reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Medeuska:szok::szok::szok: Czyli przytulanki miały odpowiednie natężenie:-D:-D:-D:-D:-D
A w ogóle to spółczuję robienia zębów:baffled::baffled::baffled::baffled: ja to wolałabym szczerbata chodzić niż sadyście dać się znęcać godzinami:no::no::no:
Agnes fotki superowe a z M macie wesoło:tak:Fajowo!
Michał dziś wstał o 6:szok::szok::szok::szok::szok: i ryczał non stop więc on już po sniadaniu:baffled: a my z M padnięci..........

Medeuska:szok::szok::szok: Czyli przytulanki miały odpowiednie natężenie:-D:-D:-D:-D:-D
A w ogóle to spółczuję robienia zębów:baffled::baffled::baffled::baffled: ja to wolałabym szczerbata chodzić niż sadyście dać się znęcać godzinami:no::no::no:
Agnes fotki superowe a z M macie wesoło:tak:Fajowo!
Michał dziś wstał o 6:szok::szok::szok::szok::szok: i ryczał non stop więc on już po sniadaniu:baffled: a my z M padnięci..........
albo i nie wystarczające:-D
ja kiedys tez- i dlatego teraz musze robić 10 ębów na raz:-D
ale bede miala przynajmniej śnieżnobiałe;-) ale to kosztuje- i to dość sporo:baffled:
no i wiadomo to ju nie to samo co swoje:sorry2: ale co poradzic- jak mam taką tendencje do psucia po mamie:dry::dry::dry: większosc zębów mam z plombą wyleczonych a dalej się psują:baffled:

albo i nie wystarczające:-D
ja kiedys tez- i dlatego teraz musze robić 10 ębów na raz:-D
ale bede miala przynajmniej śnieżnobiałe;-) ale to kosztuje- i to dość sporo:baffled:
no i wiadomo to ju nie to samo co swoje:sorry2: ale co poradzic- jak mam taką tendencje do psucia po mamie:dry::dry::dry: większosc zębów mam z plombą wyleczonych a dalej się psują:baffled:
no ja też mam skłonności do parodontozy po jednym i drugim rodzicu. Ale póki co mam komplet zębów i jeden martwy. Więc mimo to jestem zadowolona bo wyrwać sobie nie dam i koniec. Mój ojsciec to prawie 30 lat nie był u dentysty ze strachu:-D bo ile razy poszedł to mdlał na fotelu:tak::tak::tak::-D:-D.
my wczoraj mieliśmy romantico wieczór i fajnie jest:-) kąpiel M zrobił, tylko przy świecach i kadzidełku....prawie posnęliśmy w wannie:szok: pełny relaks:rolleyes::rolleyes:

Witam Was moje kochane po Świetach i w tym Nowym Roku
przy okazji skladamy Wam z mezem i Sewciem najserdeczniejsze zyczonka na ten Nowy Rok - spelnienia marzen i czego jeszcze dusza zapragnie... :-D
korzystam z okazji ze moj m jest w pracy a ja u mamy :cool2:
zaraz ide do domku bo obiadek trzeba robic ale musialam wejsc na neta zobaczyc wozki bo wczoraj mialam jakies dziwne bole :baffled:
od uda do krzyza... - w razie czego naszykowalam tylko m co ma przywiezc dla malej na wyjscie - bo tylko to mam :sorry2:
dla siebie jeszcze do szpitala nic nie mam bo nie bylo czasu ani kasy...
musze dac mamie ubranka do prania i kupic proszek i plyn a sama sobie wyprasuje i poukladam...
dzisiaj m powiem zeby przywiozl mi lozeczko po Sewciu bo poszykuje sobie juz co nie co, zrobie mu porzadki szafkach i oczywiscie powiem mu co gdzie jest bo zagubi siew tej kuchni :-p
ale na obiad beda mieli co jesc bo mja zamrozone pierogi i krokiety ze Swiat i wczoraj robilam bigos wiec tez im zamrozilam :tak:
tyle mnie tu nie bylo ze nie wiem nawet o czym pisac....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
prawdopodobnie dzisiaj m przywiezie kompa od tesciowej do nas wiec moze jeszcze postaram sie zajrzec do Was...
nie wiem co jeszcze chcialam pisac...
ale pozdrawiam Was wszystkie goraco... :tak::tak:

a zdjecia to macie normlanie cudne - jak milo Was widziec... :cool2::cool2:

hej co tu takie pustki:baffled::baffled::baffled::baffled:co robicie? myślałam, ze będę miała dużo czytania a tu nic z tego:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Patrysia a Ty już mieszkasz u siebie? nic nie napisałaś:no:

jak nikogo nie ma to i ja spadam, idę obiad nakładać (makaron z tuńczykiem - pycha) wpadne potem moze się zjawicie;-);-)

reklama
agunia ja nie wiem co się z tymi lasencjami podziało:szok::szok::szok: może wszytkie świrują na sankach i lepią bałwana:confused::confused::confused:. Okazało się nagle, że ksiądz do nas przyjdzie dzisiaj:szok: a ja wtedy nie poszłam do sklepu po te świeczkii krzyzyk:no: więc jakoś na pożyczki pójdę...o ile ktoś coś luzem ma.:zawstydzona/y:

Do góry