reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Marta no dzień lenia to ja rozumiem:tak::tak:
kochana moja ulina miała aczki za 15 zł mikołajkowe i dziś jej paczkę odbierałam i miała w niej komplet długopisów żelowych z barbi (6 kolorów w pudełeczku) mikołaj czekoladowy ,lentylki,ołówek z księżniczką,gumy rozpuszczalne i notesik:tak:
Madziula ja tez czuję przeciąg w portfelu:baffled:na szczęście koło mnie biedronkę otworzyli tzn koło juliny szkoły a ze codziennie tam muszę chodzić to mam gdzie zakupy taniej teraz robić:tak:i mam nadzieję że teraz uda mi się od 10 do 10 każdego miesiąca dotrwać bez problemu tym bardziej że już papierosów nie kupuję:tak:
Anakonda moja Julina już 3 razy miała lapisowane zęby a jeszcze do tego już ma 2 plomby:baffled:ale my za lapisowanie nie płaciłyśmy:no:a chodzimy do gabinetu niby prywatny ale ma umowę z nfz i nie płacimy tam:no:raz za plombę musiałam bo nie mieli już limitów i za znieczulenie łacę julinie jak miała plombowanego zęba ale dość głęboko więc pani poradziła że lepiej dobrze znieczulić:tak:

reklama
Malinuś u nas na Mikołaja to po czekoladzie do obiadu było a choinkowe to na zabawę,plastyczny zestaw to mieli w 2008 na dzień dziecka robione za 10zł:tak:.Już 3 rok w trójcy jestem :baffled:i głowa puchnie od myślenia,bo te dzieci mają wszystko:tak::sorry2:.

A wiesz jak to jest wy się staracie głowicie kupujecie pakujecie a i tak rodzice jeszcze skomentują że a to za mało a to nie to:baffled::baffled::baffled:ale tak jest zawsze do pomocy niewielu a do gadania wszyscy:cool:

Dlatego pytałyśmy się czy idziemy na jakość czy ilość:tak:- a że wszystkim się nie dogodzi to wiem:-),ale najważniejsze,żeby dzieciaki były zadowolone;-):tak::tak:.
Babcia prosi żeby jakąś grę czy puzzle(były już 2 lata temu - trójwymiarowe),żeby dziecko zająć by spokojnie posiedziało z godzinę - jak jej wnuczek to żywe srebro a i pograć nie ma z kim :no::sorry2:to o czym my tu mówimy:baffled:.
Dobra,chociaż skończę się ubierać;-):tak:,bo wisi tu i tam z przodu:-p;-):tak::-D:-D.

Joasiu i jak tam praca???jak dzieciaki?jak małż????
ja skończyłam czytać kryształowego anioła grocholi i zła byłam ze się skończyła tak fanie mi się czytało niby 540 stron a w 3 dni a właściwie wieczory przeczytałam i znów nie mam co czytać:-p
Marta ja właśnie poyślałam o grach planszowych:tak:
ja też muszę pranie nastawić i kuchnie ogarnąć i o obiedzie pomyśleć ale nie chce mi się:no:

reklama
Do góry