reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ciocia szalenstow z ta choineczka, a gdzie kupowaliscie?

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:dziekuje
Kupilism w Toom tzn stary marktkauf kupilam zywa bo mi sie bardziej podobaja:tak::tak:

a ja mam taką choinke...kupiłam w kocu sztuczną, bo zywa zaraz się obsypuje, a ja chcę mieć dłużej świątecznie...jeszcze na niej coś chcę powiesić ale nie wiem jeszcze co:-)
sliczna choineczka:tak: ja musze tez jeszcze moja dostroic ale jeszcze nie wiem czym

Dowikla nie widze inaczej, fotka musi byc:tak:

Moj wlecial na sniadanko to ja lece sprzatnac po nim w kuchni.uwierzcie potrafi zrobic taki balagan ze szok
Kochana,moj tez tak zawsze zostawial:no:To sa tylko faceci;-):-D:-D:-D

Musze sie wziasc za sprzatanie abo tak sobei postanowilam ale cos mi sie nie chce bo jestem niewyspana:confused2:

Kupilism w Toom tzn stary marktkauf kupilam zywa bo mi sie bardziej podobaja:tak::tak:

sliczna choineczka:tak: ja musze tez jeszcze moja dostroic ale jeszcze nie wiem czym

no bo ja widzialam wczoraj kolo reala tez sprzedawaja choinki.Nie, no choinka zywa daje extra zapach, super sprawa. Ciekawe czy siostra B bedzie miala zywa czy sztuczna bo nie pamietam co tam u niej stalo:eek:

Dowikla ale to jest wkurzajace juz tyle razy go opiepszylam ale efektow brak:-D

MEDEUSKA

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN KOCHANA:tak::tak::tak:ZDROWKA,SZCZESCIA,POMYSLNOSCI,ZADOWOLENIA Z MEZA I KOCHANEGO SYNUSIA:-):tak:

BUZIACZKI

no bo ja widzialam wczoraj kolo reala tez sprzedawaja choinki.Nie, no choinka zywa daje extra zapach, super sprawa. Ciekawe czy siostra B bedzie miala zywa czy sztuczna bo nie pamietam co tam u niej stalo:eek:

Dowikla ale to jest wkurzajace juz tyle razy go opiepszylam ale efektow brak:-D
no wlasnie tak to jest z zywymi choinkami

A co do braku efektow B to musisz z tym balaganem na niego poczekac i niech sam to posprzata to nastepnym razem juz tak balaganic nie bedzie:-D:-D:-D;-);-);-)

reklama
Do góry