reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej mamuski Nie nadrobie was teraz moze pozniej mi sie uda was poczytac Wczoraj jakos weny nie mialam na pisanie na bb sama nie wiem dlaczego :-(Moze dlatego ze @ sie zbliza i nastroju nie mialam Na egzaminie ok Oczywiscie zdany ale odpowiedzi nam podali wiec lajt Wczoraj ubralismy choineczke I oliwka sie wczoraj roschodzila zas troche Wkleje kilka fotek Zla jakosc ale chcialam pokazac jak Oliwka zaczyna chodzic :tak:Zobacz załącznik 189983

Zobacz załącznik 189984

Zobacz załącznik 189985

Zobacz załącznik 189986

Gratki, dla Oliwki :tak:

moja Helenka umiała juz biegać w pierwsze urodziny :szok: Całe szczęście Anice sie już tak nie śpieszy do chodzenia :tak: Może będzie spokojniej :sorry::rofl2:

Medea ,niestety ciąża ma swoje prawa.Skóra po ciąży się trochę zmienia,potem wraca do normy ,ale nie w tak szybkim czasie :no:.
Poczekaj jeszcze trochę:tak:.
Ty jak na 2 miesiące po porodzie to tyglądasz po prostu PIĘKNIE !!!
Nie wymagaj od siebie ego co jest niemożliwe :rofl2::rofl2::rofl2:
Na przyspieszenie wciągnięcia brzuszka polecam ten stosunkowo niedrogi preparat
EVELINE COSMETICS

Lub ten,też miałam i efekty naprawdę szybko widać.
Cena ok.20 zl
mmo.pl - Eveline slim serum wyszczuplające
Witam niedzielnie.
Idę małemu śniadanko robić.:happy:
mialam i jakos nie bardzo pomoglo:-p:-p acodziennie wmasowywalami masażerem traktowałam- zero efektów:sorry: noooo może troszke ale taki eminimum co pewnie sie zrobiło samo a nie za pomocą tego;-)

a dlaczego Ci tyle czasu płacze????? znowu kolki?????czy co się dzieje?????

to obudź M,a co dlaczego Ty masz się męczyć ,w końcu to tez jego dziecko :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
nie wiem jakis gorszy dzien wcoraj miał...
a z M to juz mi sie gadac nawet nie chcialo:confused2:

o 9 zaczelam odpisywac a dopiero teraz skonczylam bo Maks mi sie obudził i domagal zabawy oraz jedzenia:-D teraz śpi:tak:

a ja ide sie za siebie wziac- dzisiaj przychodzi ciocia z wujkiem:tak: musze tez chociaz podłogi zamieść w domu i w przedpooju umyć bo sie nabrudziło od wczoraj:confused2:

Ostatnia edycja:
reklama
Zapomniałam Wam napisac mamy decyzję o niepełnosprawności Zuzi tym razem na 2 lata.
Jest ślicznie ubrana. Skąd te kokardki masz? Są fajowe:tak::tak:
MAmita sama je zrobiłam:-) kupiłam po prostu tasiemki i gotowe:tak:

Marta mnie to nie przeszkadza,że przeniosłaś,ale pisac tam nie bedę ,bo nie lubię tamtego wątku :no::sorry::sorry:.Wolałam,jak on byl tylko nasz.
Albo będę pisać tu ,albo wcale :sorry::sorry:
EVELINE COSMETICS

Lub ten,też miałam i efekty naprawdę szybko widać.
Cena ok.20 zl
mmo.pl - Eveline slim serum wyszczuplające
kurcze ja chcę Twoje przepisy:tak::tak::tak: czytałam je mojemu M i jest zachwycony proponowanymi zmianami:tak::tak::tak: a co z tamtym wątkiem jest nie tak???:unsure:
a jak chodzi o kremy to też miałąm Eveline...i dupa. Jedynie nawilżył i zero poprawy:no: teraz babka w drogeri proponuje mi puppa, że jej koleżance faktycznie pomógł ale kosztuje na biust ponad 100zł:zawstydzona/y:

Witam,

poczytałam wczoraj, ale goście przyszli i nie zdążyłam wam odpisać.

Ja to ostatnio mało gościnna jestem, wcale nie była zadowoona, ze mam gosci :eek: Może dlatego, że już musiałam wstac :eek: Ankia marudziła pół nocy :wściekła/y:
MH ja tez tak mam niestety...czasem jak ktoś przyjdzie to aż mnie nerwa tłucze..a ogólnie narzekam na samotność:sorry: bo zawsze jak ktoś już przyjdzie to nie w czas:wściekła/y:

I oliwka sie wczoraj roschodzila zas troche Wkleje kilka fotek Zla jakosc ale chcialam pokazac jak Oliwka zaczyna chodzic :tak:
kurcze mój ma 16 m-cy i dopiero zaczyna... ale i tak się ciesze:tak: jeszcze musi się trzymać ręki ale sam też potrafi kilka kroków zrobić
brawa dla Oliwki:tak:

Do góry