Witam w mroźny poranek,nim odpisałam to mnie 2 razy wylogowało

.
M zawiózł Olka do przedszkola a ja z Julem w domu

.
Ja stawiam obrazek Matki Boskiej Fatimskiej,2 świeczki,talerzyk z wodą święconą i kropidło a u mnie w piątek ksiądz po kolędzie będzie chodził - dobrze,że parafia ma swoją stronkę w necie;-)

.Bo wczoraj tak wiuchało,że strach było wyjść z domu

.
U mnie też teraz rachunków się nazbiera bo przedszkole i jeszcze za wodę dzisiaj chodzą spisywać no i za mieszkanie oczywiście też, i jeszcze muszę Maję do dentysty na lapisowanie zapisać czyli następne 100zł z portfela wyjdzie:-
-
-(
Anaconda zle napsialam-to co wyzej dotyczycy zebow 6 - zabezpieczenie bruzd lakiem szczelinowym zębów szóstych - tylko 1 raz do ukończenia 7. roku życia a poza tym nfz refunduje
lakierowanie wszystkich zębów stałych nie częściej niż 1 raz na kwartał - za każdą 1/4 łuku zębowego
jakos o mlecznych nic nie widze

tzn widze ze na swiadczenia do 6 roku zycia sa jakies iodzdzielne zalczniki.wejdz sobie na
Narodowy Fundusz Zdrowia - BIP - Zarządzenia Prezesa i tam poszukaj
Miałam pisać że bezpłatnie lapisują

,bo z Olkiem swego czasu chodziłam,tylko,że u niego po lapisowaniu całkiem zęby poszły

.
Malinka,gratuluję wytrwałości w niepaleniu

.
Dorotka,poobserwuj Oliwkę i dopiero potem do lekarza,ja z Julem się jutro wybiorę,bo ten kaszel mnie i jego dobija :-(- dziś mu syropek z cebuli zrobię na miodzie

.
Wszem i wobec
ogłaszam dziś
DZIEŃ TOTALNEGO LENIA