reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Agnes wybacz:zawstydzona/y::-(

przecież żartowałam :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

OD znajomej, siedzi z narzeczonym i ze swoim pasierbem w sylwestra w domu i proponują party z dzieciakami :tak: Ale jeszcze się zastanowię, ale czemu nie :-)

pewnie skoro macie siedziec domu to idżcie pewnie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a ja mam dzisiaj na kolacje tatar:sorry::cool2::cool2::cool2:

ojejku nienawidzę tatara bleee :no::no::no::no::no::no::no::no:

smacznego medea :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Agnes, Pierwsza :-D:-D:-D:-p:-p:-p
o Ty skubana,do mnie cos dojechac nie mogą :cool:

tak Ty sobie mozeszmówić a pati i tak saleje z porządkami:sorry:pisała mi że jeszzce dziś psa musi wykapać :sorry::sorry::sorry::sorry:

zobaczymy do której prędzej przyjedzie żarełko :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

medea popieram naklep jej od nas wszystkich o kolei :tak::tak::tak::tak::tak::tak::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Naklep jej naklep.
Niech ona nie szaleje z tym kąpaniem psa.:wściekła/y::wściekła/y::no::no::szok::szok:
Niedawno go kąpała.
Nie dość ,że sobie szkodzi to jeszcze i psu.
Te psy w normalnych warunkach od urodzenia so smierci nie są kąpane.:no::no:
Pies to nie dziecko ,ma inną skórę i kąpiel mu szkodzi.
Psa mozna kąpać nawet codziennie ,ale pod warunkiem,że czystą wodą.
Czym żadziej go wykąpie tym lepiej dla niego.
Psy czesto kąpane mają łupież ,która się przeradza w spoty i łuszczyce lub grzybicę.
Pies zaczyna się drapać ,dochodzi do zakażeń wtórnych a następnie łysieje miejscami.
Leczenie trwa długo i jest mega kosztowne :szok::szok:
Znajomi przecholowali z kąpaniem goldena ,bo on dogoterapeuta i kąpali przed każdymi zajęciami.
Teraz pies nie pracuje wcale,bo cały czas go leczą .
A na badania same wydali już ponad 500 zł.
Leczenie podobno będzie ok.2000 zł.
Tu podaję co i dlaczego
http://www.mamypsa.pl/kosmetyka_i_higiena_kapiel.html

A tu o konkretnej rasie

http://shusky.fm.interia.pl/orasie.htm

a ja mam dzisiaj na kolacje tatar:sorry::cool2::cool2::cool2:
podziel się.
Uwielbiam tatar :-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Moaj Lali dzis gotowala obiadek
Normalnie mame wyreczyla a oto dowod
ojej jakąmasz pomocnicę:-), ja chyba mojego już zacznę uczyć gotowania;-)

A mnie pizza nie rusza, bo kebab do mnie jedzie :-D:rofl2: I tyle mojej diety, odchudzam się od jutra :-D A w ramach diety go nie popiję :-p:rofl2:
MH ja cię tu pilnuję:tak::tak::tak: wszytko czytam i zapamiętuję:tak::tak::tak: nie podskakuj:tak::tak::tak:

MH myslisz ez to popijanie czy jego brak faktycznie pomaga?
Bo ja ogolnie malo pitna jestem dzis to wypilam kawe i szklanke wody cytrynowej Teraz szklanke wina:-D
anka....ale teraz dałąś:-D:-D:-D:-D jak też tak chcę...nic nie będę pić cały dzień....ale wieczorem wińskiem nadrobie:-D:-D:-D grypka ci sie marzy???;-)
a ja oglądnęłam ace venture i zasnęłam z tego śmiechu......nadrabiam posty i ide lulu..ej babki wy tylko o żarełku.. a kebaba zjadłąbym..ale tego z hiszpanii kurcze jakie koleś robił kebaby:rolleyes: a tym moim gównianym miasteczku to nic nie ma:growl:

Witam! Mój A, ma wolne więc rozumiecie:sorry:
Dzisiaj bylismy na zakupach prezentowych i uadało się bo trafilismy na wyprzedaże 50% TANIEJ:szok::-)
Jutro tez ma wolne więc nie wiem kiedy uda mi się zajrzeć. U nas mróz nie z tej ziemi-ledwo autko odpaliłam.
Może jutro cosik nadrobię:-p

reklama
Witam! Mój A, ma wolne więc rozumiecie:sorry:
Dzisiaj bylismy na zakupach prezentowych i uadało się bo trafilismy na wyprzedaże 50% TANIEJ:szok::-)
Jutro tez ma wolne więc nie wiem kiedy uda mi się zajrzeć. U nas mróz nie z tej ziemi-ledwo autko odpaliłam.
Może jutro cosik nadrobię:-p
rozumiemy- bynajmniej ja na pewno:rofl2: bo mój wolne ma od wrzesnia:confused2::confused2::confused2::confused2:

Gdzie te wyprzedaże????
ojej jaką masz pomocnicę:-), ja chyba mojego już zacznę uczyć gotowania;-)

MH ja cię tu pilnuję:tak::tak::tak: wszytko czytam i zapamiętuję:tak::tak::tak: nie podskakuj:tak::tak::tak:

anka....ale teraz dałąś:-D:-D:-D:-D jak też tak chcę...nic nie będę pić cały dzień....ale wieczorem wińskiem nadrobie:-D:-D:-D grypka ci sie marzy???;-)
a ja oglądnęłam ace venture i zasnęłam z tego śmiechu......nadrabiam posty i ide lulu..ej babki wy tylko o żarełku.. a kebaba zjadłąbym..ale tego z hiszpanii kurcze jakie koleś robił kebaby:rolleyes: a tym moim gównianym miasteczku to nic nie ma:growl:
mmm a ja bym zjadła kebaba z Londynu:sorry: mniaaaaaaaam-prawdziwy kebab z baraniny śmierdzący szwajami ze skarpetek:-D:-D:-D
dla mnie najlepszy na świecie:tak: mmi z pysznymi dużyyyyyyyyyymi pólkrażkami cebuli:tak:

Do góry