ze miewa ostatnio jakies bóle promieniuące od podbrzusza do uda
wiecie co to może oznaczać????
No i oczywiście Was pozdrawia![]()
MH myslisz ez to popijanie czy jego brak faktycznie pomaga?
Bo ja ogolnie malo pitna jestem dzis to wypilam kawe i szklanke wody cytrynowej Teraz szklanke wina![]()
po Ty kebaba sobie zamówiłaśA mnie pizza nie rusza, bo kebab do mnie jedzieI tyle mojej diety, odchudzam się od jutra
![]()
...
MH zamienimy się????![]()
ciekawe po jakim czasie beda rezultatyWcielam w zycie zobaczymyZdam ci relację
No i nie będę jadła po 18, no ale czasami zgrzeszęJuz od jakiegoś czasu nie ejm kolacji, wiec dzisaj mi sie nalezy
![]()
po Ty kebaba sobie zamówiłaś
ja też wolałabym kebaba ale M sie uparł że cchche pizę i mu ustapiłam
MH zamienimy się????![]()
niech Pati si enie biere za te świąteczne porzadki!!! Ona ma teraz odpoczywać a nie sprzątać!!!!! wrrrr chyba bede musiala jechac i jej naklepać![]()
Dawaj robimy zamianę
Madea, jedz do Pati i jej naklep od nas wszystkich![]()